Guest Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 лук белиш ти мила в кухнята на ресторантчето където работиш,не ме бъркай с него.... всеки има право на вкус,та дори и лош! Лук си да, и песента е тъпа, и клипа съшо. Да живее Галена! Деси Слава няма мозък да направи нещо хубаво. Язък, че може да пее, а така си пропилява таланта. Завръщането й в Пайнер ще е само една загуба. Конкуренцията е голяма и тя няма да успее. То да се завърнеш, ама да прави нещо, а не само да седиш. Може да има пари, но и тя като Преслава не прави нищо. Докато Галена може да има парите на мъжа си, но предлага много качествени песни, клипове и сценични представяния на световно ниво! То не се иска само пари, иска се и малко мозък да имаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Лук си да, и песента е тъпа, и клипа съшо. Да живее Галена! Деси Слава няма мозък да направи нещо хубаво. Язък, че може да пее, а така си пропилява таланта. Завръщането й в Пайнер ще е само една загуба. Конкуренцията е голяма и тя няма да успее. То да се завърнеш, ама да прави нещо, а не само да седиш. Може да има пари, но и тя като Преслава не прави нищо. Докато Галена може да има парите на мъжа си, но предлага много качествени песни, клипове и сценични представяния на световно ниво! То не се иска само пари, иска се и малко мозък да имаш. Бе престани да си налагаш мнението бе, жена... Не се научи, майка му стара, тряа да изкараш половината форум извън нерви. Бахти досадницата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Бе престани да си налагаш мнението бе, жена... Не се научи, майка му стара, тряа да изкараш половината форум извън нерви. Бахти досадницата. ПРЕСТЪПНО E 2 Като различност е попадение,но като хитов заряд е далече.Моето мнение е,че песента няма да стане ХИТ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Бе престани да си налагаш мнението бе, жена... Не се научи, майка му стара, тряа да изкараш половината форум извън нерви. Бахти досадницата. Като те нерви истината, твой проблем. Тука всичко изкарвате хит, не сте никак реалисти. Ама щом е Деси Слава,а хит е- хубаво е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 ПРЕСТЪПНО E 2 Като различност е попадение,но като хитов заряд е далече.Моето мнение е,че песента няма да стане ХИТ Дори и да не стане хит, какво? Това променя ли фактът, че е хубава и различна песен? Не всичко, което пускат изпълнителите, трябва да става хит. Те хората се съмняваха и в "Точно никога", и в "Моето слабо място", и в "Пантера", ама станаха хитове. И със сигурност няма да е като "Престъпно е", вярвай ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Като те нерви истината, твой проблем. Тука всичко изкарвате хит, не сте никак реалисти. Ама щом е Деси Слава,а хит е- хубаво е. Каква истина бе? Каква истина? Ти си налагаш мнението! Кажи: "Не ми харесва", "Не ми допада", ама кви са тия допълнителни коментари, че сме се били прехласвали и че бил ужасен проектът и не знам си кво.... Целият форум оспами с любимците си, обаче тръгнала да говори за прехласване. Айде, марш в поп раздела! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Бе престани да си налагаш мнението бе, жена... Не се научи, майка му стара, тряа да изкараш половината форум извън нерви. Бахти досадницата. Аман начи! И мен ме изкара извън релси в темата за Гага Иначе Деса ме радва, приятно видео е изкарала, а песента още ми е кеф да си я въртя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Хаха мнения от фенове на треторазрядници и мутреси не важат тук.Няма как да бъдат приети на сериозно коментарите ви, след като се прехласвате по бездарни, нелепи девойки и стари моми.Поне в едно нещо ви разбирам - на вас ви е ясно, че Деси Слава е сила и това си пролича-нормално е да сте притеснени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Страхотно завръщане на най-добрата! Мачкай,Деси! И песента и видеото са супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 абе зайка ли ще каже кое ще е хит и кое не,да ходи да бели на хората доматите и да не се прави на музикален експерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Значи двете Драганинови, писани за Преслава ви бяха много интересни и хубави, но това щото е на Десислава - старата пръчка, нещо не ви допада. Май конкуренция усещате, а. И заплаха в същото време. Мдааа, любимката над любимките се върна. Свиквайте, песента е готина, различна, интересна и хит ще стане със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Феновете на Десислава сте най-отвратителните същества наистина. Толкова години се криха по мишите си дупки и сега Деса извади един проект, който става и айде... цялата гнусотия, която толкова години държаха в себе си трябва да се излее върху всеки, който изкаже негативно мнение върху иначе добрия проект. Тука чета пак някакви изхвърляния, било най-доброто, което се въртяло по Планета и т.н. .. Песента била нечувана, невиждана... Боже, боже... Явно пак ще трябва да ви търпим изблиците, както едно време, когато Фатме беше по-актуална. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Много ми харесва песента!Още като я чух на концерта ме грабна!Въпреки че не е типичното Поп-фолк парче е страшно зарибяващо!Като за първи проект след завръщането в Пайнер си личи, че се е постарала!