Jump to content



Online: Кристиана ft. Джорджано - Цяла нощ


Препоръчани коментари

Страхотен руски вокал и това е. Не мога да се хвана за нищо друго.

 

Клип - боклук, музика - позната, изпяване - под всякаква критика, Джорджано - не го коментирам дори. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 76
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

И тая песен се състои точно от 5 тона, ей така се правят песни на конвейр. Цялата песен е на основа тоя руски семпъл - кое точно е композирал Оцьо не знам.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Срам и позор, не съм си и мислил, че Пайнер може да стигне до такива низини само и само за някакъв смешен рейтинг.

+1 Идва въпросът кое е по-важно - скапаният рейтинг на всяка цена или доброто име на фирмата? :1000 (27): Явно е първото.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Някой беше написал в предните коментари, че вече се намираме в страната на абсурдите. Подкрепям с две ръце това твърдение. Официално Пайнер стигна дъното и доказа, че плюят срещу себе си като фирма и за тях авторитет, име, култура и респект отдавна са чуждици. Много жалко. Дори няма и да си позволя да коментирам така наречената "колаборация" между тези персони. Пълен sh*t ever ! <_<

Link to comment
Сподели в други сайтове

Айде айде..не се правете всички..като ви я пуснат в дискотеките ще денсите, няма да казвате: ОО тази е бездарна или Пайнер удари дъното...

 

Иначе, песента става за клуб, но само до там...гласови данни няма да коменирам нито текст..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз съм потресен. Не мога да разбера как е възможно да харесате подобно нещо? Единственото хубаво нещо е руския вокал, но той остава толкова незабелязан и нечут, защото Кристияна се е постарала, както с видеото, така и с онова подобие на изпълнител да го "заглуши" и остави на заден план, за да може простотията и елементарността на българския народ в момента да изпъкне на преден план и да затвърди позицията си.

Без думи!!! В такъв момент ме е срам, че слушам такава музика!!!! Такива като тая пикат на всичко, което някои са градили с години.

+1 Евала за коментара!

Link to comment
Сподели в други сайтове

А кой е Джорджано ??? И с какво е известен ... ? Че съм пропуснал..

 

Май наистина само вокала на руски е готин и интересен ...Бях шокиран като го чух с този плътен мъжки глас, като тези от военните маршове :D И Кристиана после мята дупарка :D

Явно оплакванията ни от Оцковите мангалски вокали водят до разгръщане на неговата полиглотска мисъл и след френските припеви на Емилия, идва ред и на езика на братушките. Във "Все си ти" на Валя имаше интересно гръцко вокалче ... Да видим къде по картата на света ще ни заведе със следващата си песен ...

 

PS ..Оле Крум вее знамето :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гущера съумя да издаде втори пореден еднакъв проект - същия клип, същата музика, същия текст, ефекти върху пеенето и мятане на прегорели перхидролени кичури. На мястото на Татьовото само този път е нещо друго, което би осигурило гледания.

 

Преди няколко години опит за пробив в Русия направи и Азис. Даже се хвалеше, че раниците с него се носят навсякъде. Сега опит за малко трафик от Царството на справедливостта, равенството и православието ще опита да направи и Оцковица.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Разбирам защо не се харесва песента, но не мога да разбера защо нареждате клипа. Според мен е доста добър :dontknow: Има много повече хореография от средностатистическия чалга клип, има интересни препратки към Русия (например поличките в стил Тату, двуличното християнство), а последната визия е извън контрол :phpgrin2:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Интересен е проектът, руските вокалио са много добри. По принцип тази ми е андти, песните и дразнят, но това за първи път звучи малко по ок. Не бих си я изтеглил, но не и да не я слушам чат пат... Джорджано е без коментар, такива индивиди само в България са интересни...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...