Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
561 теми в раздела
-
- 23 отговора
- 1,5k преглеждания
Дойде време за тазгодишните форумски награди. Гласуването започва днес и приключва на 15 декември. Във всяка категория се дават до 3 предложения. Моля бъдете максимално обективни. Резултатите ще бъдат обявени на 17 декември - четвъртък. Тази година въвеждам нещо ново. Победилите в трите най-важни категории: за потребител и потребителка на годината и най-полезен потребител ще бъдат преместени в група "Respect" . 1. Дебют на годината 2. Respect на годината 3. Раздел на годината 4. Тема на годината 5. Коментар на годината 6. Раманиак с най-интересни коментари 7. Раманиак - Най-голям фен 8. Раманиак - Най-голям антифен 9. Раманиак-Скандалджия 10. Най-и…
Last reply by Fast, -
- 13 отговора
- 381 преглеждания
Честит Рожден Ден,много здраве,щастие,късмет,любов,успех,сбъднати мечти.
Last reply by foxy_vd, -
- 11 отговора
- 332 преглеждания
С пожелание за истинска и пълноценна любов, много усмивки и сбъднати мечти. Дано видиш Рики Мартин през 2016! Поздрав
-
- 12 отговора
- 659 преглеждания
Замислих се, че във форума има много хора, които влизат тук от много години, макар и да не харесват особено чалгата и да я критикуват. Затова искам да ви попитам този въпрос - защо влизате тук? Ще помоля да се въздържате от коментари като "Не знам", "По навик" или "От скука", защото съм сигурна, че всеки един от нас има по-голяма причина - независимо дали е от желание да поспори с някого, независимо дали е от желание да погледа почете сеир или пък просто от желание да бъде в час със случващото се в поп-фолка.
Last reply by Nedis, -
- 17 отговора
- 667 преглеждания
Решили ли сте вече? Аз току що разбрах къде ще съм на Нова година и реших да направя темата, всеки да сподели плановете си
Last reply by Христина', -
- 1 отговор
- 274 преглеждания
Здравейте. Не знам защо ама ми хрумна да направя и това! Можете да се запишете на ЛС (не тук)!!!
Last reply by МачуПикчу, -
- 16 отговора
- 364 преглеждания
Честит рожден ден, Руже! (най-добрият модератор) Желая ти здраве, щастие и винаги да бъдеш пияна от любов. Весел и щастлив празник.
Last reply by heartless, -
- 42 отговора
- 1,4k преглеждания
Темата е ясна. Аз лично се въздържах.
Last reply by Sisa, -
Е..темата е ясна Какъв телефон имате в момента
Last reply by Dinnev, -
- 3 отговора
- 164 преглеждания
Честит рожден ден и тук! Пожелавам ти от здраве и хубави емоции да не се отървеш! Всяко твое желание или амбиция да се реализират! Весело изкарване на празника!
Last reply by Gerganafen, -
- 7 отговора
- 226 преглеждания
Честит рожден ден! С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това! Поздрав
Last reply by Denis, -
- 9 отговора
- 435 преглеждания
The Potter Family By J.K. Rowling The Potter family is a very old one, but it was never (until the birth of Harry James Potter) at the very forefront of wizarding history, contenting itself with a solid and comfortable existence in the backwaters. Potter is a not uncommon Muggle surname, and the family did not make the so-called ‘Sacred Twenty-Eight’ for this reason; the anonymous compiler of that supposedly definitive list of pure-bloods suspected that they had sprung from what he considered to be tainted blood. The wizarding Potter family had illustrious beginnings, however, some of which was hinted at in Deathly Hallows. In the Muggle world ‘Potter’ is…
Last reply by DeanWinchester, -
- 3 отговора
- 197 преглеждания
Привет, правя тази тема в която смятам да слагаме интересни статии, интервюта и препоръки в сферата на бизнеса. Смятам, че някои от нас, ако не за всички би било много полезно. На мен специално тези статии ми действат много добре като ги прочета, защото ме мотивират по един или друг начин.
Last reply by Chris, -
- 18 отговора
- 352 преглеждания
Бъди жив и здрав, много обичан и щастлив. Нека успехът е твой верен приятел, който ще ти помогне в реализацията на всички поставени цели и мечти. Поздрави, приятно изкарване на празника! :1000 (30):
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 6 отговора
- 327 преглеждания
Интересно ми е как си представяте идеалната връзка.Какви трябва да са отношенията с половинката ви?Какво очаквате, какво сте готови да давате и т.н. Ще интересно да се чуят и двете гледни точки- мъжката и женската. Какво ви дразни в една връзка, кога сте готови да я прекратите и подобни неща?
Last reply by Христина',