Дано не губи хъс и желание и да изпипва така и следващите си проекти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Силен клип спрямо всичките нейни последните 8-9 години, за нивото на "Планета" е над средното, но световно ниво - силно казано. Песента много ми харесва, як е този стил на Драганински, голям хит няма как да стане. Дано работи така добре и занапред. Но фенчетата й един през друг пишат небивалици, особено тези, които изкараха клипа по-добър от всички на Галена, Камелия, Андреа и Цв. Янева взети заедно. 10 години в миша дупка и накрая какви истерии... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Значи двете Драганинови, писани за Преслава ви бяха много интересни и хубави, но това щото е на Десислава - старата пръчка, нещо не ви допада. Май конкуренция усещате, а. И заплаха в същото време. Мдааа, любимката над любимките се върна. Свиквайте, песента е готина, различна, интересна и хит ще стане със сигурност. :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): Феновете на Десислава сте най-отвратителните същества наистина. Толкова години се криха по мишите си дупки и сега Деса извади един проект, който става и айде... цялата гнусотия, която толкова години държаха в себе си трябва да се излее върху всеки, който изкаже негативно мнение върху иначе добрия проект. Тука чета пак някакви изхвърляния, било най-доброто, което се въртяло по Планета и т.н. .. Песента била нечувана, невиждана... Боже, боже... Явно пак ще трябва да ви търпим изблиците, както едно време, когато Фатме беше по-актуална. Комплиментите ги остави за после, ще потрябват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Силен клип спрямо всичките нейни последните 8-9 години, за нивото на "Планета" е над средното, но световно ниво - силно казано. Песента много ми харесва, як е този стил на Драганински, голям хит няма как да стане. Дано работи така добре и занапред. Но фенчетата й един през друг пишат небивалици, особено тези, които изкараха клипа по-добър от всички на Галена, Камелия, Андреа и Цв. Янева взети заедно. 10 години в миша дупка и накрая какви истерии... :1000 (29): Защо да не може да стане хит,"Моето слабо място" и "Нашето любов е" са в същият стил,а са хитове,даже първата е най-големият самостоятелен хит за 2014-та. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 И песента, и клипът са перфектни. Браво, много силно ново начало в Пайнер! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Като те нерви истината, твой проблем. Тука всичко изкарвате хит, не сте никак реалисти. Ама щом е Деси Слава,а хит е- хубаво е. Теб всичко извън нафталинени латино баладки за "амор" и "корасон" от Рики, Сантяго и Шайен те нерви, но сме те оставили намира, нали? Нали си наясно, че това че никой не те закача нито за визия, нито за работа, нито за характер, нито за личен живот е огромен компромис и си е вид благотворителност? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Обаче която и друга да я пееше тая песен - дори Преслава, нямаше да е чак толкова добра. Само Деса може да изпее нещо така, любимата ми част е "Можеш ли кажи да изтриеш ти от твоят ум целувките ти с мен"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 31 541 гледания за първите 24 часа,мачкай Десо!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 абе зайка ли ще каже кое ще е хит и кое не,да ходи да бели на хората доматите и да не се прави на музикален експерт. Айде стига спами и ти пък , на всеки пост ли ще отговаряш ? Тя си изказа мнението ти после бързаш да цитираш - понеже е различно от твоето . Ми ако си беше спестил цитата и тя нямаше да ти отговаря , че после и забележки правите . И с тея нападки да бели картофи по-кротко , утре може да ти се наложи да чистиш кенефите - живота е непредсказуем ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Обаче която и друга да я пееше тая песен - дори Преслава, нямаше да е чак толкова добра. Само Деса може да изпее нещо така, любимата ми част е "Можеш ли кажи да изтриеш ти от твоят ум целувките ти с мен"... Съгласен съм. На мен любимата ми част е т'ва "Да докажеш, че от мен си ПОООООООуУуУуУууУ" <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Песента, че е добра, добра е.Въпроса е, че в България колкото по музикантска, модерна и различно звучи една песен, толкова по-трудно става хит. Ние харесваме по-лесно смилаемите музики и текстове.Не случайно тотални хитове стават песни на Теди Александрова. Това няма да казвам дали е лошо или не, просто това се харесва на балканите.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Ха-ха както каза един потребител преди мен - ще има самоубийства Не знам, не ги виждам вече Преслава, Анелия и "компания" какво ще правят. Десо, Десо направо им го наби а*ално на 95% от певачиците! Така се прави! Брутално видео и още по-брутална песен!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Невероятен клип, невероятна песен и още по-невероятна Деси Слава! Определено ми липсваха времената, когато се стараеше за всеки свой проект и пускаше хит след хит! Виждам, че е изключително мотивирана и и се работи много. Успех и да продължава в същия дух. Песента ще е хит! п.п. Дано и Райна започне да снима пак с Нанков! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.