Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
569 теми в раздела
-
- 137 отговора
- 5k преглеждания
Айде казвайте какво имате в телефона Давайте по-малко инфо за всяко приложение, някой може да си хареса нещо
Last reply by Nedis, -
Не знам дали ви харесва идеята за лексикон на форума.Надявам се да ви допада. 1.Как се казваш? 2.На колко си години? 3.От къде си? 4.Коя зодия си? 5.Имаш ли хоби?Какво е то? 6.Любима певица? 7.А певец? 8.Любима група? 9.Коя е любимата ти песен? 10.Любим стил музика? 11.Любимо ястие? 12.Любимо питие? 13.Кой е любимият ти цвят? 14.Какво обичаш да правиш през свободното си време? 15.Кой е любимият ти филм? 16.Кое е любимото ти предаване? 17.Коя е любимата ти актриса? 18.А актьор? 19.Имаш ли домашен любимец?Какъв е?Как се казва? 20.Любимо животно? 21.Имате ли брат/сестра? 22.Любима марка автомобили? 23.Любим град? 24.Любима д…
Last reply by Kitty, -
- 1 follower
- 81 отговора
- 4,8k преглеждания
Редно ли е според вас такова поведение спрямо малки деца? Да бъдат насърчавани да пеят песни на английски език, без да знаят какво точно пеят, за какво се пее в англоезичните песни? Лично аз съм отвратена от подобно мнение на "майка"! Моята сестра и до днес е запалена по англоезичната музика и само такава слуша, за нещастие покрай нея - и племенницата ми. Аз като малка покрай сестра ми, и защото беше модерно, също слушах англоезична музика - групата EAST 17. Сестра ми слушаше и тях, както и "TAKE THAT", " Продиджи", "Нирвана" и "Металика". Тази музика изобщо не беше по мой вкус. Често въртеше една песен и веднъж я попитах как се казва тази песен. Като ми каза о…
Last reply by Lelqtian, -
- 44 отговора
- 4,7k преглеждания
Привет на всички Раманиаци! Измина още една година и е време да възнаградите любимите си потребители, теми и коментари като им подарите заслужена статуетка от годишните Рама награди! Гласуването започва на 1.12.2016 и продължава до 15.12.2016. Правила за гласуването: * Могат да гласуват потребители, направили минимум 100 поста. * Във всяка категория имате право да гласувате за максимум 5 предложения за победители, като всяко предложение бива оценено с една точка. * Нямате право да гласувате за себе си. * Веднъж гласували, нямате право да променяте своя вот. * Можете да се въздържите от глас в някоя от категориите. * Бъдете (не)обективни, забавлявайте се и подход…
Last reply by Dinnev, -
Така или иначе започнахме дискусия за старите песни и някои от залезлите вече певици, дайте да си направим едно ретро парти, благодарение на Само мене нямаш СЛУШАЙТЕ НИ ОТ ТУК Пишете в темата, ако искате да чуете някоя песен.
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 69 отговора
- 4,1k преглеждания
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин).
Last reply by Stela, -
:feminist_en: Скъпи дами, понеже сме малцинство в този форум, реших да направя една тема, в която да обсъждаме всякакви женски любими теми - гримове, обувки, дрехи, намаления... и разбира се, мъже. Вярно е, че всичко това може да се говори и в чата, но мисля, че ще можем да си говорим по-свободно, ако сме само ние За да дам тон на темата, бих попитала - гримирате ли се в ежедневието и без какъв грим не излизате от вкъщи?
