Jump to content



Галена за наградите на Планета: Повече никога няма да отида на тази церемония!


Препоръчани коментари

ГАЛЕНА: Първото ми раждане беше екстремно, второто нека да е леко

Певицата проговаря за своя бъдещ наследник, за наградите на "Планета" и за отношенията си с Преслава

 

От доста време Галена не давала интервюта. След като през март тази година певицата не се появи на наградите на телевизия "Планета", спря да общува и с медиите. По тази причина до този момент тя не е говорила нито за бременността си, нито за скандала с "Пайнер", нито за края на приятелството й с Преслава. Е, на това мълчание вече е сложен край.

Галена се съгласи да даде интервю за списание Love Style и за първи път да разкрие цялата истина по всички тези въпроси.

От разговора ни ще научите дали певицата вече е избрала име на бъдещия си наследник, подготвила ли е изненада за феновете си, докато е в отпуск по майчинство, защо не се е качила на сцената на концерта на телевизия "Планета" и ще сключи ли брак с любимия си Галин.

 

Галена, искам да ти благодаря, че се съгласи да дадеш това интервю за Love Style и за първи път да разкажеш за щастливото събитие, което те очаква. Как върви твоята бременност?

Засега върви страхотно, но е малко по-тежка от първата. Казват, че бременността на една жена след 30 е по-различна и наистина е така.

Бебето планувано ли е?

Разбира се. Когато има топлина и уют в семейството, е нормално то да се разраства. Ние от доста години работим с Галин по въпроса, но ни се случи през 2016-а и сета сме много щастливи.

Вече си в седмия месец, нали?

Да, влязох в седмия месец.

Въпреки напредналата бременност обаче имаше няколко публични изяви...

Да, на промоцията на Фики и стоях зад кулисите на концерта на телевизия "Планета" в зала "Арена Армеец". Голяма част от феновете ме упрекнаха, че не съм излязла на сцената, но ще издам, че само седмица преди спектакъла претърпях лека операция. Освен това самата аз не мога да бъда някъде на 50 процента. Винаги се раздавам на 100 процента. Въпреки това взех учасхие в концерта по доста интересен и иновативен начин, като представихме дуета ни с Цвети Янева "Пей, сърце" чрез холограмни изображения.

Казваш, че бременността ти е по-тежка? Какво ти се случи през тези седем месеца, в които очакваш второто си дете?

Организмът се променя за много кратко време и нямаше как да продължа да работя с обичайното темпо. Още в началото но изявите започваше да ми става лошо. Не можеш да стоя повече от час на сцената. Имаше периоди и когато не отивах на вече поети ангажименти. По-тази причина спрях участията по-рано. А и аз не работя за пари, а за удоволствие.

Писа се, че чакате момче. Така ли е?

Явно ще бъда мъжка майка! Да, очакваме момче. Първоначално прогнозата беше, че ще е момиче и синът ми Стефан и Галин се настроиха за това. Но аз от самото начало имах усещане за момче. Когато впоследствие докторите потвърдиха това, мъжката част от семейството леко се разочарова. Аз обаче не бях изненадана. Бях убедена, че ще имам момче.

Нищо не пречи да работите и за момиче!

Това е Божа работа. Винаги съм живяла в пълна къща и нямам против тя да се разраства.

Когато се разбра, че си бременна, клюкарските сайтове и вестници тиражираха информацията, че бебето всъщност не е от Галин, а от друг. Това как се отрази на отношенията ви?

Честно казано, даже не сме го коментирали вкъщи. През годините и двамата сме свикнали със спекулациите. Така че въобще не обръщаме внимание на подобни абсурдни твърдения. Дори не съм се занимавала да търся кой ги е писал, за да си поеме последствията. За мен това минава и заминава.

Разбирам. Кажи как съобщи на Галин, че чакате бебе?

Първо казах на майка ми, че имам подозрения, че съм бременна, защото изпитвах неразположение. Две седмици по-късно съобщих и на Галин, след като отидох на лекар, който потвърди новината. Галин е много нетърпелив и ако му бях казала по-рано, щеше да разгласи на абсолютно всички близки, без все още да е сигурно.

Стефан очаква ли с нетърпение бебето? Гали ли ти коремчето?

Има си постоянна комуникация  с братчето и когато вижда, че рита и не съм добре, го успокоява. Говори му.

А някаква ревност от негова страна има ли?

Абсолютно не.

Мислили ли сте вече за име?

Да, даже се обръщаме към бебето с името, което сме избрали, но докато не се случи големият ден, не искам да говоря предварително.

