Jump to content

Препоръчани коментари

"Най-добрата" никъде не е на първо място, но във всички номинации за песни и клипове е поне в топ 3, защо няма номинация ?

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ще ме изкефи Анда нищо да не вземе и да я сложат да пее втора,това заслужава,за да се усети шматката на кой свят се намира и да прави яки тупалки и брутални клипове като преди!

Ще ме изкефи Анда нищо да не вземе и да я сложат да пее втора,това заслужава,за да се усети шматката на кой свят се намира и да прави яки тупалки и брутални клипове като преди!

+1

последните 2-3 години има само 1 мегахит

+1

последните 2-3 години има само 1 мегахит

"Най-добрата", "Никой друг", 2-та мегахита в Сърбия, "Пробвай се", "Докрай", "Лоша", "Едно".

Ама иначе е само един. :mf_surrender:

"Най-добрата", "Никой друг", 2-та мегахита в Сърбия, "Пробвай се", "Докрай", "Лоша", "Едно".

Докрай - 2011, Пробвай се - 2012

Това мегахитове ли са, за Бога .. да ви имам представите :mf_surrender:

Това мегахитове ли са, за Бога .. да ви имам представите :mf_surrender:

+1

Никой друг :hahaha: :hahaha: :hahaha: :1000 (10):

от Пробвай се - до- Най добрата.. само пълнежи,посредствени проекти

Ехе,май не са,щото ти още не си забравил кожената от турне '08 във Видин.1000%20(29).gif

Да, да не поверва човек, че с нещо се е запомнила и тя. Ама не посмя повече да рискува, да не би да я плюят пак.

"Никой друг" не е МЕГАхит,в Сърбия също не са,"Лоша" също не е била/е МЕГАхит.

Не виждам такъв пост. И концертът не е утре, а след 22 дена. :1000 (29):

:roll1: :roll1:

Колаж е,мой колаж,по идея на Фиклена 1000%20(29).gif

Но пък перфектно пасва с обстановката и настроението на ранената Андри,че най-после я поставиха на мястото й.

Не можаха да включат в номинациите "Ако счупят всяка нота" поне... явно не струва песента, а включили някаква Крсисия, дето никой не е чувал за нея.

За Сърбия нямам наблюдения, ама щом определяш като хитове Никой друг, Докрай, Лоша и Едно, ми става ясно и сръбските й песни колко са известни.

едит: ма малее, ти за МЕГА хитове ли си говорил :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Добре, тогава само Пробвай се.

Глория,Ивана и Деси Слава ще пеят ли на наградите?

Няма смисъл, щом нямат номинации. По-добре да ги няма, да се насерат там младите.

И да дадат на Галена и Фикрет по 20 минути рецитал.

Не можаха да включат в номинациите "Ако счупят всяка нота" поне... явно не струва песента, а включили някаква Крсисия, дето никой не е чувал за нея.

И "Обратно броене" липсва..

Нещастници,дано не пее на концерта.

И "Обратно броене" липсва..

Нещастници,дано не пее на концерта.

Махни я тази, то почти никой не я хареса, не стана много популярна.

Ама баладата??? :mf_surrender:

Глория,Ивана и Деси Слава ще пеят ли на наградите?

Деса със сигурност, Глория също предполагам ще изпее Криле, Ивана едва ли ще пее.

Това слагане на Фики за Дебют ми намирисва, че Галинка ще вземе наградата за Певец и искам цялата зала да го освирка.. :mf_surrender:

Това слагане на Фики за Дебют ми намирисва, че Галинка ще вземе наградата за Певец и искам цялата зала да го освирка.. :mf_surrender:

Фики е Певец, Кокаин е бесен :beware_mods:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...