Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 80
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Пак много яка песен от Янева и видеото ме радва!

Обаче от ден на ден по-силни песни се пускат. Тази на първо слушане ме накара да се влюбя в нея. Кой е композитора? Определено ми харесва най-много от всичко от "На тебе не отказвам" насам!

Пръснааа!!! Браво Цури. Идеино продължение на Мога пак ... Страхотна е! Много приятно съм изненадан! Очаквах пак поп проект, но ето че това си е нещо точно за нас в попфолк стил.

Песента ми звучи да е на Ганев или просто някакви вокали ала Сиана чух ...

Текста е готин, много лесно запеваем, не е нещо велико, но има завъртяни фразички!

Видеото е изключително стилно - както винаги при Янева! Нямам забележки - мисля,че отговаря на песента и настроението което носи!

Много готини песни тази седмица, особено от Янева и Галка! Евала,че още се правят стойностни попфолк песни, които да носят настроение, да имат модерен бийт и да засягат тематики, които не са чужди на никой, без да се налага да се пее за курви, клитори, връзванки, белезници...

И манекенчето е...? Графички ще чакаме ;)

Харесва ми. Песента е добра. Текстът ми харесва също, че няма онези префърцунени кифленски изрази. Янева е раздвижена и това с текста по екрана много ми допадна.

Браво.

Еее, най-накрая нещо по-чалгарско, и то с огромен хитов потенциал!

Браво на Цурчето, много ми хареса!

Клипът също е много добър, свикнали сме вече.

Ахххх, колко чакам тази Цветелина... :Vishenka_05: Уникална е! Много ми харесва, на кого е музиката? Видеото е различно с текста и интересно. Всичко е страхотно, браво!!! :Vishenka_05:

Ахххх, колко чакам тази Цветелина... :Vishenka_05: Уникална е! Много ми харесва, на кого е музиката? Видеото е различно с текста и интересно. Всичко е страхотно, браво!!! :Vishenka_05:
Даниел Ганев

Приятна песен, която може и да се наложи. Клипът е семпъл и изчистен, харесва ми.

Браво на Цура! Песента ми напомня на песните й от периода 2009-2010, когато ми беше любимка :Vishenka_05:
Ей тва е! Най-добрата песен от последната вълна с която ни заляха. Евала Цуци :notworthy:

Страхотна песен. Текста много ми харесва, а Цура е убийствено яка. Клипа е много скучен, но е направен страхотно като монтаж. Много ми харесва.

Много ми харесаха и клипа, и музиката, и текста, и изпяването. Браво, много приятно за ухото модерно звучене!

Кой е пича? :3fdb8960598fa63e:

Абе,, снимали са го преди,ама то ... Един ли е :D Май е от Кажи ми ало

Познат фейс е

Готина песен, много ми прилича на някоя песен в припева, но не мога да се сетя. Не вярвам да стане хит.

Познат фейс е

От За контакти мисля че е

Не вярвам да стане хит.[/b]

То феновете на Андреа отдавна сте забравили какво означава понятието ХИТ :3fdb8960598fa63e:

Познат фейс е

На мен ми прилича на един от тия дето е снимала в "За господина"

Много яка песен...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...