Jorro Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Точно това ще бъде интересно според мен - денсовете с нов аранжимент, изпълнени от оркестър... Бенд искаш да кажеш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Бенд искаш да кажеш. Да, ще бъде хубаво Еоско да й направи мултимедията или някой друг, който се занимава с това, на концерта й от 2009 е ужасна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Роско ако прави нещо да гледа на ползва смачкани клипове - не изглежда добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Роско ако прави нещо да гледа на ползва смачкани клипове - не изглежда добре. ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Роско ако прави нещо да гледа на ползва смачкани клипове - не изглежда добре. Да, трябва да са кропнати и да не са с някакви търкалящи се логота, защото е кофти. А мултимедията от 2009 е на Николай Нанков. Тя се изразяваше само в това на старите клипове да бъдат сложени едни анимирани рамки - потрес беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Роско ако прави нещо да гледа на ползва смачкани клипове - не изглежда добре. Аз мога да направя някаква мултимедия, но не знам дали на вас ще ви хареса и съответно на Глория.. :1000 (29): На коя песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 На билетите си има печат Gloria Music. Пайнер къде са? В Димитровград. Като Глория и спонсорите, които са си нейни контакти, ще платят масрафа, защо да пише "Пайнер" - от лоялност? Срам и позор, ама не за нея. Но може да са се разбрали нещо друго, не ми се вярва да напусне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Няма нужда от кой знае каква мултимедия, все пак концерта ще е с бенд. За да направите подходяща мултимедия, трябва да имате новите аранжименти на песните. А не просто да наредите там някакви кадри с филтър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Видях някаква група с хора, които ще ходят и бяха ок. 200 души...Много малко ама...до септември има време..щом Рени направи концерт преди години съм сигурен, че и на Глория ще се получи.. Тогава така и не разбрах Рени как направи концерта...даже го имам на ДВД ..хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Видях някаква група с хора, които ще ходят и бяха ок. 200 души...Много малко ама...до септември има време..щом Рени направи концерт преди години съм сигурен, че и на Глория ще се получи.. Тогава така и не разбрах Рени как направи концерта...даже го имам на ДВД ..хаха Какви 200 човека? Глория ще напълни залата много ясно. Рени и сега да направи, пак ще има хора, макар и да я напълни по-трудно. Важно е в кой момент правиш обаче и рекламата. Как всички естрадни пълнят всяка година залата... Нито са актуални, нито нищо, но са класика и имат репертоар. Що някоя друга от чалгата не пробва да направи концерт в зала 1, иначе се бият в гърдите... Зависи Глория как си изиграе картите във времето, някой ден може да напълни и Арена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 ? Сега ще излезе, че те критикувам. :1000 (29): Просто е смачкана картината в тийзъра - в "Намери си майстора", "Сбогом, адиос", кадрите с фойерверките от по-предния й концерт и не изглежда добре. Този нейния почитател Дензел от Австралия къде се загуби, да направи и той едно клипче, онова за 15 години досега е най-сполучливото. Такова по-изчистено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Даниел има по-важна работа и много се е отдалечил от програми и такива неща. Който има претенции, да направи нещо по-добро или да плати на някого. Това казах и вчера на Ерол, който изсипа един куп критики върху мен относно това и онова. А и има смисъл да се пъне човек, ако самата Глория уважи труда му. А както знаем, тя е консервативна и работи от сто години със своя екип от фирмата, с който "се разбират само с поглед". Росен се справя супер. Това е пипкава работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Според мен това е страхотно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Абеее какво ти уважение. Всеки труд се заплаща, всичко качествено струва пари. Гледайте си живота, развивайте се и не си пилейте времето за хора, които никога няма да го оценят. Като иска клипчета, тийзъри, мултимедия, реклама... да плати на някой млад и актуален режисьор да й направи няколко бързи сборки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Абе от къде на къде вие ще правите реклами, че чак и платени ахсхах, боже мили.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Izkusitelen89 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 (редактирано) Даниел има по-важна работа и много се е отдалечил от програми и такива неща. Който има претенции, да направи нещо по-добро или да плати на някого. Това казах и вчера на Ерол, който изсипа един куп критики върху мен относно това и онова. А и има смисъл да се пъне човек, ако самата Глория уважи труда му. А както знаем, тя е консервативна и работи от сто години със своя екип от фирмата, с който "се разбират само с поглед". Росен се справя супер. Това е пипкава работа. Само не разбирам ти на каква база имаш претенции към другите? Като не можеш да направиш нищо по - добро от останалите Само лаеш тука и търсиш внимание Редактирано Май 27 от Izkusitelen89 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 На мен също не ми харесват тея търкалящи се лога, но като няма клипове без такива ги правя с каквито има. И все пак се радвам, че ги е гледала и ги е харесала. Другото е Божа работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 На мен също не ми харесват тея търкалящи се лога, но като няма клипове без такива ги правя с каквито има. И все пак се радвам, че ги е гледала и ги е харесала. Другото е Божа работа. Рекламната кампания на такова събитие хич не е Божа работа да ти кажа, баш нейна работа си е. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Само не разбирам ти на каква база имаш претенции към другите? Като не можеш да направиш нищо по - добро от останалите Само лаеш тука и търсиш внимание Ероле, приключихме темата вчера и съм забравил. Аз нямам проблем с никого. Ако някой има с мен, значи има със себе си. Скоро очаквайте нови песни, клипове и т.н. И други разни изненади. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Izkusitelen89 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 (редактирано) Ероле, приключихме темата вчера и съм забравил. Аз нямам проблем с никого. Ако някой има с мен, значи има със себе си. Скоро очаквайте нови песни, клипове и т.н. И други разни изненади. нямаш проблем пък си ме махнал от приятели и от групата.. явно си се жегнал .. критикуваш, но ти не можеш да търпиш критика хахаха Редактирано Май 27 от Izkusitelen89 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Рекламната кампания на такова събитие хич не е Божа работа да ти кажа, баш нейна работа си е. :1000 (29): :1000 (29): За каква рекламна кампания говорим. Днес приятел, който е журналист в известна телевизия, и допълнително заработва за друга платформа, на която началник му е Косьо Филипов, издейства разрешение да интервюира Глория, а той взима без проблем интервюта от всякакви светски и влиятелни личности, въпреки че е 94 набор, наложен е вече... Днес ме помоли за въпроси към Глория, понеже не е много запознат - дадох му страхотни въпроси, Георги може да потвърди... Звъня, писа на Глория момчето - отговор не получи никъде, само едно seen във вайбър. Елизабет Методиева е пиар на Глория и админ на официалната й страница. Работи в "Телеграф". На когото и да искам да помогна, няма как, защото или ме препращат на озвучителя Радо, или на Евгени, или на Елизабет, която може би не знае какво значи пиар. Затова и на теб не мога да помогна, Иване, и на Йордан. Иска ми се, но Глория е издигнали стени и бариери и само тя губи от това. Не съм аз човекът, който ще й движи рекламната кампания, и то безплатно. Когато човек няма желание и не умее да общува с медиите, които го търсят, значи не си знае интереса и сам губи от това. И моля Ерол да не ме напада този път, защото съм прав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ами именно - рекламната кампания е точно нейна работа, защото ако някой друг иска да помогне, не получава шанс. ДО-ВИЖ-ДА-НЕ, ДО-ВИЖ-ДА-НЕ... :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 За каква рекламна кампания говорим. Днес приятел, който е журналист в известна телевизия, и допълнително заработва за друга платформа, на която началник му е Косьо Филипов, издейства разрешение да интервюира Глория, а той взима без проблем интервюта от всякакви светски и влиятелни личности, въпреки че е 94 набор, наложен е вече... Днес ме помоли за въпроси към Глория, понеже не е много запознат - дадох му страхотни въпроси, Георги може да потвърди... Звъня, писа на Глория момчето - отговор не получи никъде, само едно seen във вайбър. Елизабет Методиева е пиар на Глория и админ на официалната й страница. Работи в "Телеграф". На когото и да искам да помогна, няма как, защото или ме препращат на озвучителя Радо, или на Евгени, или на Елизабет, която може би не знае какво значи пиар. Затова и на теб не мога да помогна, Иване, и на Йордан. Иска ми се, но Глория е издигнали стени и бариери и само тя губи от това. Не съм аз човекът, който ще й движи рекламната кампания, и то безплатно. Когато човек няма желание и не умее да общува с медиите, които го търсят, значи не си знае интереса и сам губи от това. И моля Ерол да не ме напада този път, защото съм прав. Да прави каквото ще... След като ме махна вече може да спи спокойно и да е сигурна, че ще вижда само лигави и дебилни коментари в зле поддържаната си страница. Ама с кеф ще се кача на сцената и ще й подаря букет... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Izkusitelen89 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 С кое си прав ? Жената си има някаква концепция, която не отговаря на твоята и кво ? Нямам спомен да те е карала да и правиш рекламната кампания .. сам и се натягаш а тя не те отразява До концерта има достатъчно време, тя си е задействала нещата, това че не стават толкова бързо колкото искаш ти е друг въпрос! И не мисля, че е длъжна да ходи да дава интервюта навсякъде .. тя си преценява.. Много сте ми интересни как се опитвате да и направлявате кариерата и да продължавате да и се натягате, при положение, че тя ясно показва, че не ви иска мнението! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Да прави каквото ще... След като ме махна вече може да спи спокойно и да е сигурна, че ще вижда само лигави и дебилни коментари в зле поддържаната си страница. Ама с кеф ще се кача на сцената и ще й подаря букет... Махнаха ли те? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.