Jump to content



Online: Преслава - Аматьорка


Препоръчани коментари

  • Отговори 169
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Благодаря ви, "Болка в минути" наистина е страхотен клип, доскоро мислех, че е на Нанков...Този също е добър, кадрите в басейна са на световно ниво.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Николас, смешно е точно ти да говориш, че Преслава се разголила тук, при условие, че Теди А. на РД-то на Планета през декември бе със същото долнище..И докато аз казвах, че е разголена, ти ми казваше, че се облякла съвсем нормално, като всяко младо момиче през лятото..

 

Аз не говоря за разголването, да, Теди си беше като нормално момиче през лятото и дори да е прекалила, Теди точно така искам да я гледам - разголена и да си върти гъза, Преслава предпочитам да не се променя толкова, това имам предвид.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наистина е зле песента, след доста слушания в опит да открия нещо, което да ми хареса - ами просто няма за какво да се хвана.

Вие махнете, че не е в нейния стил, ами и на нейното ниво не е, но явно не го разбира, щом одобрява такава песен, че и клип заснема.

Аз поне се радвам, че за разлика от повечето Оцкови песни, тук липсват цигански вокали, но за сметка на това текста убива всичко.

Не искам да коментирам клипа просто - повече прилича на Татяна и Яница, отколкото на себе си.

 

Не изключвам шанса песента да е хит, както виждам върви добре с гледанията, но това просто не е тя и дано се осъзнае на време.

Ти по-добре мисли, коя ще е новата, на която ще симпатизираш след Ивана и Преслава.. :roll1:

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Голям сладур.. само 2 клипа ли режесирал

Той по принцип не бачкаше за поп фолка, но тоалетните в клубовете май се оказват по-голямо място за социализация от колкото съм предполагал

Най-яките му клипове:

 

 

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Режисьорът каза, че според него Преслава изглежда много добре. Каза, че е младо момиче и определено се нуждае от промяна, според него. Също така - тя щяла да реши дали да продължи в този стил, който според него й отива. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента не е лоша, просто всички очакваме повече от Преслава.

 

Нали беше казала, че си връща старите песни и няма да прави повече комерси за по месец?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тотя да е горда със себе си , че направи нещо което и от нея да откраднат . Преса / Татяна ....Ама лизнала косата и стойките 1:1 . И това ни го предлага певица на годината ... да е на едно ниво с Татяна и Ваня . Не ще намалят участията , ами ще и се спира тока . Поредна 4-та боза от клюна !

И за какво да е горда? Тотя първа ли си е зализала косата назад? Всяка една певица има видео с такава прическа и ръце на кръста. Смучете си го от пръстите, защото ви е яд, че с една "боза" помита всичко живо.

 

И всичко това заради името й и разкрепостеното й поведение в клипа!

Отвратителен продукт!!!

Тази от аватара ти да не е монахиня? Да не припомням тя от кога и с какво(в устата) стана известна. Отвратителен продукт можем да наречем именно въпросното клипче.

 

По темата: Гледанията й за 24 часа не са нищо особено. Все пак нечувана песен на една от лидерките. Ще видим в следващите дни как ще е. Макар, че работата е ясна - песента ще се завърти по клубовете за 2 месеца, защото е Преслава, но до края на годината никой няма да я помни.

Хайде кажи ми една песен от близо 4 години назад, която да се помни повече от 2-3, макс 4 месеца. Единици са такива. Искахте хубава смислена песен, балада, дъра-бъра.. пусна ви и какво - пак плюхте по клипа дърво била и тн. Винаги ще сте недоволни. Сега се е разчупила малко, като е далеч от пошлото, ама не боза ви бил и текста, и клипа, музиката - крадена. Аре, марш! :3fdb8960598fa63e: Залез друг път! Помита ги от раз и с най-смотаната песен, това е истината! :whistling:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента и текста са за изпълнител от много по-долно ниво. Не ми харесва, писна ми от такъв тип комерси и текстове. Уж говорят как се развивали, а те пропадат с такива проекти. Слабо, като за Преслава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добре де, не ви ли е неловко да коментирате "разкрепостено поведение в клипа", а аватарът ви да е от "Пантера"?

 

Не, не ми е неловко!

Галена е била винаги в такова ампоа, а Преслава отчаяно прибяга до това.

Интересно как Галена се гъзи в "Пантера" и всички последваха примера, дори и Преслава.

 

А песента все още си остава боклук! Още не мога да повярвам, че си е позволила да изпее подобно нещо.

 

И спрете да се захващате за аватара ми, защото "Пантера" е на светлинни години и като клип, и като песен от аматьорката!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ужас бе, ужас! Как може такива продукти да пуска и даже да ги клипира бе?! През годините имаше такива убийствени песни с изключително стойностни текстове и не ги клипираше, а е решила точно на този боклук да се гъзи... Къде изчезна тази Преслава до 2008-ма година?!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чупки и пози в стил Глория.

Текст и фрази (Аре марш и да те няма, Падаш 3 на 0 от мен) в стил Яница или тия там другите...

 

Джена да беше взела мелодията и да й сложи готин текст, щеше да й отива повече.

"Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"...

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чупки и пози в стил Глория.

По-скоро в стил Галена. Преслава е доста комплексирана от визията и поведението на Галена и вместо да залага на това, с което я превъзхожда, тя прави точно обратното - падна й на нивото.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...