Last reply by Andrew Cunanan., -
Интересно ми е през кой сезон сте родени, тъй като последните седмици имам чувството, че 90% от познатите ми имат рожден ден. Та, по този начин ще видим на кого родителите са се топлили през студените зимни вечери, за да се пръкне лято бебе, или пък са се клецали на плажа, за да ви видим през зимата.. :1000 (29): :1000 (29):
Last reply by DevilWish, -
Както знаете, 2013 година е вече към края си и аз реших да пусна такава тема. Нека всеки да си избере една цифра (от 1 до 50) и да я напише тук. На 30 декември ще пусна късметчетата за 2014 година. (Вече са готови късметчетата.. после да не кажете, че съм избрал хубави неща за определени хора.) ---- Също така измислих и една игра.Всеки до 25.12 да ми напише на ЛС една цифра (от 1 до 15) и кой с когото падне ще си разменяте подаръци - графики,пожелания,картинки и т.н. Например: AMAZING. - 1 и dragon - 1..ще си подарят каквото искат,както казах - графики,пожелания,картинки..няма значение. УСПЕХ! Заети числа: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 …
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 2 followers
- 31 отговора
- 3,3k преглеждания
Горещ стол 2022 се завръща. В продължение на 10 дни ще номинирате 5 любими форумни личности, които искате да изпържите на горещия стол. Избирайте най-енигматичните и потайни форумци, чиито "кирливи" ризи искате да изперете. Рано или късно всеки ще мине под електрическия стол, а на него пари! Всяка номинация получава съответно 5,4,3,2,1 точка. Тримата форумци с най-малко гласове, последователно ще седнат на горещия стол. На него ще се задават въпроси от всякакво естество. Въпросите също ще бъдат гласувани. Тези с най-много реакции ще бъдат зададени. Как да номинирате? Задължително със споменаване @. 5 точки - @Blueberry 4 точки -…
Last reply by Putin, -
Сега се рових за някви детски филмчета от "младините" и се сетих за толкова неща... Вие сте 90’s ако: Помните ли: -Неделните детски по Канал 1. -Когато президент беше Жельо Желев -Барбароните -Струваше си да се става рано в неделя за да гледаме сутрешната анимация. -Вашите са ви купували ”Шоколадови Яйца” Киндер Сюрприз. И все още някада имате закътани какви ли не изграчки. -Събирахте албумчета с миришешти картинки, а по-късно и с кечистите. -Подчинявахме се на родителите си, за всичко. Без претенции! -Когато излязоха на мода теливизионните игри и си разменяхме дискети - Super Mario, Танковете, Contra и т.н. -Помните старите банкноти, ледените …
Last reply by Sisa, -
- 37 отговора
- 3,2k преглеждания
Привет, скъпи приятели и съфорумци. Дойде време и за тазгодишните награди. Гласуването започва от днес /14.11.2013/ и продължава до /08.12.2013/. Както знаете, във всяка категория давате до 3 предложения, имате и правото на въздържане в някои категории. Тази година сме решили да коригираме малко наградите, премахнахме някои, които сметнахме за излишни и добавихме нови. Тази година наградите на Ramania ще бъдат проведени и представени на и за вас от Sylar и AMAZING. А ето и прословутите категории: 1. Дебют на годината 2. Respect на годината 3. Раздел на годината 4. Тема на годината 5. Коментар на годината 6. Раманиак с най-интересни коментари 7. Раманиак -…
Last reply by AMAZING., -
- 1 follower
- 50 отговора
- 3,1k преглеждания
Темата е ясна.
Last reply by Kriminal, -
- 49 отговора
- 3k преглеждания
Здравейте, скъпи съфорумци. Ето, че остава по-малко от месец до края на 2014 и вече е време за тазгодишните награди. Гласуването започва от днес, 6.12.2014, и ще продължи до 14.12.2014. Във всяка категория се дават максимум 3 предложения за победител, а също така имате правото да се въздържите от глас в някои от категориите. Наградите ще бъдат връчени на лайф церемония, която ще се проведе на 15.12.2014 от 20:30, а това са всички 21 категории: 1. Дебют на годината 2. Respect на годината 3. Раздел на годината 4. Тема на годината 5. Коментар на годината 6. Раманиак с най-интересни коментари 7. Раманиак - Най-голям фен 8. Раманиак - Най-голям антифен 9. …
Last reply by newyearsday, -
- 45 отговора
- 3k преглеждания
Преди май имаше такава анкета, но е изтрита.
Last reply by Fast,