Jump to content

Препоръчани коментари

Поли Генова ще е Преслава. Ще пее Лъжа е. :roll1:

Знаех си, че някой ще имитира Преслава щом я има в бутона. Добър избор на песен и участник, който да я изпълни, очаквам Поли да се представи добре.

• Отговори 780
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Поли ще разцепи, със сигурност ще се справи с "Lazha e".

Не знам дали има достатъчно глас за тази песен.

Ооо има има. Ще я изпее като звяр. Интересно ми е как ще я направят на визия и коя визия по-точно ще й направят. :1000 (29): Преслито на моменти там е потрес. :Vishenka_05:

Bitch, please?! Естествено, че има, дори повече отколкото самата Преслава има към днешна дата.

Преслава ще го направи много добре Таркан, ама сигурно пак ще я порежат. Те и другите участници и те сякаш нарочно не й дават точки.

Преслава уж си пази гласа като пее на плейбек, а то никакъв го няма...

Преслава уж си пази гласа като пее на плейбек, а то никакъв го няма...

Как да имитира пеенето на Криско, като той не пее а рецитира :D :D

Яшааа :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :3fdb8960598fa63e:

Bitch, please?! Естествено, че има, дори повече отколкото самата Преслава има към днешна дата.

Силно се съмнявам, та Поли някога да е пяла чалга?! Ще я видим другата седмица, но има голям шанс да стане гротескно изпълнение.

Как да имитира пеенето на Криско, като той не пее а рецитира :D :D

Яшааа :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :3fdb8960598fa63e:

Зорлян рапираше :3fdb8960598fa63e:

Преслава ще го направи много добре Таркан, ама сигурно пак ще я порежат. Те и другите участници и те сякаш нарочно не й дават точки.

За 5 епизода само Дуетът й е давал 5 точки. Режат я като е много добра, въздигат я като е зле и затова я плюят. Жалко...

За 5 епизода само Дуетът й е давал 5 точки. Режат я като е много добра, въздигат я като е зле и затова я плюят. Жалко...

И Орлин й даде.

Много надолу е Преслава в класацията... жалко, че я отрязаха така в оценките... А Калин откъде знаеше, че ще спечели, че си е написал фондацията на лист и си го е сложил в джоба?

Хубаво е предварително да си имат избрана кауза... За всичките тия концерти на живо, все по един път може да минат през първото място.

Режат я, защото журито и участниците са от поп средите, който мразят поп-фолк музиката.

Ясно си личи как Фънки бута Поли, до сега винаги 10-те му точки са били за нея. Нормално е, ако Софи Маринова беше жури Преслава също щеше да води.

Мислех Поли за по широко скроен човек.

Падна и се Преслава и само се изцепи ''Тате, прости ми''.

Кво като ще пее песен на Преслава? Да не е дошъл края на света?

Може да е имала желание да става поп-фолк певица и баща й да й е забранил. :3fdb8960598fa63e: 1000%20(29).gif

И на мен не ми хареса... Поне да не го беше казала в национален ефир. Личи си как всички там не харесват Преслава, но и си личи как тя е постигнала много повече от тях и е нормално да не я харесват. :3fdb8960598fa63e:

Поли още не може да преживее, че Преслава я изпревари в допитването "Коя изпълнителка трябва да представи България" на Евровизия. :3fdb8960598fa63e:

Но всъщност, коя беше Поли? Може да си мечтае за песен като "Лъжа е'', трябваше "Лудата дойде" да и се падне да я видим тогава колко добра имитаторка е.

Не симпатизирам на Преса, но всички псевдо-интелектуалци трябва да бъдат здраво МАЧКАНИ. Писна ми от анти-чалга настроени. Но така ще е , след като чалгата им взе хляба. Близо 15 години в попа нямаше никакви хитове и търсене. :girl_witch: Още таят гнева и злобата в себе си.

Ами реално от всички участници, Преслава е най-известна и успяла в попрището си, няма какво да се лъжем.

Направо ще е гавра с Преса, следващият път да я заковат с нейна песен. Но, това е съдбата... :1000 (19):

Ами реално от всички участници, Преслава е най-известна и успяла в попрището си, няма какво да се лъжем.

Но е най-слабият участник в този формат, също няма какво да се лъжем. И това разбива един от митовете за нея. Поканена е само за рейтинг и печалба на продуцентите. Кали и ДесиСлава биха се справили много по-добре - имат висока музикална култура, знаят езици и са добри в имитирането.

Толкова добра, едва ли, блажени са вярващите.

Дават ниски оценки, защото не се представи добре. Гласът ѝ не приличаше на този на Криско, и като звучене, и като излъчване беше прекалено безчувствено, не ѝ достигаше въздух на два пъти, първият път успя да изкара фразата, вторият я видоизмени, за да си отвори малко време. Като визия беше добре, но заслугата за това си е на хората, които се грижат за това. Получи ѝ се в движенията, но това е само един компонент, как да я оценят високо.

А гласът ѝ преди наистина беше много момичешки, но днес е много повече на пушачката, която е. Не подценявайте Поли като вокалист, много е добра. Преслава се справя с песните, но определено ѝ трябва сериозна почивка и подобрения в техниката ѝ.

Дават ниски оценки, защото не се представи добре. Гласът ѝ не приличаше на този на Криско, и като звучене, и като излъчване беше прекалено безчувствено, не ѝ достигаше въздух на два пъти, първият път успя да изкара фразата, вторият я видоизмени, за да си отвори малко време. Като визия беше добре, но заслугата за това си е на хората, които се грижат за това. Получи ѝ се в движенията, но това е само един компонент, как да я оценят високо.

А гласът ѝ преди наистина беше много момичешки, но днес е много повече на пушачката, която е. Не подценявайте Поли като вокалист, много е добра. Преслава се справя с песните, но определено ѝ трябва сериозна почивка и подобрения в техниката ѝ.

Миналия път докара гласа на Лили 1:1, но пак не я оцениха :mf_surrender:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...