Jump to content



Звездни стажанти


Препоръчани коментари

 

„Звездни стажанти” е най-новото шоу в ефира на Нова и ще се реализира за първи път в България тази пролет. 14 известни мъже и жени ще забравят ежедневието си на известни личности и ще застанат на най-ниското стъпало в корпоративната структура – като обикновени стажанти. Те трябва да дадат всичко от себе си, за да изпълнят поставената им от шефа задача. А ако не се справят – подлежат на уволнение.

 

За американците Celebrity Apprentice е олицетворение на американската мечта, според която всеки с предприемчив дух и желание за работа има шанс да успее. Най-известното име, свързано с този формат, е това на Доналд Тръмп. Първият му опит в телевизията бележи огромен успех и бъдещият кандидат-президент на САЩ се сдобива със заветната звезда на Холивудската алея на славата за принос в телевизионната индустрия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Петя е уникална, добре, че е тя да има шоу! Заради нея ще го гледам. Иначе всичко е много дразнещо нагласено. Само като видиш близкия план на телефона на Венета, когато уж праща смс-и на хората, за да помагат за дюнерите, а всъщност си пише бележки/notes/ на айфона, може да разбереш за какво иде реч :mf_surrender:

Редактирано от HIT
Link to comment
Сподели в други сайтове

Нещо мъжкия отбор не ме кефи.

Пламен Медаров винаги ми е бил антипатичен.

Юлиян-операта също не ме кефи.

Тити е крала на драмата, идва ми в повече.

Готвача е безинтересен.

 

Само Килата и Милото стават.

 

При жените Албена е най-яка.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Вече всеки вторник и сряда вечер съм на Диазепам,заради Тити! Едно време ме мотивираха неговите изблици ама вече яко ме дърпат към депресия!

 

Жените добре поведоха! Албена Ву е жестока! Кастри и сече всичко... Хахах, жал ми стана за Бу, ама то и нейните изблици вече са ту мъч!

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
Днес Албена ме разби с идеята си Марта Вачкова да е футболна топка, която тя и Рут да ритат. :roll1:

И кое те разби по-точно, че тия двете малки пикли се правят на интересни и въртят всякакви интриги и простотии, стига моля ти се. Това ли трябва да вижда зрителя - как да се унижават максимално успешно и максимално ефективно за отрицателно време личности, които са се доказали в обществото с някакви таланти и качества, които безспорно притежават. Марта може да е абсолютна всякаква, но преди всичко е успял български артист, придобил популярност с таланта си, а не със скандали и простотии... И жалкото е, че заради единия подписан договор тя е принудена да търпи всичко това, което й се случва. Не я оневинявам, в определени ситуации не е действала най-правилно, но всеки греши, нормално е. Личи си, че прави всичко от добро сърце, но от Рут е безкрайно огорчена, и това е нормално. Все едно дъщеря ти да не те зачита за нищо, да не се съветва с теб за нищо, просто ти си съществуваш, адски тъпо е, още повече като знаеш че това се излъчва по националната телевизия. И не е проблематичната Марта, защото Рут имаше драми и с Кичка Бодурова, Петя Буеклиева и в кой ли не формат.

 

Просто двете нагли пикли, Рут и Албена се надушиха и почнаха да мачкат всичко по ред на номерата. Александра е просто парче, мълчи си, трайка си, нищо че пърди в едно гърне с Тушевица и сигурно ще стигне до финала, просто бяга от скандалите и тия простотии, но на Марта вече й дойде до гуша, са, моите уважения, ама бунтарство, свобода, безразсъдна младост, Рут е непоносима, а Албена е прекалено проста и унизително долна. И аз да съм, и аз бих се засегнал. Никоя жена, ако ще да е рекордьорка за най-много килограми не би се изкефила някоя млада уж съотборничка да я оприличава на футболна топка. Ама, ол, Албенче, ако Марта ти е футболната топка, ти как ше я ритнеш и ще уцелиш вратата на противника ма?!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...