Jump to content

Препоръчани коментари

Обаче ме съмнява Галена да ходи до Еконта, само, за да си вземе наградите. :1000 (19): :1000 (29):

Хващаме ли бас, че Галена ще е Идол? :yes:

Хващаме ли бас, че Галена ще е Идол? :yes:

Ми ако решат наистина да гледат резултатите и вземе и двете награди, тогава к'во правим? :1000 (29):

И заради двете, но тя няма да преживее ако Деса вземе награда за певица в следващите няколко години :1000 (29):

То просто нямаше изглед Деса да вземе тая награда в присъствието на Галена, Емануела , че и Преслава, която е с голяма фенска маса. Естествено, че ще подкрепи Галена, която така или иначе е първа.

Ми ако решат наистина да гледат резултатите и вземе и двете награди, тогава к'во правим? :1000 (29):

Аз съм на мнение, че ще вземе и двете награди. Ти одеве каза, че 100% няма да е Идол.

Според мен този път ще са честни. Нямат друг избор.

Аз съм на мнение, че ще вземе и двете награди. Ти одеве каза, че 100% няма да е Идол.

Предполагам, че няма да вземе и двете, поне Пайнера не би го допуснал, знаеш ли Емануела и Деса как ще я намразят после.. :1000 (29):

Иначе аз си искам певица на годината..

Има шанс резултатите във втория етап да са коренно различни от сегашните.

Що? Организираш някакво масово гласуване за наркоманката ли?

Призоваваш Господ, знам. :3fdb8960598fa63e:

Нека Галена вземе всичко.

Напълно го заслужава. Колкото и да не я харесвам го признавам.

Изисква много от екипа си, влага много и независимо, че простия чалгар не го оценява тя продължава да прогресира във всяко едно отношения за разлика от най-титулуваните.

Браво!

А бяха други времена

и беше на върха ...

:crybaby: :crybaby: :crybaby:

Изисква много от екипа си, влага много и независимо, че простия чалгар не го оценява тя продължава да прогресира във всяко едно отношения за разлика от най-титулуваните.

Браво!

Какво значи "най-титулуваните"?

Миналата година взе 5 награди и пак недоволни :gun_bandana:

А бяха други времена

и беше на върха ...

:crybaby: :crybaby: :crybaby:

Какво грозно теле беше тая, бахти циганката.

К'во ревеш, посочил ли съм имена ?

Ами заслужила ги е, взела ги е.

К'во ревеш, посочил ли съм имена ?

Ами заслужила ги е, взела ги е.

Казваш "за разлика от най-титулуваните", а най-титулуваната е Галена .. ;)

Браво!

Искам Джена да не вземе нищо! :gun_bandana:

При изключително голяма активност и зрителски интерес започна вота на меломаните “Изборът на зрителите - 2016”, с който телевизия “Планета” реши да избере отличниците на годината. За по-малко от 48 часа регистрираните гласове в 11 категории са над 16 000, което определя обективността на избора.

До 18 януари 2017 г. е първият етап от гласуването, в което ще бъдат определени шестте номинирани за финалния кръг, а до края на януари зрителите от тях ще изберат и лидерите във всяка категория.

Тази година форматът “Изборът на зрителите - 2016”, който телевизия “Планета” избра, е доста по-различен, затова концерт и официална церемония за връчване на статуетки няма да има. Вотът на зрителите е много важен, затова ще бъде отчетен и той ще определи победители за 2016 година във всяка категория. Вотът е явен и всеки може да се запознае с резултатите на официалния сайт на телевизия “Планета” - www.planeta.tv

Временните лидери в “Изборът на зрителите - 2016” след като 16 000 от вас гласуваха са следните:

АЛБУМ на 2016

Константин - “Докато сърцето бие”

ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016

Ивелина Колева - “Добруджа на хляб мирише”

ВИДЕОКЛИП на 2016

Галeна и Цветелина Янева ft. Азис - “Пей, сърце”

БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016

Деси Слава - “В друг живот”

ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016

Емануела и Константин - “Не ме заслужаваш”

ПЕСЕН на 2016

Галена и Цветелина Янева ft. Азис - “Пей, сърце”

НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016

Емануела

ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016

Джена

ПЕВЕЦ на 2016

Галин

ПЕВИЦА на 2016

Галена

МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016

Галена

Голямо гласуване пада, страшна работа.... :3fdb8960598fa63e:

Тази песен взе да ми харесва

Странно, че Деси Слава не е номинирана за Фолк идол в Сигнал. При условие, че миналата година беше, а тази е двойно по-силна за нея. Явно миналата година Биг брадър е оказал ефект, както тази година с Емануела.

Голямо гласуване пада, страшна работа.... :3fdb8960598fa63e:

Тази песен взе да ми харесва

Много е яка... връща ме в 2011-2012 :Vishenka_05:

Странно, че Деси Слава не е номинирана за Фолк идол в Сигнал. При условие, че миналата година беше, а тази е двойно по-силна за нея. Явно миналата година Биг брадър е оказал ефект, както тази година с Емануела.

Ама те са обявени само 2 от 10?

Много е яка... връща ме в 2011-2012 :Vishenka_05:

Ама те са обявени само 2 от 10?

Номинирани ще са само 3 и ще се избира между тях. За останалите до 10 ще дадат само класирането. Ясно е, че третата ще е Преслава.

Номинирани ще са само 3 и ще се избира между тях. За останалите до 10 ще дадат само класирането. Ясно е, че третата ще е Преслава.

Ясно. Е, може и Деси да е, не се знае. Но и аз подозирам, че ще е Преслава.

Номинираните ще бъдат 10, както предни години. Чак на финалния етап, от тези 10, ще останат 3, от които ще се избере победителя.

Номинираните ще бъдат 10, както предни години. Чак на финалния етап, от тези 10, ще останат 3, от които ще се избере победителя.

Може и аз да се бъркам, ще видим.

Може и аз да се бъркам, ще видим.

Няма как да са само 3 без да има предварителен кръг :)

Няма как да са само 3 без да има предварителен кръг :)

Е още два кръга ли...То предварителен има, селектирали са 10. Ще ги обявят и ще се гласува за първите трима или после ще има втори кръг между всички 10...и накрая само 3. То в сайта им стоят и старите новини, сега ще се разровя.

Още два кръга ще има, прави сте.

А Деса не е била в Топ 3 за Фолк идол 2015, а за най-харесвана попфолк певица, която връчват на 8 март чак.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...