Jump to content



Onlne: Деси Слава - Отново се родих


Препоръчани коментари

  • Отговори 107
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Само като чуя циганското начало и ми идва да повърна. Нататък не става по-добре. Никакъв отсвир и текст, който трудно мога да разбера заради обработките.
Link to comment
Сподели в други сайтове

От "Нека да е тайно" всяка нейна песен много ми харесва и очаквам все повече особено след "В друг живот". Трета поредна добра песен! Много готин и неангажиращ текст, малко ми е в стилът на "Регетон и малко чалга", комерсиална музика, що-годе готино клипче. Не крия, че баладата си беше по-силна, но това точно за сезона си е супер. Ще се слуша!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нали искахте от Деси Слава песен като за дискотеките? Ето ви. Това ако ди джеите не го завъртят, значи определено си имат някакъв проблем с Деси Слава.

Аз попринцип не съм привърженик на подобни комерси, но на такова изпяване и на такъв текст няма как да не се накефя. ДС изобщо не се е сляла с масата, даже напротив- нейният мелодичен глас и стила й доста добре се забелязват, въпреки стандартните бийтове и тонове обработка при такива песни.

Видеото е доста добро и свежо, идеално за сезона. А аз иначе още от преди "В друг живот" очаквах Деска да сложи Благо поне в 2-3 клипа и, както виждаме, тя оправдава очакванията ми... :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не съм и очаквал, че име като Деси Слава ще се пусне по комерса само и само, за да се впише. :mf_surrender: Аз това не мога и песен да го нарека, защото прилича на 1239871293 други, да не говорим за вокала от песента на Мария. Толкова приятно да изненада с "В друг живот" и сега предлага това.. Както по-горе някой написа, предпочитам "Започваме на чисто", защото поне там се разбира какво пее. Може ли гласището на Деси Слава тук да звучи като полифонична мелодийна? Накъде върви този жанр не знам..

 

Вчера плюхте песента на Глория, но тя е в пъти по-добра и слушаема от тази.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наистина песента много напомня на "В 5 ми звънни", както и с вокалите и обработката на припева наподобява Оцковия стил повече от нормалното за Пашев. Но е страхотна, изпяла е куплетите уникално! :Vishenka_05: Деса е изумителна в клипа. :wub_anim: Много силно, браво! :1000 (33):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента си е типична еднодневка, която ще омръзне за месец. И изпяването, и гласа, и стила - нищо не помага да се различи.

А за клипа също не смятам, че е добър. Напротив, даже е доста зле за Деси Слава. Като се погледне, че има клипове като "Не го прави" и "В друг живот", това е като клип на Джулия.

 

Песента не я спирам, много зарибява. Ударен припев! :happyppl:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това нещо .... наричате ХИТ ??? Вие .... сериозно ли ??? :o

 

Жал ми е ......ама наистина ми е жал за певици като Деси Слава , Глория , Ивана .... :dontknow:

 

Какви "хитове" им се налага да пеят в тези години за да са актуални....малееее... :mf_surrender:

 

И "някой" все пак успява да ги убеди тези същите певици ,че такива велики творения на днешните "композиторски корифеи" в жанра ще ги държат ако не на върха , то поне малко под него... :wallbash:

 

Нещо май...няма да се получи....Sorry !!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добре, че пусна тази песен, а не по-умерената. Като цяло има много какво да се желае, но е по-добре от Започваме на чисто и Смени паролата си.

И клиповете със Зарко са по-яки :D

 

Визията с оранжевото е супер, припевът е запеваем. Но и на нея, както и на Глория им отиват друг тип песни. Деса поне се опитва да угоди на всички, докато Глория само за себе си пее :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Точно това очаквах от нея, песен за щастлива любов. Това ми трябваше. А и колко приятно я е изпяла..

Клипът нищо не представлява, но ми е все тая. Така или иначе ги гледам по 1-2 пъти.


Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...