Jump to content

Препоръчани коментари

На баща му - той се води секс машина ( 6 деца, 4 официални жени и 1 съпруга) :3fdb8960598fa63e:

На баща му е бивша.

Егати курвентиите. :helpsmilie:

И в крайна сметка основните награди в чалгата остават тези на Сигнал. Дано поне те да са обективни.

Как го пее с чувство, да настръхнеш..няма такъв глас просто! :Vishenka_05:

Как го пее с чувство, да настръхнеш..няма такъв глас просто! :Vishenka_05:

Голяма!

Аз пък днес си припомних My Pleasure, My Pain за първи път от доста време и отново се насладих на осезанието защо Десислава е уникална и трудно достижима от който и да е в поп-фолка...

Искам нови такива парчета от нея! Ще разбие с качество!

Аз ли съм в грешка или Мария има две различни песни със заглавия "Не, не, не"? :1000 (24):

Аз ли съм в грешка или Мария има две различни песни със заглавия "Не, не, не"? :1000 (24):

Да, едната е кючек, а другата - балада. Кралица - само тя може да си го позволи!

Eдна е само :)

Беше споменала на участие пред един приятел, че имала готова песен от Оцко ?

Има да, даже още от 2015

Има да, даже още от 2015

Знам че е от тогава, беше ми казал пролетта още . Ми кво дреме да я пуска вече

Ами то 90% от аудиторията са точно тези под 20г. Какво да правят певиците? Песни за хора, които не слушат тая музика ли...Много ясно, че ще правят това което се слуша.

Затова Цица ще пълни Армеец два дни поред, а Пайнер с цялата тумба кранти - никога.

Преди години какви хитове имаше по това време на годината - "Финални думи", "Парфюм", "Полужива", "Хронична липса на любов", и още, и още...

Дори дъното в момента е издълбано. Една хубава песен няма, която да кажеш, че ще остане във времето и ще си я слушаш и след 10 години. Боза след боза.

Преди години какви хитове имаше по това време на годината - "Финални думи", "Парфюм", "Полужива", "Хронична липса на любов", и още, и още...

Дори дъното в момента е издълбано. Една хубава песен няма, която да кажеш, че ще остане във времето и ще си я слушаш и след 10 години. Боза след боза.

:Vishenka_05: :Vishenka_05:

Е, не е така, има си и сега много хубави песни, големи хитове. Комерс, на който можеш да си избухнеш, както и прекрасни балади.

Айде, айде - и за мен "Парфюм" е любима и сантиментална, но такива провокативни песни с лопата да ги ринеш. Прекалява се с това, че днес всичко е боклук - и днес се правят и балади, и сега има и хубави песни. Просто ви е по-удобно да зачеркнете всичко актуално, понеже старите изпълнители не са това, което бяха. Вчера ви се даде пример и за миналогодишни хитове, които още се слушат, сред които баладата "В друг живот". Естествено времената до 2008 г. са ненадминати, но не е и съвсем да няма нищо за слушане вече.

Голям купон е било снощи в плаза,Преслава се е скъсала да пее. :3fdb8960598fa63e:
Предполагам, че като наближи "Гласът на България". И без това и да пуска и да не пуска нещо, това за кариерата и няма никакво значение.

Така е.Сам го призна.Тя просто е бита карта.

Никой не слуша Гарга през 2017 така,че да не си хаби парите за песни.Гледанията и го показват.

Никой не слуша Гарга през 2017 така,че да не си хаби парите за песни.Гледанията и го показват.

'

Това пък с "Гласът на България" е голяма простотия... По каква логика мястото и е там? Супер пеещата ще избира таланти и ще си дава мнението :mf_surrender:

:phpgrin2: :phpgrin2: :phpgrin2:

Тази песен е хубава ама текста да беше че мъж може да раздели приятелки щеше поне малко да се забележи :3fdb8960598fa63e:

Деси Слава е единствената с 4 песни в Поп-фолк хит на Сигнал. Следва я Галена с 3 (всичките ѝ за годината) и Галин с 3. Браво!

Деси Слава е единствената с 4 песни в Поп-фолк хит на Сигнал. Следва я Галена с 3 (всичките ѝ за годината) и Галин с 3. Браво!

:Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

California, И на всички като тебе, В друг живот, Нека да е тайно и Няма да ти пиша са моите фаворити за годината. Обаче жалко, че може до песен за изпълнител, за това аз лично гласувах за Калифорния, И на всички като тебе и Няма да ти пиша.

Пак си избиваш коплексите. Едби и същи неща всеки път... Жал ми е за теб

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...