nikitrz Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Ужас ... Дивата селянка пак ще има да се дере като краварка в арената с нова песен Дивата селянка беше най-добре посрещната на миналогодишния концерт на Пайнер в Арена Армеец! Бях ето така , когато тя се появи на сцената, а от сумати места в залата вдигнаха плакати с надпис "Татяна ти си нашата кралица"!Не вярвах на очите си, но явно си има фенове Иначе песента не ми харесва и не бих си я пуснал пак... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Еми нали трябва да продължи историята от Да сме квит и До три, те затова и са вметнати двете заглавия в сегашния текст. И специално тук, няма лигави неща или нещо което да не й отива да го изпее на "нейната възраст". О, то да бяха само тея 2 песни. Тя в последните 2-3 години пее покъртителни текстове, дъното беше До три , веднага след това Малко коте. Тая няма цинизми, но нивото е много ниско, неможеш във всяка песен да пееш за кучки , да го духат и да се махат и така нататъка, 40 годишна е все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 О, то да бяха само тея 2 песни. Тя в последните 2-3 години пее покъртителни текстове, дъното беше До три , веднага след това Малко коте. Тая няма цинизми, но нивото е много ниско, неможеш във всяка песен да пееш за кучки , да го духат и да се махат и така нататъка, 40 годишна е все пак. Не съм съгласен, нима жените след 30 не използват тези изрази? Според мен пък точно на младо момиче не и отива. Котето изобщо не ми се коментира, то беше експеримент. Но каквото и да си говорим, точно с тея текстове получи най-добрият си прием на концерт и единствения си бис засега. Когато една формула е проработила, не виждам защо да не я следва, но въпреки всичко е доста обрана в този проект и слава Богу няма простотия. Мисля, че и занапред няма да има простотии в текстовете й. Не е такъв изпълнител и крайности като Малко коте не са за нея. Дивата селянка беше най-добре посрещната на миналогодишния концерт на Пайнер в Арена Армеец! Бях ето така , когато тя се появи на сцената, а от сумати места в залата вдигнаха плакати с надпис "Татяна ти си нашата кралица"!Не вярвах на очите си, но явно си има фенове Иначе песента не ми харесва и не бих си я пуснал пак... Има да, най-учудващо е обаче, че дори аз където съм спряган за единственият и фен не бях там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Клипът е абсолютно копие на Ако ще да звъниш. И какви са тия новите автори- копирвачи на Оцко бийт? Уж все нови имена искаме, а те новите копират старите Чудя се кога Тотя най-сетне ще се бръкне да плати на текстописец, има 15 думи в речника си и ги върти във всяка песен. Ти си моята кралица, а от кучки ми се палиш цял арсенал от малки кучки Ква съм кучка и стилна съм знаеш с кучки мен не ме сравнявай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Готина е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Клипът е абсолютно копие на Ако ще да звъниш. И какви са тия новите автори- копирвачи на Оцко бийт? Уж все нови имена искаме, а те новите копират старите Чудя се кога Тотя най-сетне ще се бръкне да плати на текстописец, има 15 думи в речника си и ги върти във всяка песен. Ти си моята кралица, а от кучки ми се палиш цял арсенал от малки кучки Ква съм кучка и стилна съм знаеш с кучки мен не ме сравнявай Новият текст е на Тина Денчева, не е на Татяна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Не разбрах нищо от текста, но не се и заслушах, ама песента определено има готин заряд. Повече ми харесва от предходната! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Хареса ми от първо слушане. Супер е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 След 2-3 слушания, много зарибява! Видеото също е много добро! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Има да, най-учудващо е обаче, че дори аз където съм спряган за единственият и фен не бях там. там бяха тия които й се вързаха да идат с нея на кафе, да им подари по една коледна картичка и покана :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 там бяха тия които й се вързаха да идат с нея на кафе, да им подари по една коледна картичка и покана :1000 (29): Коледна картичка още началото на декември? И децата са от различни крайща на страната и сами се организираха, да не мислиш, че само Галенините го можете? Тепърва ще виждаш все повече в нашата агитка, съжалявам, че ти е гадно, но не се чуди как да плюеш другите, а се намери щастие в нещо друго. И тва ухилено човече не прикрива ядът ти, че Татяна смаза Галена в Арената и втората е ревала