Как ще раждаш - със секцио или нормално?

Има някои неща, коита не можеш да плануваш, така че както дойде.

А първото ти раждане със секцио ли беше?

Със секцио - да. Раждането на Стефчо беше доста екстремно. Той се появи на бял свят в седмия месец и се наложи да бъде в кувиоз.

Имаше ли страхове тогава?

Не. Когато мислиш позитивно, положителната енергия ти се връща.

Стефан вече е във втори клас. Как се справя с училището?

Той тръгна на 6 години на училище и е много любознателен. Отличник е.

Глезено дете ли е?

Като едно дете в семейството на тои етап е нормално да е по-глезен и задоволен, но си го е заслужил.

Наказвате ли го?

Аз лично то наказвам повече, октколкото баща му, и наказанията не се отменят, както правеше правеше моят татко от съжаление. Случвало се е да стои месец без компютър и електронни игри. Той обаче си знае и си изчаква да мине определеният период, без да се умилква.

Сега да поговорим и за Галин. Няма ли най-накрая да ви видим като младоженци?

Мислили сме по въпроса, но сигурно никога няма да дойде този момент. Това за нас не ена дневен ред.

Да де, ама все пак вие сте семейство. Ето, чакате и второ дете...

Да, може би един ден ще го направим заради децата. Майка ми много държи да сключим църковен брак. Тя дори иска да организира всичко, само и само да се венчаем. Един наш приятел, който е свещеник, казва че да имаш заченато дете без църковен брак, е прелюбодейство и голям грях. Самият Галин също се дразни, когато някой се обърне към мен с "госпожица".

Тогава да не се мотае, а да ти предлага!

Той ми е предложил, но винаги съм казвала, че не ми се прави сеир за хората. По-скоро бихме се венчали в църква, и то само с най-близките ни, в тесен семеен кръг.

Сега, когато си бременна, Галин по-грижовен ли е към теб?

Галин винаги е грижовен към мен! Нямам нито една забележка към него. Той е страхотен.

Да си поговорим за работа. Ще ми си да те върна към една тема, която до този момент не си коментирала никъде - наградите на телевизия "Планета", на които ти не се появи. Какво всъщност се случи?

Аз повече никога няма и да отида на тази церемония. Взех това решение, защото не намирам смисъл в нея. Работя усилено, за да съм артист и изпълнител със собствен стил, който до не бъде ограничаван в рамки. Тези награди се раздават по не особено ясни критерии на принцип отпреди 15 години, а вече шоубизнесът е различен, попфолкът също. Преди тази церемония беше на голяма сцена,  в зала 1 на НДК, но там вече не ни допускат. И да искам, не мога да се изявя подобаващо пред голяма публика и фенове. Вече се налага наградите да се дават в хотелска зала пред шепа хора, главно колеги и журналисти, без директно излъчване по телевизията. Освен това смятам, че статуетките са важни или за хора, които трябва да бъдат лансирани с цел повече работа, а аз съм човек, който отказва ангажименти, за да е със семейството си, или за тези, за които притежанието на статуетки хпани егото им.

Извинявай, но мисля, че спестяваш истината. Тогава се писа, че не си отишла на наградите, тъй като не си получила статуетката за певица на годината.

Имам всички награди, които един изпълнител би искал. Дори не съм ги поставила на някакво специално място в дома си. Те не са важни за мен. Най-голямата ми награда е, когато отида вечер в заведение, то да е пълно, хората да се радват и да ми пеят песните. А ако се опитваш да ме провокираш да кажа нещо лошо за фирма "Пайнер" - няма да го направя. Все още имам договор с музикалната компания и продължаваме да работим заедно.

Вие обаче сте имали среща с продуцента Митко Димитров и сте провели дълъг разговор...

Не съм имала такава среща и не съм водила дълъг разговор. Това са спекулации на хора, които имат малко по-голямо въображение. Не смятам, че тези награди трябва да се обсъждат. Те просто се дават.

А мислила ли си да напускаш "Пайнер"?

На този етап съм мислила да напускам "Пайнер". Имаме взаимоотношения, които ме задоволяват.

Добре, но тогава следва другият логичен въпрос - защо не си говорите с Преслава?

Нямам взаимоотношения с Преслава. В живата е така - хората се събират и разделят.

Да, но вие имахте дуети...

Хората имат деца и се разделят, а ти ми говориш за дуети!

Обидена ли си й за нещо?

Не мога да бъда обидена и да се сърдя на никого.

А ако нещо все пак сте сгрешили, бихте ли си простили?

