Jump to content

Препоръчани коментари

Я да видим кой е плакал на този ГигаХит! 💞

Е нали беше купил де 1000%20(29).gif Да не ядоха от тенджерата. Той това каза момчето. Че ги е купил специално за това, понеже не е имал.

Смях ти е, защото не го гледаш от гледна точка на човек който не пие и не се интересува от такива работи :)

Не знам, не съм гледал, защото тук трудно мога да намеря линк за чужбина, но от написаното тук съм шокиран.

Тук дори не става въпрос за пиене или за каквото и да е, защото от разказите ми звучи като поза. Ако пък не знае, това е висша форма на липса на всякаква обща култура. Ти като не пиеш, знаеш, че вино не се пие от чаша за вода и как се използва тирбушон, нали?

Я да видим кой е плакал на този ГигаХит! 💞

Райнето, която беше употребена и изхвърлена. Жалко, че не можа да намери друг партньор, но като не е наред с главата...

Не знам, не съм гледал, защото тук трудно мога да намеря линк за чужбина, но от написаното тук съм шокиран.

Тук дори не става въпрос за пиене или за каквото и да е, защото от разказите ми звучи като поза. Ако пък не знае, това е висша форма на липса на всякаква обща култура. Ти като не пиеш, знаеш, че вино не се пие от чаша за вода и как се използва тирбушон, нали?

Аааа.. аз помислих, че си го гледал. За мен лично беше излишно просто да повтаря през 2минути, че е от Добрич и от малък град. Останалото ми се видя ок.

И знам как се използва, но никога не съм използвала :) Та едно е на познания, друго е на практика. Както беше в случая при него :) Той се мъчеше, мъчеше.. ама.. :D Сега трябваше да купи 100 бутилки вино и да репетира преди предаването ли?

Според мен нарочно ги прави тези излагации, всичко на всичко излезе с образа "момчето, което е естествено и не го е срам от това, което знае и не знае". Погледнете коментарите в страницата на Черешката:

Момчето просто има куража да покани гостите в къши,макар и под наем.Прибори-мрибори...всичко.Малко жилище,но уютно.И още за куража,за този кураж,който липсва при повечето "звезди",богати,имотни,с претенции и прислуга,които малодушно избраха сигурността на реномирани ресторанти и помощта на топ готвачи.

Момчето е естествено и лъчезарно :) На мен нещо като не ми харесва , не го гледам- май всички сте дипломирани критици, но само във фейсбук :)))))

От Аз обичам България,останах очарована от него,знаеше много отговори.А и това,че си е купил посуда е много хубаво и показва много

И представа си нямах за съществуването на това момче в публичното пространство до преди две вечери. Вече разбрах кой е и с какво си изкарва хляба. Най-важното, което разбрах за Галин е, че е достоен за уважение млад човек!

Не съм фенка на жанра но Галин ми хареса , естествен непринуден никакви стойки и изхвърляния и има домашно възпитание.Успех Галине!!!!

Непремено ще го гледам. Естествен, непринуден, с две думи _ човек от народа

Какъвто и да е, излезе естествено, непринудено, истинско момче, което не е заслепено от славата. След това какво значение има дали говори меко или не?

Райнето, която беше употребена и изхвърлена. Жалко, че не можа да намери друг партньор, но като не е наред с главата...

Мисля че в Коцето е проблема за връзката им, но прав си, Райна от периода 2007-8ма няма нищо общо с сегашната, нито характер, нито нищо.Безлична ми е сега.

Точно през 40 минути Кама и Миро по телевизията на Оцко. Вървят комплект. Гледам ги от 4 часа.... такава ротация в Пайнер никога не е имала...

Да му дава и "Минута живот", заедно с "Плюшеото мече".... и да не го мисли.

Точно през 40 минути Кама и Миро по телевизията на Оцко. Вървят комплект. Гледам ги от 4 часа.... такава ротация в Пайнер никога не е имала...

То и Оцко ТВ никога няма да има аудиторията на Планета или поне тази, която имаха.

Какъв е рейтингът на Оцковата телевизия?

А кой ти гледа тази телевизия? То Планета е с мижав рейтинг, за този канал да не говорим. :1000 (27):

А кой ти гледа тази телевизия? То Планета е с мижав рейтинг, за този канал да не говорим. :1000 (27):

Аз я гледам, имат много приятна плей листа. Е, като махнеш Саранди и Джорджано, но бива.

Важното е, че още една пайнерска матра фалира - че Оцко без Пайнер не може.

Аз я гледам, имат много приятна плей листа. Е, като махнеш Саранди и Джорджано, но бива.

Важното е, че още една пайнерска матра фалира - че Оцко без Пайнер не може.

Ти едно време не плюеше ли по Оцко-Боцко или съм се объркал? :dontknow:

С малката разлика, че тая телевизия никой не я гледа!Много малко оператори са я включили в пакетите си поради ниския интерес!

A Планета в най-силните си години беше в топ 5 по рейтнинг на национално ниво след 3-те ефирни и Диема-та, така че сравнението ти е неуместно!

Сега, в ерата на YouTube е важно в кой канал ще се пусне клипа, за да стигне до повече хора.Няма как да сравняваме над 770 000 абонати в канала на Планета с 42000 от този на Хит Микс или 6400 в канала на Камелия, нали така?Дори и от техническа гледна точка, в момента въпреки осезаемо по-малката гледаемост, няма оператор в България, който да не е включил в пакета си от тв програми и трите канала с марка Планета - другите музикални канали не могат да се похвалят с това!

