Jump to content

Препоръчани коментари

Видинския ще пукне ако Деси Слава стане певица на 2016.

Той 2002 не може да преживее,а още една вече ще го довърши.

Особено в положението ,което е забравената Бездария.2002 поне бе горе долу актуална,а сега....

Просто ме интересува къде е, дали е добре. От снощи от 19:00h не съм го виждал да пише. Умува или е в делириум, не знам...

Притеснявам се, не друго! :whistling: Аааа, забравих, ние бяхме от лошите фенове, провокаторите... извинявай, забравих!

Аз не съм го виждал пт доста време, ма не питам за него. Важен ли ти е ? Да не си му секретарка?

Хайде сега, все едно за всички ни не е ясно мнението на Фокси още преди да го е написал, та да се притесняваме да говорим за него предварително... :1000 (29): Спокойно, след малко ще дойде тук и ще каже колко зле е Деса, а покрай нея и Пайнер.

Иначе ме изкефи мнението на OstapBender за Десовите- не е лошо и други да се замислят защо всъщност се радваме толкова много на успехите на любимката си. Предостатъчно години гледахме как всевъзможни други бяха сочени за лидерки докато нашата със зъби и нокти се бореше да се докаже по различен начин, и го направи.

Колко сърцераздирателно! Плака ли до като го писа ?

Колко сърцераздирателно! Плака ли до като го писа ?

Да, прекалено трогателно беше... :girl_cry2:

Аз не съм го виждал пт доста време, ма не питам за него. Важен ли ти е ? Да не си му секретарка?

Секретарка? Нямам тази чест, за съжаление... :baaasmiley: Всичко наред ли е с него? Токова дни го няма във втория му дом, притеснява ме?

Променили са клипа на "И на всички като тебе" за излъчване по ТВ. Днес го гледах и видях, че онези двамата като почнат да се бият има някакъв ефект "Bad Singal", а в клипа в тубата го няма. С него е по-добре между другото :1000 (29):

Променили са клипа на "И на всички като тебе" за излъчване по ТВ. Днес го гледах и видях, че онези двамата като почнат да се бият има някакъв ефект "Bad Singal", а в клипа в тубата го няма. С него е по-добре между другото :1000 (29):

Отдавна е така. И аз съм го забелязал, наистина е по-добре.

Милен каква ебавка му спретна. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

206 000 за 24h- нов личен рекорд за Десислава. Не съм сигурен дали това не и първата балада с 200 000 гледания за първото денонощие, струва ми се че е...

Деса се учи от грешките на Кама. В периода 2011-2015 когато Камс беше по-млада и можеше да направи още 2-3 мега хита тя се сърдеше еми сега времето я гази но ако се стегне и да вади повече продукция може да набере скорост и отново да конкурира на Десчето, но трудно.

Браво на Деса! След 20 години все още да си актуален - черен ден за жителите на град Видин. :3fdb8960598fa63e:

Андреа -

Soon - от 6 месеца, до 12

Very soon - До 6 месеца

This week - до 2 седмици

Днес - на следващия ден

Тази година има много балади.

Но само една стана истински хит - на Деси Слава.

Сега и новата й се очертава да им съдере задниците.

Тая на Малина не е лоша, ама с тия купени гледания голяма излагация стана.

Жълтурите са почнали да пишат статии, че Преслава е бясна на Фики след изказването му в Папараци, че има връзка с много известна певица от бранша и, че когато Патрашкова казала "Поздрави на Преслава!", той се изсмял като дебил, а не опровергал.

Това интервю и цялата тая работа около "известната певица" се случва точно в края на годината, малко преди наградите. Фикчо нарочно вдига шум около себе си и целенасочено пуска фитили на хората, за да се говори за него, което означава, че иска за трети път да вземе Певец на годината.

Супер голям филм ще е кво ще стане на тия награди, а като се има предвид и заричанията на Галена, че повече няма да стъпи там, се очертава се най-интересната церемония от много време насам.

Вече си имам категорична фаворитка за Певица на годината :Vishenka_05:

Идол :Vishenka_05:

Оффф, дано Пресли има 2016-тата на ДесиСлава през 2017-та, дано и тя им съдере задниците с балади и хитове...:)

Като заговорихме за балади, поздрав с моя личен фаворит:

п.с. На Деси Слава новата балада е невероятна. Много по-силна от предишната и такава.

+1!

Невероятна балада.. вече тази е равна с тази на Малина!

Нещо уникално ще е, ако Деса се окаже Певица на 2002 и Певица на 2016 - кой като нея, толкова дълго да е актуален.

Браво на Деса! След 20 години все още да си актуален - черен ден за жителите на град Видин. :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29):

Десислава е гласище! Има много още да си наваксва, следващите няколко години ще мачка! :)

Видин е в шок и ужас ,не смее да влезе, че не върви вече със заучените фрази за Десислава.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...