Хора сме, грешим, но аз наистина съм човек, който не може да се сърди. Просто приемам нещата такива, каквито са. Да, има ли грешка - има и прошка. Въпросът е, че прошка се дава веднъж. Не казвам, че тя или аз сме допуснали грешка. Просто така се случиха нещата. Не мога да кажа защо точно. Имаме хубави спомени двете и кой знае, може един ден животът отново да ни събере.

Има ли болка, когато загубиш приятел?

Разбира се, че има болка. Когато си давал, а и си бил готов да дадеш повече за другия, отколкото за себе си, нормално е да те боли. Но както казах - животът е срещи и раздели.

Сега имаш страхотни приятелки след твоите колежки. Една от тях е Деси Слава. Тя призна пред нас, че в телефона си те е записала като Галка-систър.

С Деси Слава сме в чудесни отношения. Обичам я като човек и приятел.

Мнозина се чудят на вашето приятелство, тъй като твоят настоящ мъж е неин бивш съпруг...

Виж, аз не съм била причина за тяхната раздяла! Появила съм се в живота на Галин години след като той вече е бил разелен с Деси Слава. Тази тема сме я коментирали с нея веднъж, не повече. С Галин сме заедно вече 10 години и дори понякога изключвам, че те двамата са имали нещо общо.

С Цвети Янева пък записахте един от хитовете на 2016-а. Как се роди това приятелство?

Много харесвам Цвети. Уважавам я, защото е талантлива, а и двете работим с един и същ стилист Добромир Киряков и така станахме и по-близки. Смятам, че песента "Пей, сърце", която записахме, наистина е един от хитовете на годината.

Смяташ ли да почиваш дълго след раждането?

Доста собственици на заведения ме питат кога ще се връщам на сцената, но в такъв деликатен момент е абсурдно да се задават такива въпроси. Искам да видя как бебенцето расте живо и здраво и да се възстановя напълно. Едва тогава ще мисля за връщане на сцената.

Как ще празнувате Коледа и Нова Година?

Няма да пътуваме никъде, ще си бъдем в България.

Ще приготвеш ли нещо за празничната трапеза?

Под опеката на майка ми, коята е страхотна кулинарка, станах доста добра в кухнята и най-вероятно заедно ще приготвяме трапезата. Преди години се скатавах, но сега приемам тези задължения по-отговорно.

Коя е назабравимата ти Коледа?

Първата Коледа със Стефчо.

А имала ли си инфарктна Нова Година?

Имала съм, в началото на моята кариера, когато поемах по няколко участия на нощ. Помня, че веднъж пях на един прощад и като слязох от сцената, ръката ми беше замръзнала в позата, в която държах микрофона. Тогава си казах, че не мога да си причинявам повече това. Не всичко е пари, приятелю!

Пожелай си нещо на глас за 2017-а!

Пожелавам си здраве за всички мои близки, за феновете, за колегите, за целия български народ и да сме малко по-позитивни. На себе си пожелавам лека раждане.

Накрая - каква изненада си подготвила за твоите почитатели, докато си в отпуск по майчинство?

О, изненадата е голяма. Ще ме видите такава, каквато не сте му виждали досега!

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 49
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Интересно ми е дали скарването с Преслава се дължи само на наградите, защото несъмнено те са основният фактор.

Лека бременност и качествена почивка й пожелавам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добре, но тогава следва другият логичен въпрос - защо не си говорите с Преслава?

Нямам взаимоотношения с Преслава. В живата е така - хората се събират и разделят.

Да, но вие имахте дуети...

Хората имат деца и се разделят, а ти ми говориш за дуети!

 

Кралица :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): :roll1: :roll1: :roll1:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Айде като гроздето и дойде високо, стана и кисело... Така стоят нещата със статуетките за Галена. Като разбра, че колкото и пари да влага и да се прави на палячо, не става и не става, изведъж нова песен запя.

 

Лицемерна до безбожие за пореден път... Говори, че няма да прави сеир със сватбата си, а в същото време позира с корема си предколедно

 

 

За Преслава пък вече става банална. Изкара се, че давала повече за нея, отколкото за себе си. Да го ожалиш смядовския куросмук...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добре, но тогава следва другият логичен въпрос - защо не си говорите с Преслава?

Нямам взаимоотношения с Преслава. В живата е така - хората се събират и разделят.

 

Обожавам ги и двете, но наистина вече прекаляват с това, че са мислили повече за другата и т.н. :mf_surrender:

И за приятелството на Галя и Деса - Много лицемерно ми изглежда тяхното "приятелство" :gun_bandana:

 

П.С. Дадох на Слави плюс, защото това което каза за Преслава си е така, а някой хора се филмираха. :feminist_en:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Една дума - Жалка...

