foxy_vd Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Видяли ли сте как валяк гази цинкове кофа? От 14:00 днес на Пайнер еднодневките ще почувстват като цинковата кофа, пред наближаващият "чипровски" валяк..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 От началото на годината това е най добрия клип. Интересно ми е на кого са вокалите в песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Отсвирът е ужасен, типично в стил Оцко/Пашев и всички останали, вече не правя разлика. Припевът е добър, но ми напомня на една от последните песни на Джордан. Не ми се струва удачно при всички световни събития и атентати хора да бъдат разстрелвани с картечница в музикален видеоклип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Баси якото! :1000 (29): За първи път да ми хареса нейна песен. Всичко е на ниво. (Единствено ме дразни, че клипа е черно-бял.) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Поредната Оцко-Пашева боза, която сме слушали многократно, иначе клипът е много добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Клипът е супер, браво! Но песента е безлична... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Страхотен видеоклип и много добра комерсиална песен, от каквато Камелия имаше нужда. И понеже има често сравнения, Деси Слава определено толкова висококачествен самостоятелен проект в "Пайнер" все още не е имала. Когато си идеен и неизчерпан артист, невинаги фирмата има значение и Камелия го доказа с "Неповторим" и сега с новия клип. Дано вече не прави компромиси като предните два. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Много съм доволен и се гордея с Камелия. ГИК пуснаха проекти и си пролича коя е единствената, която може да се впише в 2016та. Видеото е страхотно, песента също ми хареса и ще я спуквам от въртене. Камелия изглежда божествено. Ако това беше в канала на Планета щеше да навърти 4-5 милиона. Нещо, което Ивана и Глория не са способни да направят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 28 потребители четат тази тема . Това само Камелия го постига . Сега за 2 дена ще има 7-8 страници Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Страхотен видеоклип и много добра комерсиална песен, от каквато Камелия имаше нужда. И понеже има често сравнения, Деси Слава определено такъв висококачествен самостоятелен проект в "Пайнер" все още не е имала. Когато си идеен и неизчерпан артист, невинаги фирмата има значение и Камелия го доказа с "Неповторим" и сега с новия клип. Дано вече не прави компромиси като предните два. "Не го прави" има качество и като клип и като песен. Стига, не пишете за Деса тук Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Само припева бива, иначе на Деса песента е по-яка, обаче и Кама има цигански вокали хахахахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Много ми е интересно онези версии, на разни пропайнерски "разбирачи", за усета, на Камелия, как ще блуждаят в интернет пространството, след тази тупалка? Загубила ли го е, затрила ли го е, забравен ли е някъде в 2002 година? Че нещо така толкова упоритото говорене в тази посока ми е доста смешничко, най-меко казано днес. Иначе дъртата сутеньорка на рецепцията е докарана хептен като истинска от един филм..... ще се сетя кой беше, че сега ми бяга. Но негъра, той е удар в десетката, като Виктор от "Неповторим"..... п.п. И не обръщайте внимание на "десовите". Подминавайте им постовете така, че днес няма смисъл от говорене с тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 За пореден път доказа коя е КАМЕЛИЯ!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Нека бъдем обективни, това е ново звучене за Камелия, но като конструкция и саунд нищо ново от Пашев. Напомня на песните на Анелия и Кали от преди 1-2 години, личи си, че песента си е чакала времето. Текстът не го разбирам много, не знам дали е от смесването или моя комп се е бъгясал :1000 (29): Клипът е брутален, с леки препратки към Sin City и доста комикси, добра картина от Милев. Страх ме е да не го репортнат за mature content отново и да й прецакат гледанията. Надявам се този проект да я върне в дискотеките и да последват следващи по- различни и експериментални песни. И то скоро, а не да се скрие пак за 7-8 месеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Тази песен няма да стане хит, ще се слуша месец максимум и до там, нали Ви казвам поредната претоплена манджа от Кама, иначе припевчето бива, ама само това. Жалко за нея, няма никъде да я завъртят ни по радио, ни по телевизия... :-) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Тази песен няма да стане хит, ще се слуша месец максимум и до там Нено ти баба Ванга ли си ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Нека бъдем обективни. Много хора в този форум в момента не знаят на кой свят са, след това тотално провалено "пайнерско" лято. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Нено и компания да се изнасят в темата под тази за Камелия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Ще се чудите после що имала 7-8 страници, той Фокси само написал една страница мнения. Не знам защо въобще намесвате Деси Слава. И на мен нейната песен ми харесва повече, но не мисля че е тук мястото да го кажа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 По-спокойно господа, няма смисъл от плюене по най-добрия клип на 2016 година. За песента ще видим. Но като се огледаме какво излиза.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Камелия и липсва хъс откъм песни, тя просто не знае, какво да пусне и се слива с тълпата тип Анелия и Кали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Камелия ги разби, най-накраяяяя :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 Е как няма да направи 7 страници за 2 дни като вие пренасяте Камелия-Деси Слава тук?! :1000 (29): Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Къде намери това говеждо-синьо, за роклята и ботушите? Не и ли казаха, че тази година армейско-червеното е на мода? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Камелия и липсва хъс откъм песни, тя просто не знае, какво да пусне и се слива с тълпата тип Анелия и Кали. Върни й го де, дай препоръки? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.