Jump to content



Поверително от -А.


Препоръчани коментари

9f37ab4af4cf421a.png
Екип от професионални папараци и тайнствен детектив дебнат звездите в предаването „Поверително то -А.”. Водещия -А. и неговият екип от над 15 професионални папараци показват скрития живот на известните личности у нас. „Поверително от -А.” разкриват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения. За първи път в българския телевизионен ефир "Поверително от -А." предлага на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с модерна техника за проследяване.
Не на последно място всяка седмица -А. представя по една знакова фигура от хайлайфа на държавата.
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 593
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Шоуто на Динев, ........... РАМА новините,

РАМА ПРОГНОЗА

: - Pechenko Чолаков: А,сега останете с "Поверително от А-! Не е за изпускане! Благодарим ви,че сте с нааааас. :) ..........

Link to comment
Сподели в други сайтове

CallyPressyfan стартира своята форумска кариера едва на 13 години! Тогава той беше горд фен на Ивана! Години подред я подкрепяше безвъзвратно но малко по-малко Преслава измести Ивана и стана първа в неговото сърце! Днес той реши да седне пред обектива на Поверително от -А. и да сподели как се промени през тези 8 години.

 

CallyPressyfan': ''Проклинах от дъното на душата си сегашната ми любимка!''

А: Привет Cally! Как си? Току-що се завърна от Санторини специално за това интервю! Доста финанси ли похарчи там? Кой те спонсорира?

К: Това няма значение, важното е, че днес два пъти превъртях цялата дискография на най-добрата певица - Преси!

Започнах от тоталния мегахит "Нежен рекет"!

 

А: Как преживя падението на Ивана?! Тогава беше млад и зелен. Определено е било тежък удар или се лъжа.. ?

К: Можеш да си представиш колко е било тежко, щом проклинах от дъното на душата си сегашната ми любимка, за дето отне поста на Ивана! Поръчах да бъде обладана от Дявола и да залезе още през 2009 година, но явно магията не е била ефективна!

 

 

А: Тогава подкрепи Галена за ''Певица на 2009''. Как ще коментираш тази твоя постъпка ?

К: Всички имаме черна хроника в миналото, от която се срамуваме.

 

 

А: И все пак Ивана за съжаление е бита карта. Нека минем на тема Преси. Както ти сам каза първоначално я ненавиждаше. Как така стана нейн фен ? Видя, че е новата лидерка и реши да я подкрепиш или има друга причина?

К:Просто винаги съм харесвал силните на деня, въпрос на време беше да се преориентирам! Да не забравяме, че величието и жаждата за власт са водещи, според хороскопа на моята зодия!

 

 

А: А тогава защо също така си фен на изпълнителки като Боряна, Сиана, Даниела и тн... ?

К: Мисията на звездите е да бъдат съпричастни с онеправданите! Неведнъж съм участвал в хуманитарни мисии на ООН! Правя го за мир и хармония по света, изобщо не целя да имам добър имидж сред обществото, поради което не разгласявам публично това мое начинание! "Аз съм си, обикновен човек съм си!" (-П.)

 

 

А: Към днешна дата за твое съжаление Преси има силна конкуренция в лицето на Галена а и не само! Как преживяваш това?

К: Коя беше Галена? Аз тази личност не я познавам!

 

 

А: Какво мислиш за нейните фенове?

К: Тя има ли фенове?

 

 

А: Има и за съжаление повечето те мразят!

К: Нормално е успелите хора да будят завист у дребните душици! Да не забравяме, че най-добрата - Преслава, също не е харесвана от своите колежки, но това не пречи цяла България да я боготвори!

 

 

А: Проклинаш ли деня в който излезе албума ''АЗ'' на Галена? Това беше началото на детронирането на Преси?

К: Какъв е този албум? Аз не съм запознат с него? И е невъзможно Преси да бъде детронирана! Това да се запише някъде!

 

 

А: Време е да открехнем завеси към личния ти живот! Преси отслабна драстично! И ти ли си тръгнал по нейните стъпки? Коментира се, че си обсебен от калории и се притесняват да не развиваш анорексия!

К: Разбира се, че следвам нейните стъпки! Стремя се да отслабна до неузнаваемост, дори съвсем наскоро посетех диетолог, който ми изготви индивидуален режим, но разбира се, както приляга на една истинска звезда, негово съдържание няма да бъде разкрито пред вас!

 

 

А: Преси си пада по мутри. А CallyPressyfan?

К: CallyPressyfan си пада по Преси! Не е ли очевидно?

 

 

А: Значи няма любов на хоризонта, страст на хоризонта?

К: Не желая да разкривам подробности около личният ми живот, тъй като смятам, че за него говорят само личности без никакви качества! Като онази .. Галена ли се казваше?

 

 

А: Как се почувства като напусна родния ти град и заживя в София! Коментира се из светските среди, че си се загубил и си плакал в метрото!