на шефа, че първите били обрали овациите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Да не повярваш песента много ми хареса,тоя добре имитира Оцко. Клипът обаче е много евтин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 И това ако не е комплимент за Оцко, не знам какво е... Абсолютно копие на Оцковия стил, разбира се с някои пропуски, но няма как някой друг да е като Оцко, още повече , че този Деян Асенов (ако не се лъжа , или Асен Деянов, бъркам подредбата) е доста млад и има доста да "изяде" и "композира" докато стигне Йорданчо. Все пак, хубав опит. Клипа ми харесва, Татяна цепи като визия, това е жена на 40... наистина красива. Песента ми се вижда по-слаба от "Да сме квит" , например, но както казах... няма кой друг да е като Оцко. Рогата също не беше лоша, макар, че тя беше на Драганински (ако пак не се лъжа). Татяна защо не работи пак с Оцко? Той не е забранен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Гледай го, защото в него няма муцуни. Само на снимката са. Много съм доволен от Татяна. Песента има силен хитов заряд, макар пак да има цигански вокали, самата мелодия ми навява малко на стария поп фолк. Текстът е добър. Вметката на Да сме квит и До три много ми хареса. Има голяма емоция в парчето. За видеото също съм много доволен, че най-накрая не е снимала с Данчо, а Скерлев я е заснел в пълната й светлина. На Татяна не са й нужно някакви уникални терени за снимки. Самата тя е самодостатъчна. Има невероятна харизма, прекрасно излъчване и е мега, мега красива жена. Желая й голям успех! Единственото нещо във този ''проект'', което има харизма и излъчване е кучето :1000 (30): Останалото ..опазил Господ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Ужас! Съжалявам, че изгубих 4 минути от живота си.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 И това ако не е комплимент за Оцко, не знам какво е... Абсолютно копие на Оцковия стил, разбира се с някои пропуски, но няма как някой друг да е като Оцко, още повече , че този Деян Асенов (ако не се лъжа , или Асен Деянов, бъркам подредбата) е доста млад и има доста да "изяде" и "композира" докато стигне Йорданчо. Все пак, хубав опит. Клипа ми харесва, Татяна цепи като визия, това е жена на 40... наистина красива. Песента ми се вижда по-слаба от "Да сме квит" , например, но както казах... няма кой друг да е като Оцко. Рогата също не беше лоша, макар, че тя беше на Драганински (ако пак не се лъжа). Татяна защо не работи пак с Оцко? Той не е забранен... Оцко не е забранен, но цената му за песен на Пайнер е доооста завишена вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Оцко не е забранен, но цената му за песен на Пайнер е доооста завишена вече. Краварката да продаде две, три прасета и да си купи бре, аааа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Краварката да продаде две, три прасета и да си купи бре, аааа... Да си купи жълтозъбата, бре! Татяна и без Оцко прави хитове, защо да си купува от него? Жълтозъбка от Луда по тебе не е имала хит, 20 години минаха, да развърже малко кесията, нали е много оборотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Не мисля, че последните и песни освен "Рога за спомен" са на нивото на тези от Оцко, особено "Да сме квит". Наистина е добър екип с Оцко, няма да е лошо да работи отново с него. Но и финансите си оказват влияние, още повече , че е външен за фирмата и към него няма финансиране от страна на фирмата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Приятна е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Връщам си думите назад! След няколко слушания страшно зарибява. Радвам се, че следва някаква линия на песните и няма хаотичност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Не ми харесва. Скучна е вече, да променя темата на текстовете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Графики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Питам се... за какво й беше котето... само си прецака инерцията. Тази песен е много силна... изпяването е ново за Тотинка, а клипът е върхът на тъпотията. Надявам се, че ще се наложи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Силно парче за дискотека, определено ми харесва повече от Малко коте. Деян Асенов отново е успял добре да наподоби звученето на някой от най-актуалните композитори (в случая Оцко, чиито парчета от край време малко или много липсват в Пайнер). Но наистина, можеше и без 'кучки' този път... Иначе заглавието ми харесва много. Клипът също ми допада, няма излишни пошлости. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.