Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 2,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

След концерта на Слави в понеделник се радвам, че не излъчват този "грандиозен спектакъл" на живо!!! Биха ми развалили кефа от Слави, които още ме държи...

Преска сигурно рецитал прави, забавиха идола.

Преслава Хит Микс 2015 ... т.е. "На тебе не отказвам".

Не знам дали знаете, ПЕВИЦА на годината се дава за цялостното представяне през годината, Преса носи най-много пари, има най-висок хонорар, най-желана и търсена е от пайнерките. Имайте го в предвид..а не кой какъв хит имал, за това отелни награди за песни, клипове и т.н. Галена едно живо изпълнение, нормално няма...айде стига.

И двете ѝ лежат в случая за годината. И след като "Певица на годината" е по-важната, трябваше нея да дадат на най-успешната си изпълнителка за годината, която е ГАЛЕНА.

Не знам дали знаете, ПЕВИЦА на годината се дава за цялостното представяне през годината, Преса носи най-много пари, има най-висок хонорар, най-желана и търсена е от пайнерките. Имайте го в предвид..а не кой какъв хит имал, за това отелни награди за песни, клипове и т.н. Галена едно живо изпълнение, нормално няма...айде стига.

https://www.youtube.com/watch?v=5qV45kIgkg0

Поздрав за Преслава, та да разбере каква всъщност е наградата и ;)

Тази и е утешителна награда и пак и е много !!!

Галена даже е с малко повече участия от официално обявените, хонорарът им е сходен. Хитовете разбира се, че са супер важни, как няма да е важно кой изпълнител е бил най-слушаният?!?! И именно за цялостно представяне през цялата година, Преслава до септември какво направи?

А идол-мъже ли ще закрива? Странно!

Е кое да му е странното, като последните години, те са по-интересните :D

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...