Jump to content

Препоръчани коментари

Няма как да се получат нещата когато се правиш на нещо което не си.

Тоя защо още крета? Аман от треторазрядници. Дори не съм слушал песента, но само като видя стоп кадъра, ми се драйфа.

Този има ли изобщо и 5 участия за годината, че пуска нови песни? Най-тъпата песен за тази година, без никакъв потенциал за хит.

Горкото. И глас няма и безлично на всичкото отгоре...

Ама се мъчи иначе, буквално. :(

Хванал той модерната вълна песни ама няма да стане пак.

Еххх,че скучно .. .:(

Отново не се получи ... Чак ме хваща жал за него, за Хоанг и т.н. които си харчат парите за загубена кауза!

Добре, че я пусна в края на годината, защото 2016 нямаше да започне с така бленувания хит! А самата песен сигурно е на Оцко? На кого са тея вокали?

Направих си труда да изгледам видеото, което между другото е най-доброто в неговата кариера, но има едно НО! Защо наистина още се мъчи? Песента е комерсиална и модерна, ок, но наистина няма да е хит, а самия той няма как наистина да бъде дори малко актуален към този момент, точно защото си личи, че не е това, което е.

Не ми хареса. Вокалите май са на Даяна, но иначе песента е потрес.

И клипа и песента са много добри, особено клипа. "Става ден" и другата дето пусна от Оцко също са му много яки, не знам защо толкова плюете. :dontknow:

И клипа и песента са много добри, особено клипа. "Става ден" и другата дето пусна от Оцко също са му много яки, не знам защо толкова плюете. :dontknow:

Защото там за където се е насочил няма прошка. Момчето е симпатично, но безлично. Няма нито характер, нито тежест, нито ГЛАС. Визията му е като на 16 годишен от дълбокия прованс, който драпа да е модерен ама не му отива.

Да впрегне усилята си в нещо друго. Тук само си губи времето.

Характер трябва! До сега щом не го е показал... не чакай.

На мен пък Денис ми е симпатичен от първата песен насам. Отново приятен проект!

Ясно се чува Пресила, даже нейната част сякаш прави песента, която е доста стандартна. Предните му 3 ми харесаха повече, но си следва вече някаква по-успешна за него линия просто.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...