Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 56
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Нелина ги размаза. Припевът е един път. Само един наистина хитов отсвир липсва.

Хареса ми! Леко и свежо! Бих си я слушал на слушалките с кеф.

Нелина ме изумява как за толкова години не мръдна! Уникална е! :)

Песента е много яка,но ще ви черпя ако се наложи :3fdb8960598fa63e:

Хората са свикнали на ''вертолети'' и не оценяват качественото.

Много свежо!

Не ми се иска да го казвам, но.. Ако беше изпято от друг популярен изпълнител щеше да е един от хитовете на лятото.

Тъкмо си казвам една нормална песен и клип, без голотии и простотии, и хоп мангава тут! После ми кажете, че Пайнер не изпълняват някаква прикрита задача на циганизират страната.

Хората са свикнали на ''вертолети'' и не оценяват качественото.

Не са свикнали, а са ги свикнали.

Доста неочаквана и приятна изненада от Нелина! Постарала се е, песента още от началото звучи свежо, като за море, клипът също е с такова настроение... 100% щеше да е тотален хит ако беше на Галена примерно, но кой знае, може и Нелина да разбие системата със силно попадение като това! Успех!

Свежа, лятна, немазна песен в която не се пее за кифленски страсти, питиета и подобни тъпотии - браво! :1000 (33): Клипът също е доста приятен.

Егати яката песен! И клипа е много свеж, браво! Биолчев, нали?

Една от най-големите ми любимки евър в чалгата нааай-после пусна песен в модерен ритъм. Припевът особено е страхотен, мелодичен и запеваем. Ето, че може лятна песен да звучи свежо, неангажиращо и хитово без цигании и простотии в музиката и текста. Жалко, че вероятно няма да се пусне песента в дискотеките...

Толкова клипове е снимала, 100 години кариера и накрая такова неадекватно държание пред камера?

Хубава песен.

Егати яката песен! И клипа е много свеж, браво! Биолчев, нали?

Някъде май беше казала, че е на Пашев. Интересно, че клипа е сниман на 1-ви и вече го монтираха и излъчиха, значи можело и бързо.

На мен лично мнооооооого ми харесва, определено е ниша в която може да се настани - ретро визия и хумористични, закачливи песни :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Няма избухване при припева.

Иначе не е лоша песента.

Много добра песен .

Биолчев е класа ! Винаги е правил брутални песни в различен стил и големи хитове .

Няколко певици в момента ще пускат песни от него ;)

Страхотна е, грабна ме от първото слушане. Напомня на стария поп-фолк, забавен, с положително послание и лека мелодия.

Песента определено ще има публика - в лицето на слушателите 24+, а дали ще влезе в дискотеките не ме вълнува.

Супер песен за лятото. Ще се слуша. Браво на Нелина!

Много свежо!

Не ми се иска да го казвам, но.. Ако беше изпято от друг популярен изпълнител щеше да е един от хитовете на лятото.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...