Jump to content

Online: Преслава - Няма да ти пиша

Препоръчани коментари

• Отговори 147
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Песента е приятна на фона на последните й, даже има потенциал.Видеото е читаво, но тя е мега,мега изкуствена!

п.п.Тази сутрин към 3:30 имаше 45k, и само 6 часа по-късно още 130к ?? Неее,не са купени..

Сподели в други сайтове

Песента е приятна на фона на последните й, даже има потенциал.Видеото е читаво, но тя е мега,мега изкуствена!

п.п.Тази сутрин към 3:30 имаше 45k, и само 6 часа по-късно още 130к ?? Неее,не са купени..

В 3:30 няма кой да отчита гледания. Трупат се, но youtube ги бави. На Psy, когато стана 1 млрд, на някои им пишеше, че още е 998 млн.

Сподели в други сайтове

Пак превъзнасяте излишно поредната песен от конвейера на Преса. Звучи сравнително ударно и със сигурност е по-добре от Чупливата, но повече от месец пълноценен живот не й давам. На мен след 4-5 слушания ми писна. Пак ще прави гледания като луда първата седмица и толкова. Текстът е същият като предните й поне 10 песни, предъвкан и изплют. Като цяло песента е комерс до мозъка на костите си и това ме дразни най-много. Като нещо положително мога да изтъкна клипа на фона на предните й - шаренията хваща окото за няколко гледания.

Сподели в други сайтове

Къде са сега феновете на Преслава да я сриват, така както крещяха "КАВЪР, КАВЪР" за семпъла в "Пей сърце", който дори не беше директно взет, а поне беше презаписан наново? Ганев ме учудва, досега май не му се беше случвало да прави такива 1 към 1 заемки.

Браво за първоначалния интерес, но знаем, че при Преслава редовно се почва с многото цифри и след 2 милиона забива...

Сподели в други сайтове

Къде са сега феновете на Преслава да я сриват, така както крещяха "КАВЪР, КАВЪР" за семпъла в "Пей сърце", който дори не беше директно взет, а поне беше презаписан наново? Ганев ме учудва, досега май не му се беше случвало да прави такива 1 към 1 заемки.

Браво за първоначалния интерес, но знаем, че при Преслава редовно се почва с многото цифри и след 2 милиона забива...

Тоя вокал го има и в "За големия" на Сиана, "Мъж-легенда" на Бони която също май е на Ганев (?) и най-вече "Мой" на Алисия.

Не знам от коя година е песента към която си дал линк, но е качена 2016. На Сияна например е първата при нас с този вокал, от лятото на миналата година, след това Бони направи такава песен, но не знам нейната дали пак е на Ганев. И четирите песни доста си приличат, но на Сияна и Преслава най-много ми допада как са се получили.

Сподели в други сайтове

Браво, доста добре са се справили, и с песента, и с видеото. Иначе някои от феновете ѝ не знам защо не искате скоро да прави пак от Драганински, проблемът не е неговото звучене, защото е доста интересно, а текстовете с изтърканите глаголи. От няколко месеца много имена правят тъпи, недоизпипани песни, в другите жанрове също няма кой знае какво в момента, оттам и скокът в гледанията на успешните песни тази година, просто не са много, а хората искат да слушат музика и като няма много песни, които да ги кефят, много въртят тези няколко, които харесват, пък и Преслава по принцип винаги е била с много висок първоначален интерес, "Скоро" на първия качен клип май имаше над 130 000, а тогава каналът тепърва се развиваше. "Няма да ти пиша" с над 275 000, официално най-пусканата премиера в чалгата засега.

Сподели в други сайтове

Свежа песен? Читав клип? Хубава Петя??? Никой ли не забелязва колко грознее, особено тук прилича на типично цигле!? Не, че беше прекрасно момиче, но явно с годинките става по - зле.

И да се засармите феновете й! Вместо да критикувате и искате прилична продукция от името, което носи (носеше), възхвалявате поредната претоплена чорба. Критерии и намерения за прогрес ви липсват от "Новата ти" насам, може би. Затова сте на тоя хал.

За нищо!

Сподели в други сайтове

Свежа песен? Читав клип? Хубава Петя??? Никой ли не забелязва колко грознее, особено тук прилича на типично цигле!? Не, че беше прекрасно момиче, но явно с годинките става по - зле.

И да се засармите феновете й! Вместо да критикувате и искате прилична продукция от името, което носи (носеше), възхвалявате поредната претоплена чорба. Критерии и намерения за прогрес ви липсват от "Новата ти" насам, може би. Затова сте на тоя хал.

За нищо!

Да, хубава е Петя и то много ;) А ти като съдиш хората поне се покажи да те видим каква невероятна красавица си .. то зад монитора всеки много знае.

Сподели в други сайтове

Да, хубава е Петя и то много ;) А ти като съдиш хората поне се покажи да те видим каква невероятна красавица си .. то зад монитора всеки много знае.

Ще ти изям пухкавите бузки на тебе :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

Петя е като тапициран скелет и затова снима един и същ претапициран диван вече 12 години.

Къде видя красота не виждам ??

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

Петя е като тапициран скелет и затова снима един и същ претапициран диван вече 12 години.

Къде видя красота не виждам ??

Специално в този клип е истински сладур - особено пред огледалото :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...