Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 35
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Харесвам това което чувам. Много и отиват такъв тип песни. Радвам се че най-накрая извади самостоятелна песен.

Музиката да не е на Драганински? Прилича на новата на Преслава.

Ами, доста е добро - ето, че можело да прави поносими песни.

Maria (Official)

преди 10 мин. ·

Текст: Тина Денчева, аранжимент Калин Димитров, master Dave Kane......

Мноого ми харесва, Марче е стабилна тая година.

Много ми харесва! Музика е брутална,видеото е супер текста го бива и трябваше някак си припева да е по-мощен.

По нищо не прилича на песента на Преслава.

Има хубави моменти - куплетите например. Но текстът на припева е много зле, не се връзва, не звучи добре, няма рима, няма нищо и точно там песента става слаба.

Видеото тоя път е доста по-добре.

Иначе какво се оказва, че пак не е made in Bulgaria?

Иначе какво се оказва, че пак не е made in Bulgaria?

Добре е направила. И без това композиторите в България са пълна скръб.

Много е добро! Страхотно звучене! Харесва ми, че започнаха да правят такива неща... Повече ми харесва и от "Стоте нюанса розово". Мария е улучила нейната яка песен и беше време за нещо самостоятелно от нея. А видеото и то е доста готино и добро, хареса ми. Новия сезон май ще е по-силен от лятото.

:whistling:

Няма лошо да се правят кавъри, но трябваше да спомене на кого е музиката, не само аранжимента.

Много добри песен и клип, браво! :1000 (33): И аз се радвам, че вече поредна певица е заложила на песен с модерно звучене за есента.

Ужас!

Как може да се изгаври с яката песен.

Ужасна е.

Тази песен щеше да отива на Емилия или Фики.

Даже я предложих на Емилия преди около два месеца, но тази грозотия я взела.

Оригинала е жесток, но тази версия не ми харесва!

И клипа на гръцката е по-як.

П.С.

Преди да пуснете тема я оформете както трябва, а не...

За това са тези правила.

Нещастницааааааа! :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: Любимата ми гръцка песен ... :1000 (1): Не ме кефи версията на Мария. Песента в оригинал е яка, заради страхотното изпълнение и глас, каквито тук няма. По принцип не хейтя Мария, но не се сдържах.

Искаше ми се друга да направи кавър версия. Тотален хит. Жалко, че Мара го награби

Тъкмо да се израдвам, че някой е взел песента ... и тя започна да пее. Ужесен текст, адски немелодично напаснат към музиката. Не вярвах, че след последната песен на Преслава, някой друг ще успее да е я задмине по този показател, но Мария за съжаление успя.

И тук иначе добрите визии няма да спасят скучното видео...

Жалко за хубавия оригинал. Да я беше взел друг!

Много готино ми звучи :) Текстът не ми харесва, но и не ми е най-важното. :)

Уникална песен, много и отиват на Мария такива парчета.

Абе тази песен не ми е от най-любимите на Вретос, ама е супер хит сега, а Марче не можа да я направи добре - припева е слаб и като тескт, и като цялостен заряд, особено сравнено с оригиналния. Видеото - нищо ново, дори е скучно.

Много ми е странно да гледам някой познат да се прави на мъжага в клип :puke: Песента бива. Харесва ми там танца и декора.. :1000 (29):

Няма да я пусна втори път. Мария ми е все по-скучна. След "Любими ръце" няма нейна песен, която да слушам.

Оригинала е много по хубав, жив и органичен. Да не говорим, че до скоро беше на ротация по Балканика и звучеше супер често.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...