 

като видя, че вече няма да докопа награда и почна да плюе.

 

Значи - Певица - Александрова, Идол - Деса...

 

Така ги виждам нещата...

Link to comment
Сподели в други сайтове

На страната на Галка съм в тоя тип спор, който водят от наградите с Преслава. Понякога трябва да покажеш обида. Преслава се показа като зависима от награди и болен егоист на тая тема и дано скоро всички си бият шута от тия награди, да я наградят пожизнено с някой орден, както каза Камелия, и да се приключи.

Заради претенциите на една парцалеса развалиха цялата церемония, не че е не е била нагласена винаги, де. Но преди имаше някаква тежест и вълнение поне.

Истинските награди и концерти винаги са били на НФ, говоря в НДК.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Как така вече не ги допускат в НДК и защо?

Ако не се лъжа преди няколко години се смениха собствениците или там както се наричат държащите НДК. Според мен това е причинита, защото докато беше стария шеф нямаха никакви проблеми.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добре, даже много добре. :1000 (30): Повтори 1 към 1 всичко казано от Камелия за Пайнер и бизнеса. Това интервю убива всичко детско и у най-заблудените фенчета. Вече никой не вярва на Пайнер и пропагандата им. Видов ден дойде, господа.. :1000 (19):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ако не се лъжа преди няколко години се смениха собствениците или там както се наричат държащите НДК. Според мен това е причинита, защото докато беше стария шеф нямаха никакви проблеми.

Боршош се занимава с мениджмънта на НДК, което изобщо не е държавно учреждение, както си мислим всички.

Проблемът с чалга концертите там не е, че са чалга концерти, а че Митьо не ще да плаща по-висок наем на залата, за разлика от предишни години. Чисто и просто.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Галена отдавна трябваше да покаже на Преслава, че е над нея, не 5 години да си делят наградите и да стиска зъби Галчето.

Знаем коя е по-добрата певица, но трудът и продукцията на Галена са абсолютен еквивалент на таланта на Преса, а и Галя не е бездарница.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Боршош се занимава с мениджмънта на НДК, което изобщо не е държавно учреждение, както си мислим всички.

Проблемът с чалга концертите там не е, че са чалга концерти, а че Митьо не ще да плаща по-висок наем на залата, за разлика от предишни години. Чисто и просто.

 

По-държавно учреждение от националният (бивш народен) дворец на културата няма и никога не е имало. Приемете, че след 15 години хейт и помия, хвърляна ежедневно от целия бранш, по Камелия, с това интервю Галена я направи морален победител във войната с Пайнер. Маските паднаха, каквото и да говорят опечалените.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

По-държавно учреждение от националният (бивш народен) дворец на културата няма и никога не е имало. Приемете, че след 15 години хейт и помия, хвърляна ежедневно от целия бранш, по Камелия, с това интервю Галена я направи морален победител във войната с Пайнер. Маските паднаха, каквото и да говорят опечалените.

Ама нали има гласуване, защо всички говорят за критерии, явно публиката е с различни критерии :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

По-държавно учреждение от националният (бивш народен) дворец на културата няма и никога не е имало.

 

Имагинерните ти воини мен изобщо не ме засягат, а че след падането на комунизъма и държавният облик на НДК се е изпарил е повече от безспорно. Няма да влизам в безсмислена полемика с теб, Фокси.

 

Има достатъчно изнесена информация в медиите, така че можеш да проучиш нещата, но едва ли би си признал, че отново си в грешка ;)

 

И, за съжаление, предполагам, че освен на прословутия концерт на Глория с празните балкони, крачето ти не е стъпвало в зала на НДК, камо ли в административната му част ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Имагинерните ти воини мен изобщо не ме засягат, а че след падането на комунизъма и държавният облик на НДК се е изпарил е повече от безспорно. Няма да влизам в безсмислена полемика с теб, Фокси. Има достатъчно изнесена информация в медиите, така че можеш да проучиш нещата, но едва ли би си признал, че отново си в грешка ;) И, за съжаление, предполагам, че освен на прословутия концерт на Глория с празните балкони, крачето ти не е стъпвало в зала на НДК, камо ли в административната му част ;)

 

Няма как да съм в каквато и да е грешка, за НДК. Това си е държавна сграда, която след около 35-годишно управление от Министерство на културата, най-малкото защото е национален дворец на културата, незнайно защо една провалена калинка (Симеон Дянков), от многото такива на Бойко Борисов реши, че НДК ще се управлява от Министерство на финансите. Няма много логика, но е факт. Иначе, за да успокоя многото чалгари, че концерт на Пайнер трудно ще има оттук нататък в НДК и Галена само го маркира в това интервю ще спомена, че НДК ще бъде офис на нашето председателство на Европейската комисия от другата есен и именно заради това сега ще се потрошат доста милиони, за да може обекта да съответства на новите реалности. Или както казва шефът на НДК в момента (Мирослав Боршош), НДК трябва да излезе от аналоговата ера на своето проектиране и да навлезе в дигиталната, която е на мода днес. В тази връзка, някак упадъчна култура като чалгата никак не се вписва в новата идея, за реновирането на НДК.

