plambata Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Щом плюете значи след един месец по дискотеките всички ще крещим "Всичко знаеш, кога съм бясна, кога празнувам", също както "Когато моето сърце болеше..". Яка е песента, много даже, на мен ми трябваха 2 слушания да ме зариби много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Наистина в музиката има нещо, което ме зарибява и ми е интересно, но като цяло монотонното виене на Джена ми идва в повече, защо се пъне като Стораро, не знам. Искам трио между Анелия, Джена и Тонката - глутницата да е пълна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Щом плюете значи след един месец по дискотеките всички ще крещим "Всичко знаеш, кога съм бясна, кога празнувам", също както "Когато моето сърце болеше..". Яка е песента, много даже, на мен ми трябваха 2 слушания да ме зариби много. +10000000000000 Малко е мазничка, но пък се отличава от масовката... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ама знаех си, че песента е за Наско. То като видиш клипа и тези влюбени двойки и не е трудно да се досетиш. На мен ми харесва и клипа, и песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не съм я спирал в последния час. Видеото наистина е готино бе, тя е готина, Наско е снимала, тези актьори са сладки и вклюбенички. Песента верно връща към 2010 ... Все едно е на Паришева нещо неиздадено :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Мале кво става с тая Джена ... от една година не е имала и една хитова песен. Дори не и помня имената на песните вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Мале кво става с тая Джена ... от една година не е имала и една хитова песен. Дори не и помня имената на песните вече Влюбена е. То така става, за сметка на другото, но на мен ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Да не стане като с "Ти, къде беше" драги мои ? След две седмици друго да пеете ? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Да не стане като с "Ти, къде беше" драги мои ? След две седмици друго да пеете ? :1000 (29): Този път няма шанс Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Да не стане като с "Ти, къде беше" драги мои ? След две седмици друго да пеете ? :1000 (29): Ми ако във Фейсбук почнат да се въртят разни шеги с текста, може и да я запеят хората. Сериозно за тази не мисля, че ще стане, просто не са направили както трябва текста, приятна е, но не хитова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Да не стане като с "Ти, къде беше" драги мои ? След две седмици друго да пеете ? :1000 (29): "Ти къде беше" е с супер як текст :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Да не стане като с "Ти, къде беше" драги мои ? След две седмици друго да пеете ? :1000 (29): Какво е станало с тази песен ? Аз никъде не съм я чувал .... Щом си доволен от такива хитове нека все така да те радва с песни като тази, лятната й и сърцето и. Добре, че има стари хитове, че е на ниво Жулиета от година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Дайте текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 До сега си мислех началото и края на коя песен ми прилича и ето, че се сетих! В началото само липсва едно "Теодораааа, Теодораааааа" и края е същия като на Пеперудките. Даже бих казал, че са еднакви. До края на първият припев всичко е еднакво, освен текста и тук-там някой друг инструмент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Зарибява. Клипът наистина бил приятен, гледах го още веднъж по-внимателно, актьорите са добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 @zai4eto82 Всичко знаеш - кога съм бясна, кога празнувам. Всичко знаеш - пред тебе няма да се преструвам. х2 Теб те лъгаха, поне колкото мен до сега, и в очите ти казаха: "Няма истинска жена"! И с мен беше така, всеки следващ ме съсипа, но с теб не е така - настръхвам щом те видя. Припев: Всичко знаеш - кога съм бясна, кога празнувам. Всичко знаеш - пред тебе няма да се преструвам. х2 Душата ми те иска и твоята ме иска, и да не упрекват и да не намекват. Красива се събуждам и само в теб се гушкам, мисля, че е време всички да го знаят. Всичко знаеш - кога съм бясна, кога празнувам. Всичко знаеш - пред тебе няма да се преструвам. х4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Оле.. Много е грозна с бретон ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 @zai4eto82 Всичко знаеш - кога съм бясна, кога празнувам. Всичко знаеш - пред тебе няма да се преструвам. х2 Теб те лъгаха, поне колкото мен до сега, и в очите ти казаха: "Няма истинска жена"! И с мен беше така, всеки следващ ме съсипа, но с теб не е така - настръхвам щом те видя. Припев: Всичко знаеш - кога съм бясна, кога празнувам. Всичко знаеш - пред тебе няма да се преструвам. х2 Душата ми те иска и твоята ме иска, и да не упрекват и да не намекват. Красива се събуждам и само в теб се гушкам, мисля, че е време всички да го знаят. Всичко знаеш - кога съм бясна, кога празнувам. Всичко знаеш - пред тебе няма да се преструвам. х4 Текста е мой, какво зайче те гони? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Текста е мой, какво зайче те гони? Сериозноо? Твой е текста? Текстописците да завиждат. Зайката искаше текста и й го дадох.Може ти да си го написал де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ако се гледа без звук човек ще си каже, че е баси и тупалката, хит и половина, нещо грандиозно... Като му пуснеш звука и грозната истина лъсва. Банален текст, типичен за Джена, мазни отсвири, вял бийт... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 :roll1: :roll1: Сериозноо? Твой е текста? Текстописците да завиждат. Зайката искаше текста и й го дадох. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Сериозноо? Твой е текста? Текстописците да завиждат. Зайката искаше текста и й го дадох.Може ти да си го написал де. На твое място не бих се хвалил с този текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Нещо не ми харесва. Повече да не е стъпила при този Боби Павлов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Слабичко за съжаление. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Видеото не е лошо, но има и неща които не ми харесаха някак си. В песента не виждам какво е забелязала за да заложи на нея, но там причината е ясна. В интерес на истината този проект ми е точно като "Стойки не чупи", направо продължение. Имам чувството, че по-слаба песен от тогава не е пускала. Не мисля, че ще има голям успех. Със сигурност това не е нейната песен. За мен "Спри да ми досаждаш" си остава най-доброто попадение. Надявам се по-бързо да пусне нова песен, защото това не заслужава чак такова внимание и "шанс за развитие". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.