Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
569 теми в раздела
-
Дневника на -А. 1 2
by -A.- 48 отговора
- 1,5k преглеждания
Привет почитатели на Рамания! Тъй като вчера се получи интересна дискусия реших да направя тема в тази насока. На всеки два дена ще пускам по една тема и вие ще можете да давате мнението си. Така коментирате няма да се губят и всеки ще може да прочете когато пожелае! Надявам се да ви харесва темата и ако не ви - не влизайте.
Last reply by Denis, -
- 25 отговора
- 1,5k преглеждания
От няколко профила: Луна Оцко Петра Пепа Диди Пресила Стефан Цирков Веселина Дебора Мария Петрова (старата) Албена Вулева Людмила Захариева Деян Неделчев Боби Павлов Панко Таня Боева Сашка Васева No Name Албена Бойко Борисов Джорджано Жана Бергендорф Рени Pe4enkata Цветелина Вие сте.
Last reply by tedi_9108, -
- 22 отговора
- 1,5k преглеждания
Гласувайте до 22:30.
Last reply by Denis, -
- 47 отговора
- 1,5k преглеждания
Ами ясна е темичката нека сега видим кои песни още си дъним на слушалките, така може и да се досетим за някоя позабравена . Моите най-стари песни в телефона са: - Емилия - Изгори ме с устни - Димана - Пак ме преследваш - Камелия - Луд си по мен - Chemical Brothers - Hey boy, hey girl
Last reply by Nicolas, -
- 25 отговора
- 1,5k преглеждания
Кой е първия потребител от форума с който станахте приятели? И с кой в момента си приятел/ка?
Last reply by черна котка, -
Скандализирайте! Целувам ви.
Last reply by ice_hot_sm, -
- 43 отговора
- 1,5k преглеждания
никъде на намирам първата тема, та нека да има нова...
Last reply by Danger., -
Какво е Last.fm? Last.fm е музикален сайт, в който може да се намери информация за много групи и изпълнители, а също така и да се чуят някои техни песни. Уникалното в сайта е системата с тагове. На всеки изпълнител, както и на всяка песен, потребителите могат да слагат тагове. Тагът може да отразява както музикалния жанр, така и личното мнения на потребителя за песента или изпълнителя. Всъщност тагът е свободен текст, който се въвежда, така че потребителят има пълна свобода над избора си. Всъщност най-важната част от сайта са неговите потребители и на тях е обърнато голямо внимание. Хората могат да се регистрират в сайта и по този начин създават свой музикален …
Last reply by Nikolai, -
- 42 отговора
- 1,5k преглеждания
Темата е ясна. Аз лично се въздържах.
Last reply by Sisa, -
- 25 отговора
- 1,5k преглеждания
Та, с кой изпълнител си приличате най-много според вас?
Last reply by Pumpkin, -
- 12 отговора
- 1,4k преглеждания
Мисля, че е крайно време да има и такава тема, в която да гласувате за най-тъпи изказвания / коментари от темите във форума. Каква е идеята?: Идеята е в края на всеки месец да се определя това, за което споменах по-горе и да се получи нещо като "стената на срама". Как ще се гласува?: Ще го направя на същият принцип като темата с горещия стол т.е. ще се гласува с от 1 до 5 точки за мнения, които вие самите ще предлагате. Мнения, за които е гласувано с повече от 5 точки, няма да се взимат предвид и ще се считат за невалидни. Естествено е препоръчително да поствате и линкове към самите мнения, за да не излезе така, че си измисляте, но преценката оставям на ва…
Last reply by Ciaga, -
- 40 отговора
- 1,4k преглеждания
На горещия стол сяда Pierre. Въпросите си към него може да задавате до 25.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват! Ако искате и вие да се запишете, направете го в тази ТЕМА.
Last reply by Pierre, -
Форумска среща! 1 2
by -A.- 36 отговора
- 1,4k преглеждания
Какво мислите за една форумска среща ? Бихте ли отишли ? Как искате да протече? Коменирайте.
Last reply by Slavi, -
- 27 отговора
- 1,4k преглеждания
Днес в Чатмания се заговори за родителите и ми е интересно в какви отношения сте вие с вашите родители.
Last reply by NazzkO, -
- 30 отговора
- 1,4k преглеждания
Теглете от баницата! 1. Kondomcho 2. Елена 3. Winner 4. evtimow 5. heartless 6. The Diva FIKLENA 7. Denis 8. Blueberry 9. Arwity 10. momo 11. чушка. 12. -A. 13. Loka 14. Cally-Pressyfan' 15. Alter Ego 16. Charlie 17. Fast 18. Salvatore 19. pinkprincess 20. CtrlAltDelMe 21. МачуПикчу 22. Dinnev 23. Western 24. nenooo123 25. Stela
Last reply by Fast,