Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3837 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 234 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 1 follower
- 1,5k отговора
- 418,8k преглеждания
Айде честито на новия форум с първия кавър за него Чисто новата песен на кака Ивана е просто поредния кавЪр Sasa Matic - Sve je na prodaju/Ивана - Вържи очите ми
Last reply by Smailova, -
- 30 отговора
- 6,5k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by musicfen, -
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by musicfen, -
- 56 отговора
- 1k преглеждания
Music: Marius de la Focșani Arrangement: Costi Ioniță Lyrics: Lora Dimitrova
Last reply by Karma93, -
- 16 отговора
- 402 преглеждания
music: Mr. Juve arrangement: Mr. Juve mix | master: Lenko Draganov lyrics: Anastasia Mavrodieva, Rosen Dimitrov
Last reply by Thecranfan, -
- 2 отговора
- 27 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Na oltar ot lyubov " Ти си мойта половина, аз съм твоята. С теб съдбата ни е отредила ролята да не можем да живеем един без друг и да бъдем цяло на света – дори напук. Ще ти свалям не звезди, а галактики, ти си моето слънце от романтики. Аз без теб не съм, не съществувам, и без тебе знам, че пет пари не струвам. Залеза аз искам да ти подаря, изгрева – и него пак така, че и те, като нас, изнемо…
Last reply by Karma93, -
- 11 отговора
- 131 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 20 отговора
- 248 преглеждания
Last reply by Thecranfan, -
- 13 отговора
- 294 преглеждания
Music: Dessita, Deyan Asenov Lyrics: Dessita Arrangement: Deyan Asenov
Last reply by Just_Me, -
Yorgos feat. Persiana - V KRACHKA / Йоргос feat. Персияна - В КРАЧКА I Official Audio 2025
by Victor- 3 отговора
- 46 преглеждания
🎼 Музика: Герго Милов ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 V KRACHKA На какво се правиш, оуу? Пълен съм с оферти, бол! Само че ме тегли мене — да надскочиме зелено. Аре, малко свали гарда, кат падарин нема да те варда. Кво че си принцесата зелена? Йоргос ти е липсата на тебе! Ша заформиме една интрига, щото то на Перса и не стига. Ако чакам някоя да върже — по-добре да се изнасям бърже. Само слушай и ми вервай, душо! Ша окапят другите като презрели круши! Шушо-мушо! Айде да си кажем с тебе чес…
- 6 отговора
- 127 преглеждания
Музика и аранжимент - Мартин Биолчев Текст - Мушмула Петрова Режисьор - Ивайло Спасов
Last reply by Victor, -
- 34 отговора
- 873 преглеждания
Музика и текст: Николай Пашев Аранжимент: Николай Пашев и Димитър Петров
- 0 отговора
- 34 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Илия Георгив, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "VINKELO" Винкело, винкело Музика пускай, И кючеци друскай, Хич не се скатавай, Яко се раздавай. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, От токати рухва. Кое е най-якото парче? Парче винкел. Винкело, винкело, Да не земеш винкело? Винкело, винкело, Ща ти стане готино. Аре бе, отворен, Не мъчи се зорлем. В Перник, в дискотека, Няма ти е леко. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, …
Last reply by Victor, -
- 3 отговора
- 137 преглеждания
Last reply by FolkEmpire,