kras79 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 главата ме заболя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 За произведение на Оцко е направо ОК. А и Лияна си е мадама, каквато в Пайнер вече няма.... :1000 (19): Айде пък да няма. Татяна какво е? Хубава песен, но ми е какафонична и ме заболя главата. П.п. И аз чувам Бъгс бъни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Няма такъв клип, жесток!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 И песен и клип са 6! Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Лияна избухна като ненормална! Песента е тотална бомба! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Клипа ми харесва повече от песента, но и песента не е лоша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Бруталнааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Направете подписи де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Слабичка ми идва за сега. Но клипа ми хареса, няма друга мацка като Лияна в поп-фолка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Як клип, скучна песен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Брутална песен! Напомня ми на песните на Яница. Клипа е много добър, а Лияна е един път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Брутална песен! Напомня ми на песните на Яница. Клипа е много добър, а Лияна е един път! +1 Оцко 100% хит... друго няма кво да пиша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ако беше изпята от Яница....... Бон-бони-те щеше да е мега хит! Клипа е як Лияна е мега QKA И песента е яка, но няма да се забележи заради Лияна бон-бон-бониииииииииииии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 За мен това е най-голямата бомба излизала през 2016 г., до сега! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Не е крайно зле, но ми звучи като за еднократна употреба. Браво за видеото иначе, хареса ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Уникална Лияна!!!! А сравненията с Тотя са потресаващи!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Пълен боклук! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Още една боза... Началните кадри - паяци, питон, стъкла ... "Пак ли" 2 Това с боята по тела е правено в 100 клипа. Кадрите в "ателието" са ми адски познати, но да кажем, че са станали ОК. Песента - какафония, тъп припев. Очаквах много повече. Зоя със Сините очи засега е най-нацелила от новите проекти на Боцко. Слабо завръщане за Лилия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Лияно, добре че си хубава! Гадната, изтъркана Оцкова обработка прави песента неслушаема. Общо взето - нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Клипът и визията на Лияна са страхотни! Песента не, че е лоша, но очаквах доста повече честно казано. Идва ми слушана и преди, а и някак си неиздържана в аранжимент, а по скоро полифонична... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Лияна изглежда невероятно, иначе песента е тъпа и не се разбира какво пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 БОМБА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Страшно добра песен, а Лияна е много готина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 БОМБА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.