Jump to content

Препоръчани коментари

Татяна с бис! :)

Тотя на бис! :D :D :D

Ето, вече може да се каже, че Татяна е минала на едно голямо ниво. Гордея се с нея.

Значи на Яница не знам ама не се избухна много.. Теди и Фики, Рокси и Татяна бяха едни от най добре приетине

Нормално.

Беше 4/5 и първата хитова песен.

След Джулия и Гиоргос Гиасемис кво да очакваме.

Какви са тези оправдания? И Татяна е пяла след трио Сопрано, но се е приела невероятно, дори с бис. Когато имаш голям хит, няма значение кога пееш.

Деси пее в момента Две сърца, преди това пя "Казваш, че ме обичаш",но без Азис. Уникална е!

Деси пее в момента Две сърца, преди това пя "Казваш, че ме обичаш",но без Азис. Уникална е!

Приема как е?

знай, че ДО ТУК със тебе бяяяяяяяхххххххххххххххххххххххххх 1000%20(34).gif :phpgrin2:

Супееер, това е една от песните, които се надявах да изпее някой път на концерт. Чакаме ъпдейт кои други е пяла. :P

оригинала си е само на Деса.. - "До тук". После я омазаха с Азис..

Супееер, това е една от песните, които се надявах да изпее някой път на концерт. Чакаме ъпдейт кои други е пяла. :P

И Две сърца.

Преслава, Анелия, Галена, Джена, Цура Янева, Соня Немска, Тони Дачева, Милко... Кой още?

Преслава, Анелия, Галена, Джена, Цура Янева, Соня Немска, Тони Дачева, Милко... Кой още?

МАРИЯ!

Илиян, Ани Хоанг която всъщност ще пее ли? :1000 (29):

Мара и Илоян, има и други, които ще излизат пак.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...