Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3907 теми в раздела
-
- 1 follower
- 1,5k отговора
- 424,4k преглеждания
Айде честито на новия форум с първия кавър за него Чисто новата песен на кака Ивана е просто поредния кавЪр Sasa Matic - Sve je na prodaju/Ивана - Вържи очите ми
Last reply by Fogy, -
- 0 отговора
- 270 преглеждания
Last reply by FitkataSlimTea, -
- 30 отговора
- 6,7k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by musicfen, -
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by musicfen, -
- 1 отговор
- 20 преглеждания
- 22 отговора
- 593 преглеждания
music: MARENGLEN BOJA arrangement: Deyan Asenova rec | mix | master: Deyan Asenov lyrics: Lora Dimitrova, Alisia director: Ivan Dimitrov - Torex
Last reply by Lelqtian, -
- 1 follower
- 41 отговора
- 3,9k преглеждания
Last reply by Administrator, -
- 16 отговора
- 638 преглеждания
music: Velislav Draganinski lyrics: Rosen Dimitrov & Anastasia Mavrodieva arrangement: Velislav Draganinski
- 58 отговора
- 2,3k преглеждания
music: V:RGO, NEK arrangement: V:RGO, JS, NEK, LK mix | master: JS, D. Ganchev, D. Kutch lyrics: V:RGO, GALENA
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 отговор
- 55 преглеждания
- 1 отговор
- 40 преглеждания
- 5 отговора
- 112 преглеждания
© & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎼 Музика: Фивос (Phoebus) ✍️ Текст: • Мишо Бенджамин – оригинален текст • Герго Милов – допълнителен текст (рап част на Kyllo и финален припев на Persiana)
- 5 отговора
- 191 преглеждания
music: Takis Mpougas Lyrics: Marieta Angelova, Panos Falaras Arrangement: Daniel Ganev
Last reply by Plamen97, -
- 3 отговора
- 57 преглеждания
...
Last reply by asylum, -
- 5 отговора
- 138 преглеждания
Last reply by KrasyoZlobarQ,