К: Да, това е така, но хитовете на Преси бяха с мен в този момент и ме измъкнаха от бездната! Дори се сетих за случката в асансьора, пресъздадена в невероятния мегахит "И когато съмне" - изживях я в пълния ѝ вариант, почувствах deja vu.

 

 

А: Преслава заяви, че не е ангел и да се пазим от приятелки. Ти какво ще кажеш по тези теми ?

К: Отговаря като една истинска кралица, каквато всъщност е! По-скоро трябва останалите да се пазят от нея! Най-вече една нейна колежка - мисля, че се казваше Галена, но аз тази жена не я познавам и изобщо не съм обсебен от нея!

 

 

А: А от теб трбява ли да се пази народа ? Ангел или дявол си ?

К: Зависи от намерението на човека срещу мен, но като една истинска звезда, пазя дистанция от заобикалящия свят, което ми придава студен и надменен вид!

 

 

А: Народа го вълнува едно - Оноди ли се вече CallyPressyfan' или чака още подходящия човек?

К: Разбира се, че да! Но за Бога що за фраза използвате? Не отговаря на звездната ми аура!

 

А: Когато дойде екстаза за българската география ли мислеше ?

К: Не, разбира се, за кралицата Преси и нейният скандален мегахит - "Ще се разлея в теб, докрай ще се разлея"!

 

 

А: Да обърнем малко внимание и на форумската ти кариера. Много те спъваха, но не се предаде! С кого поддържаш контакт и кой не искаш да видиш през живота ти ?

К: Аз не съм злопаметна личност,, но винаги ме е наскърбявало назряващото мнение, че ще сменя отбора и ще стана фен на една бездарна крадла! Няма да ви кажа коя е, защото аз не я познавам и изобщо не мисля за нея! Ако продължавате с пиперливите въпроси, ще напусна това студио! Но преди това няма да пропусна да шибна един шЪмар на хората, които оспорват факта, че Преси е Кралицата на десетилетието!

 

 

А: Какво е вашето мнение за водещия -А? Познавате се от много години.

К: Винаги съм смятал -А. за най-добрият журналист в България! И това не го казвам защото гостувам във вашето предаване и защото минути преди да пуснем камерата ми дадохте авансово хонорара! (Това го изрежете при монтажа, май не трябваше да го казвам)

 

 

А: Като за финал: На какво си способен Преслава да се задържи на върха и да бъде кралицата още дълги години?

К: На всичко, включително да рискувам образът си на звездна легенда! Но вярвам, че тя е готова на още повече! В аванс ще издам, че вече започна кампания по набиране на фенове на видима възраст 8-12 години, които ден преди следващия концерт ще бъдат почерпени в пицария! Това изобщо не е с цел Преси да стане Певица на 2016, тя го прави с най-хуманни подбуди!

 

 

А: Благодаря ти за това интервю! Не се променяй никога. Ти си национално богатство!

К: Моля? Само това ли беше? Та аз прекарах повече време в търговския цинтър, докато си избирам стайлинг за интервюто, отколкото тук на този прекрасен, кожен диван с подлакътници и възможности за смяна положението на тялото, спонсориран от мебелни къщи Явор!

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Изумително! –А. и Кали показака на какво са способни!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

А: Как се почувства като напусна родния ти град и заживя в София! Коментира се из светските среди, че си се загубил и си плакал в метрото!

 

:roll1:

 

Пазарджиклиийка по душа, толбухинлийка по пут*а. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няколко скандални факти заловени от нашите папараци!:

 

Dinnev и Artiwy хванати на романтична ваканция!

Младата двойка релаксира край Равдва. Поверително не иска да коментира дали е заради цените или просто им харесва това място. Двамата се оттадоха на секс, революция и купони! Интересен факт е, че Футболисчето също бе засечено в Радва. Дали преследва нашата съфорумка или просто беше съвпадение - очаквайте в следващия брой!

 

 

zaicheto82 заловена в аптека!

Най-голямата звезда на форума - zaicheto82 бе заловена да купува тест за бременност. Да очакваме ли скоро Рики Мартин Джуниър?

Надяваме се, че zaicheto82 ще ни даде ексклузивно интервю!

 

 

pechenko заловен в неловка ситуация!

Секс маниака pechenko явно седи доста на сухо! Нашите папараци дебнат и хванаха младото момче да влиза в путиклуб! След няколко часа излезна видимо доволен. Какво ли е станало вътре го оставяме на вашето въображение!

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

zaicheto82 заловена в аптека!

Най-голямата звезда на форума - zaicheto82 бе заловена да купува тест за бременност. Да очакваме ли скоро Рики Мартин Джуниър?

Надяваме се, че zaicheto82 ще ни даде ексклузивно интервю!

Ти гледай само да не го види, че ще те оправи набързо :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

След месеци ще ме молиш да участваш в най-хитовото предаване!

:whistling:

 

Изобщо не ми и трябва. Това е за хора-айляци. Достатъчно ми е натоварен графика.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...