 

И една малка поправка младежо. Комунизмът никога не си е отивал от България. В момента ГЕРБ ни управлява точно както Тодор Живков с хора на възраст около 50-те, които са творение, на онази епоха и никога няма да променят манталитета си. Чак когато дойде моето поколение на власт, тогава можем да говорим за друго, освен за комунизъм в България. Защото аз бях на 18, когато настъпиха промените през 1990 година и няма как да съм обременен с онази епоха. Всички преди мен, са топнали чушките в комунистическата каца с мед и няма как да ми се правят на антикомунета. В тази връзка, Боршош ми е набор, затова промените започват именно с него в НДК. Предишният дългогодишен шеф на НДК, който докара чалгата там (Христо Друмев) бе синьо подуянско говедо и агент на ДС....

 

Между другото, четете внимателно интервюто и вижте мотивите на Галена, за да каже тези неща. Тя също каза, че без реална концертна дейност няма работа в Пайнер и по техните церемонии. Да питам ли кой го каза само преди 2 години? Май в чалгата загряват бавно и не помнят направените вече диагнози, за този бизнес.

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

А той щото Боршош не е политическо поставено лице, нито пък Мариус Донкин - на Народния театър. Гербаджии са отвсякъде, та дрънкат.

НДК е с публично частен характер. Да, имало е години, в които е било изцяло под шапката на едно или друго министерство, но сега просветния министър просто го отдава под наем, като концесия ако щеш, на Мирослав Боршош, който смени цялото ръководство с хора, от предишните си фирми. И всъщност това наливане на пари, респективно еклектичен културен разцвет ще приключи след края на представителството на Европейската комисия.

 

А преди НДК да се дигитализира, няма да е зле да се обновят най-напред азбестовите стени ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

..... наградите на телевизия "Планета", на които ти не се появи. Какво всъщност се случи?

 

Аз повече никога няма и да отида на тази церемония. Взех това решение, защото не намирам смисъл в нея. Работя усилено, за да съм артист и изпълнител със собствен стил, който до не бъде ограничаван в рамки. Тези награди се раздават по не особено ясни критерии на принцип отпреди 15 години, а вече шоубизнесът е различен, попфолкът също. Преди тази церемония беше на голяма сцена, в зала 1 на НДК, но там вече не ни допускат. И да искам, не мога да се изявя подобаващо пред голяма публика и фенове. Вече се налага наградите да се дават в хотелска зала пред шепа хора, главно колеги и журналисти, без директно излъчване по телевизията. Освен това смятам, че статуетките са важни или за хора, които трябва да бъдат лансирани с цел повече работа, а аз съм човек, който отказва ангажименти, за да е със семейството си, или за тези, за които притежанието на статуетки храни егото им.

 

- никога няма да отида на наградите

- не намирам смисъл в церемонията

- не искам да ме ограничават в рамки

- награди се раздават по не особено ясни критерии

- системата е от преди 15 години и не се променя

- шоубизнесът е различен

- не ни допускат в НДК

- искам голяма публика и фенове, а не дупки

- награди в хотелска стая

- раздаване на награди, за да се лансират невежите

- статуетките не хранят егото ми

 

Ахахаххах, все едно цяло лято е била на ядене и пиене с Камелия. :1000 (29): Остана само да каже за орден "Стара планина", кило злато и Преса в учебниците..... :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Toва за дуетите и децата е голям майтап.

 

Жалко че изхарчи толкова пари за продукти, от които сега сама разбира че е нямало наложаща нужда. Ето 2016 я изкара ей така. А като си спомня покрай АЗ какво хвърляне на пари беше,че тогава и Люси много дереше за видеа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гадно, личи си, че е обидена, но Митко най-добре да си трае, че Галена вдига доста нивото и на фирмата, и на телевизията. Но за мен приятелството им с Преслава беше искрено, явно все пак кокнуренцията е свършила с него, но това не е чак толкова странно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...