С малката разлика, че тая телевизия никой не я гледа!Много малко оператори са я включили в пакетите си поради ниския интерес!

A Планета в най-силните си години беше в топ 5 по рейтнинг на национално ниво след 3-те ефирни и Диема-та, така че сравнението ти е неуместно!

Сега, в ерата на YouTube е важно в кой канал ще се пусне клипа, за да стигне до повече хора.Няма как да сравняваме над 770 000 абонати в канала на Планета с 42000 от този на Хит Микс или 6400 в канала на Камелия, нали така?Дори и от техническа гледна точка, в момента въпреки осезаемо по-малката гледаемост, няма оператор в България, който да не е включил в пакета си от тв програми и трите канала с марка Планета - другите музикални канали не могат да се похвалят с това!

Значи, за операторите да ни кажа.... ама грам не се вълнуват колко се гледа, а само дали е без пари. И понеже е без пари, вече е навсякъде, като Планета.

Нищо няма да сравняваме, ама и на ФЕН ТВ им предричаха фалит, на Оцко също и все от пайнерски източници. И к`во стана накрая? - Митака плаши гаргите.

Значи, за операторите да ни кажа.... ама грам не се вълнуват колко се гледа, а само дали е без пари. И понеже е без пари, вече е навсякъде, като Планета.

Нищо няма да сравняваме, ама и на ФЕН ТВ им предричаха фалит, на Оцко също и все от пайнерски източници. И к`во стана накрая? - Митака плаши гаргите.

Нищо без пари няма. ;)

Само да вметне, че по телевизията на Оцко се въртят и златните хитове на Софка, Бони и Азис.
Само да вметне, че по телевизията на Оцко се въртят и златните хитове на Софка, Бони и Азис.

Рядко, предимно новите неща, но без Азис. Само Софка и Бони. Лияна също я въртят яко. Кога писах предния пост, че в момента свърши "Дай го двойно".... ?

Да, 22:45... сега е 23:30.... ами ето това е.... през 45 минути...

Имам приятели, които нямат нито една Планета, а само Фен Тв. Не знам към кой оператор са, мога да попитам.

Рядко, предимно новите неща, но без Азис. Само Софка и Бони. Лияна също я въртят яко. Кога писах предния пост, че в момента свърши "Дай го двойно".... ?

Да, 22:45... сега е 23:30.... ами ето това е.... през 45 минути...

Ами те въртят 6 изпълнители , нормално през толкова време да пускат едни и същи :)

Планета вече я няма в базовия пакет канали на Мтел. Т.е трябва да си доплатиш за да го имаш. :)

Ами те въртят 6 изпълнители , нормално през толкова време да пускат едни и същи :)

Всъщност, реално Оцко има.... Адриана, Ангел, Анджелина, Ашкар, Вилислав, Джулиано, Зоя Мутишева, Кристиана, Крум, Лорена, Стефани. Освен тях виждам Софка, Лияна, Кама, Миро, Бони, Ангел, Дебора, Джина Стоева, Ивена, Пепа, Устата с нек`ъв грък, Саранди, Джорджано и някакви на Миро от поп-музиката като Неделяна и още 2-3. Та си стават към 30 изпълнители. В Пайнер от чалгата, са към 50....

Планета вече я няма в базовия пакет канали на Мтел. Т.е трябва да си доплатиш за да го имаш. :)

:mf_surrender:

Всъщност, реално Оцко има.... Адриана, Ангел, Анджелина, Ашкар, Вилислав, Джулиано, Зоя Мутишева, Кристиана, Крум, Лорена, Стефани. Освен тях виждам Софка, Лияна, Кама, Миро, Бони, Ангел, Дебора, Джина Стоева, Ивена, Пепа, Устата с нек`ъв грък, Саранди, Джорджано и някакви на Миро от поп-музиката като Неделяна и още 2-3. Та си стават към 30 изпълнители. В Пайнер от чалгата, са към 50....

Какви 30 изпълнители бе човек, ти осъзнаваш ли, че без Лорена и Камелия това е цялата утайка на чалгата и всички нереализирани изпълнители, събрани на едно място? Моля ти се не се опитвай да ги съпоставяш с Планета, че даже не виждам смисъл да спорим. :1000 (29):

Един път я гледах тая телевизия в продължение на 2-3 часа пускаха Лорена през песен, Дай го двойно и А ти си марка. Едно и също се въртя и го махнах, че ми писна. Дори канала на Деса, когато фалира и въртяха само нейни песни и клипове, беше по-интересен за гледане.

Какви 30 изпълнители бе човек, ти осъзнаваш ли, че без Лорена и Камелия това е цялата утайка на чалгата и всички нереализирани изпълнители, събрани на едно място? Моля ти се не се опитвай да ги съпоставяш с Планета, че даже не виждам смисъл да спорим. :1000 (29):

Един път я гледах тая телевизия в продължение на 2-3 часа пускаха Лорена през песен, Дай го двойно и А ти си марка. Едно и също се въртя и го махнах, че ми писна. Дори канала на Деса, когато фалира и въртяха само нейни песни и клипове, беше по-интересен за гледане.

По-скоро е телевизия на дебютантите. 10 дебютана, няма как да се конкурират с фирма активна 20 години, поне засега.

От всички само Лорена се отличи с мега успех. Не е невъзможно и другите да успеят. Оцко налага нови имена, не разчита само на стари, които ако напуснат и всичко умира. :D

Ако успее да наложи всички добре, ще се развие но не трябва да бълва бозова продуция само за бройка.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...