Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 55
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много слаба песен, трябваше да изпее на Живко песента тя.

Дано нататък ме зариби.

Най-сетне нещо различно от Оцко !

Супер е! Властвай доминаторке, нека конкуренцията да трепери!

Страхотна песен!

Димана много я харесвам, има уникален глас и много яка визия. Много е различна за Оцко, евала кралице.

Страхотна песен!

Димана много я харесвам, има уникален глас и много яка визия. Много е различна за Оцко, евала кралице.

+1

Ех, тая Галка... ;)

П.П. Песента има интересна музика иначе.

Много им куцат текстовете. Незнам защо си мислят, че трябва да се стараят да бъдат модерни само в музиката си. Не може на такъв саунд изведнъж да чуеш "връщай ме на село" - такава фраза веднага те изкарва извън проекта.

хареса ми

припева малко като народно отива и от там фразата за селото става :1000 (29):

Какво е това садо-мазо във всеки вори клип?!

Музиката е яка , но текста е отвратителен ... за клипа да не говоря - може ли такова евтино копие на Пантера , че и непосредствено след нея . Това сигурно е 3тата певица вдъхновила се след удара на Галка - Пантера !

Последните клипове на Димана все са в някакъв фетиш-стил. Ужасна е.

Най-после музика, а не някакви шибани вокали с бийт. Текстовете в поп-фолка са огромен проблем.

Само аз ли чувам "пращай ме на село", а не "връщай ме на село", както вие казвате?

Само аз ли чувам "пращай ме на село", а не "връщай ме на село", както вие казвате?

И аз го чувам така.

Най-после музика, а не някакви шибани вокали с бийт. Текстовете в поп-фолка са огромен проблем.

Да започваме да пишемЕ освен и ние?

Е, не, с тия текстове хептен изпростяха. :mf_surrender: В стремежа си да се правят на интересни, стават адски смешни. Иначе музиката е приятна, но не грабва от първия път, все пак поне е нещо различно, стига с тия цигански вокали и бийт. Клипът е евтино копие на Пантера, не заслужава коментар даже.

Ехаааа най накрая да няма цигански вокали в песен на Оцко. Приятна е за слушане,видеото е сакато копие на "Пантера".

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...