Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 40
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Страхотна е, много хващаща мелодия. Текста и видеото са добри също, това е с потенциал за голям хит според мен! Кой е композитора? Прилича ми на стила на Flori?

Страхотна е, много хващаща мелодия. Текста и видеото са добри също, това е с потенциал за голям хит според мен! Кой е композитора? Прилича ми на стила на Flori?

Ако беше я изпяла само Джанка, щеше да стане голям хит, но заради Ваня и нейният слаб глас, не знам какво ще се случи. Но това е най-добрата й песен в Пайнер.

Много ми прилича на песен на Алисия,но на коя точно не мога да се сетя.

Много ми прилича на песен на Алисия,но на коя точно не мога да се сетя.

"Ще се возим ли", и на мен ми прилича.

Ако беше я изпяла само Джанка, щеше да стане голям хит, но заради Ваня и нейният слаб глас, не знам какво ще се случи. Но това е най-добрата й песен в Пайнер.

Наистина, ако тази песен беше на Джена щеше да е хита на годината.

Втората тъпа песен за тази седмица. Клипа няма да го коментирам.

Малко кифленски текст, иначе не е лоша. Харесва ми. Музиката не знам на кого е, но ми харесва. А тия цигулки са ужасяващо зле!!! Това само Пашев и Оцко го могат, ужасно скърцащи. По ламарина ако скърцам, ще се издаде по-хубав звук от това...

Най-силното парче на Ваня в Пайнер до този момент. Според мен пък това е на Оцко. Видеото е готино.

Клипа е някакво бледо копие на 'Да ти го дам ли' :mf_surrender:

Дразнеща е вече с тия педали.

Музиката е страшно добра, особено точно след припвеите. Текстът не е зле, въпреки цялото изброяване на глаголи. Ваня винаги ме е кефела, това й е най-хубавата песен в Пайнер. Видеото е скучно, иска ми се да я видя веднъж нормално облечена, по casual и в не толкова доминантна роля. И можеше без виенето на Джена, но айде за гледанията ще го преживеем, поне не рапира. :D

Харесвам Ваня, но тва е 'бахти тъпата и смотана поредна оцкова БОЗА с НУЛЕв шанс да стане хит !! Тия не разбират ли, че този Оцьо се изчерпа !

Песента е на Оцко.

И въпреки това ѝ дадох едно слушане шанс.

Ако не бяха отвратителните орнаментики на Джанка тип "Аман аман амана" песента може би щеше да е малко слушаема :mf_surrender:

Много ми е анти Ваня не знам защо... не ми харесва и тази нейна песен.

Харесват поредната ОЦКОВА помия, а плюят Преслава и Фики...

Заради такива като вас ще ви предлагат само ОЦКОВИ пумий!

Песента не струва.

Има песен с такава музика, има песен с подобен текст, а клипа няма да коментирам.. и той изкопиран.

Жалко, че тази помия ще стане хит и е попаднала в това нещо.

Доста безлична песен. От Неблагодарник насам, Ваня с нито една песен не ме грабва...

На мен много ми харесва. Единствено видеото е прекалено банално, но какво да се прави. Тая песен ако беше само на Джена обаче колко яка би била.

Много тъпа песен. Във Ара правеше брутални песни със много смислени текстове и всичко и се получаваше. Жена на 40 тръгнала да се прави на скандална, не ми изглежда добре.

За първи път ми харесва песен на Ваня, само с цигулките ми идва в повечко.

Клипа щеше да е ОК, ако не беше толкова Галена.

Доста безлична песен. От Неблагодарник насам, Ваня с нито една песен не ме грабва...

Дори и присъствието на Джена не може да я спаси. Много слаба песен!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...