Jump to content

Препоръчани коментари

Кои изпълнители според вас са най-интелигентните в бранша?

• Отговори 45
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Еми, който с друго не може, фенчетата им се хвалят с "интелект"...ххх

За мен е Глория. Винаги има свое мнение и го отстоява, като се аргументира. Не цепи басма на никой.

Соня Немска за мен е образец за интелигентна фолк певица.

Анелия специално в първото си интервю в Шоуто на Слави ме впечатли с богат речник и адекватност.

Не съм ги изпитвал, та да знам кои са най-интелигентни, но с най-съдържателни и интересни интервюта са Ивана, Глория, Малина и Камелия. Нелина и Тони Дачева също са готини.

Понеже виждам, че се шегувате с другите изпълнители, нека и аз да кажа, че за мен най-зле са Анелия, Фики, Галин и Андреа. Абсолютно нетърпими интервюта- много бавен изказ, използване нон стоп на клишета, всеки път е едно и също и много трудно ги слушам. Има и още, разбира се, но за тези се сещам в момента.

Редактирано от HIT

Чалга и интелигентност просто нЕма как да съжителстват в един мозък

Чалга и интелигентност просто нЕма как да съжителстват в един мозък

Всъщност от такива изказвания може да се извлече липса на интелигентност като извод. Аз се интересувам от чалга и съм интелигентен - факт! Ти по твоята логика или не си интелигентен, или не слушаш чалга, кое от двете?

Иначе добри впечатления правят като изказ, разсъждения и информираност Камелия, Ивана, Есил Дюран, Малина, Кали, Луна.

Азис има пропуски като образование, но определено има потенциал, Слави Трифонов печели чрез чалга музика, така че може също да го броим, макар да изпростява в поведението си на моменти, покрай шоуто със сигурност е натрупал много знания по различни теми, а и словото му е доста пъргаво, добре разсъждава и се изразява, логично и по интересен и въздействащ начин.

Роксана - неука мангалка, която говори по-гладно и смислено от 95 процента от колежките си.

Определено Камелия. Много е умна и интроспективна. Кефи ме това в нея.
Определено Камелия. Много е умна и интроспективна. Кефи ме това в нея.

+1 :Vishenka_05:

Камелия, Глория, Есил, Джена са тези, които имат добри, адекватни интервюта!

Ивана е лицемерна и клиширана! Кали е селска тарикатка, нахакана, но и двете са далеч от интелигентни жени!

По - лесно е ако гласуваме наобратно, да се чудиш коя да сложиш първа - Деса, Анелия, Емилия, Емануела...

Камелия, няма друга като нея.

След това - Есил Дюран, Глория, Кали, Малина.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...