hohster Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Една от най-добрите песни на Есил, клипът е също е много добър. Страхотна .. И какво пише на заглавието "найдобрияти" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Една от най-добрите песни на Есил, клипът също е много добър. Сега изрових темата на "Мъжете са лесни", и видях, че си коментирал с думите "Пълна боза!" Ужас и техноритъм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Сега изрових темата на "Мъжете са лесни", и видях, че си коментирал с думите "Пълна боза!" Ужас и техноритъм! Тогава не съм оценявал качественото и истинското. Моля да бъда извинен публично! Senhor, припадай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Мале, "Мъжете са лесни"! Шедьовър! Това за мен винаги ще е една от най-курвенските песни евър. Всеки път, като я слушам, изпитвам нужда да се изкъпя. Да не говорим, че прилича толкова много на "Освободете дансинга", което още повече ме скандализира. Да бе то само като и погледнеш козята физиономия и вуни на село ... Скандализирала била ?! Кое и е скандалното че се ебеше с богати чичковци и прокопса да излезне от село Мечка и видиш ли тя била от Пазарджик, а тук като седнеше в заведението където работех и си поръча дълго кафе с пъпчивата дзурла и се правеше на коя съм аз . Миндилка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Да бе то само като и погледнеш козята физиономия и вуни на село ... Скандализирала била ?! Кое и е скандалното че се ебеше с богати чичковци и прокопса да излезне от село Мечка и видиш ли тя била от Пазарджик, а тук като седнеше в заведението където работех и си поръча дълго кафе с пъпчивата дзурла и се правеше на коя съм аз . Миндилка Очевидно кафето не е било направено по рецепта за секс и е поискала да говори с управителя! Скандал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Очевидно кафето не е било направено по рецепта за секс и е поискала да говори с управителя! Скандал! Не. Пойска си чаша вода, а аз и отвърнах, че продаваме само Минерална Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Не. Пойска си чаша вода, а аз и отвърнах, че продаваме само Минерална :D :D :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Коментирайте този хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Много любима ми беше тази песен като излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Коментирайте този хит. Toва е хит ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Много любима ми беше тази песен като излезе. Дааа и тази Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Дааа и тази Колко много дислайкове . Но е разбираемо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Много любима ми беше тази песен като излезе. Какво мислиш за този хит ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Много любима ми беше тази песен като излезе. Английската версия е ужасна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Fast, ти ли ми изтри поста с гръцката песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Какво мислиш за този хит ? Май ме беше зарибила по онова време, но към днешна дата е неслушаема :1000 (29): Тази също не беше лоша, Валя се беше засилила в този период Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Randomly се присетих за деня, в който Галена обяви, че е бременна, при което Фиклена беше написал "Не е късно за аборт" и си сложи черен квадрат за аватар. Велик! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Най- добрата песен на Валя за мен ! Настръхвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Randomly се присетих за деня, в който Галена обяви, че е бременна, при което Фиклена беше написал "Не е късно за аборт" и си сложи черен квадрат за аватар. Велик! :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: Това защо никой не го е сложил в бисерите! :girl_cry2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 https://www.instagram.com/p/BPk7VISgLkL/?taken-by=preslava__ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Fast пак влезе в bitch mode. Преди малко постнах една гръцка чалга, която беше популярна и в България, и той ми изтри поста с обяснението, че Скандалите били само за български попфолк. От кога? Нима не се постват песни на Цеца, Лепа Брена, Серджо и всякакви турски и гръцки парчета? Нали всичко това е балкански попфолк. Да пиша ли на момо, или ще излезнеш от бич моуда? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Въй, тогава да се изтрият и постовете за Милица. Нейното е дубайска чалга все пак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 https://www.instagram.com/p/BPk7VISgLkL/?taken-by=preslava__ Всичко е ужасно- тоалети, визия, декор, снимки От както е със Стоянски Преса изглежда много добре на всички фотосесии, това тук е тотален флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Fast пак влезе в bitch mode. Преди малко постнах една гръцка чалга, която беше популярна и в България, и той ми изтри поста с обяснението, че Скандалите били само за български попфолк. От кога? Нима не се постват песни на Цеца, Лепа Брена, Серджо и всякакви турски и гръцки парчета? Нали всичко това е балкански попфолк. Да пиша ли на момо, или ще излезнеш от бич моуда? Той и на мен е сложил някви проценти и не мога да разбера на какво основание ама здраве да е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари