Jump to content

Препоръчани коментари

Колкото и да ме дразни Галин по интервюта, с колкото и голямо самочувствие да е, много му се кефя за успехите. Работи си момчето, направи големи хитове и ето-така като ги броя с Галена имат по най-много номинации.

Тая награда за дебют пък изобщо откъде се пръкна. Наблъскали чалга и фолклор на едно,сложили изпълнители с няколко години стаж, само и само да запълнят номинациите, ясно е, че е предвидена или за Фики, или за Крисия. Сигурно ще е втората, явно се опитват да я наложат.

С мене да вървиш ми е странно защо е набутана за Песен, най-малкото Все напред му е най-големият хит за годината.

Доста странно е и Все напред да в категорията за Видеоклип, според мен За минута е много по-качественият клип.

Андреевите както бутаха Най-добрата за хита на десетилетието, тя пък даже и за Песен не е номинирана. Смях :1000 (29): :1000 (29):

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Къде го това самочувствие на Галин, за което се пише непрекъснато тук?Фикрет е този със самочувствието дето разправя, че не виждал кой може да получи наградата за певец, ако не той.Алоо, по-кротко. :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Андреевите както бутаха Най-добрата за хита на десетилетието, тя пък даже и за Песен не е номинирана. Смях :1000 (29): :1000 (29):

Не съм й фен, но песента си и беше доста стабилен хит!

На кой ще дадат Певец? Вчера си мислих, че на Фикрет, а Идола от Сигнал на Галин за някво равноправие и да ги държат конкуренция още година, ама ся с тия номинации за Дебют и Прогрес... Да не би на Коцьо? Във Фолкмаратон завчера не ми изглеждаше, че ще взима нещо...

На кой ще дадат Певец? Вчера си мислих, че на Фикрет, а Идола от Сигнал на Галин за някво равноправие и да ги държат конкуренция още година, ама ся с тия номинации за Дебют и Прогрес... Да не би на Коцьо? Във Фолкмаратон завчера не ми изглеждаше, че ще взима нещо...

Какъв Коцьо бре? Камелия какво ви каза преди месец за тия награди?

Къде го това самочувствие на Галин, за което се пише непрекъснато тук?Фикрет е този със самочувствието дето разправя, че не виждал кой може да получи наградата за певец, ако не той.Алоо, по-кротко. :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Ами, как да ти кажа, още от ученик знам, че е бил много надут и високомерен, сега си представям какво е. А и то просто си личи, че е адски превзет. Колкото и да обяснява, че е "здраво стъпил на земята", аз виждам точно обратното, съжалявам. Мое мнение.

А пък Фикрет изобщо не си го крие, той е друго 20 :1000 (29):

Ами, как да ти кажа, още от ученик знам, че е бил много надут и високомерен, сега си представям какво е. А и то просто си личи, че е адски превзет. Колкото и да обяснява, че е "здраво стъпил на земята", аз виждам точно обратното, съжалявам. Мое мнение.

А пък Фикрет изобщо не си го крие, той е друго 20 :1000 (29):

Аз не съм с такива впечатления от човека, не че сме първи приятели де. :1000 (29):

Дано Крисия вземе Дебют. :happyppl: Андреа тази година е хартисала от всички големи награди. :1000 (29): :1000 (29):

Какъв Коцьо бре? Камелия какво ви каза преди месец за тия награди?

Камелия лично него е посочила...в частен разговор :whistling:

Но ще е Фики!

Нежно, небрежно мълча, мълча, прави се на скромен и накрая избухна с номинации във всички категории. Сигурно върти няколко богаташа наведнъж, че само с Яворовия ... трудно.

Не, абсолютно не е верно това за педалските му наклонности и номинациите, които тук намекват разни люде, че са заради спонсори. Просто годината е супер успешна за Галин и не ви давах линкове от негови участия постоянно, за да ми пишете сега тези неща. Галин в кръчми е много по-добър от Фики. Но който не иска да гледа и да вярва на клишета, прав му път. Това няма да промени нищо.

Горе-долу са добре нещата. Това за дебют - за да се награди Фики. Но можеше да сложат и Йоргос.

За "Дискотечен хит" трябваше да сложат "Моето слабо място". Въртяла се е повече от всички без "Хавана Тропикана", това е сигурно, сигурно и "Най-добрата" минава.

За "Баладичен хит" Ивана можеше да е вместо Джена.

За "Дуетна песен" триото на Анелия по върви, щото рапърът участва с една партия, ама "Между нас"?! Ако Камелия не беше напуснала, сигурно щяха да включат "Само за минута", както и трябваше, де. "Чуй ме" трябваше да присъства вместо "Каза ли го", а защо не и двете.

За "Песен" можеше да включат "Най-добрата" на мястото на "С мене да вървиш" например, втората излезе последния месец, макар да се превърна в супер хит.

За "Оригинално присъствие на клубната сцена" съм твърдо против присъствието на Преслава. Можеше да включат Кали, тя си пее на живо и пуска бъзици.

За "Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип" можеше да е "Кой ще му каже" вместо "Балкания".

За "Видеоклип" "Само за минута" вместо "Все напред" по-бива. Присъствието на Яница ми е малко.. Хубав ѝ е клипът, но можеше да сложат "Страх ме е".

За "Най-прогресиращ изпълнител" Ани Хоанг и Роксана защо? Нека да бяха Кристиана и Сиана.

За "Певица" си мисля, че може би Андреа трябваше да е на мястото на Цветелина Янева.

За "Музикален идол" можеше да присъства и Фики някак.

Не, абсолютно не е верно това за педалските му наклонности и номинациите, които тук намекват разни люде, че са заради спонсори. Просто годината е супер успешна за Галин и не ви давах линкове от негови участия постоянно, за да ми пишете сега тези неща. Галин в кръчми е много по-добър от Фики. Но който не иска да гледа и да вярва на клишета, прав му път. Това няма да промени нищо.

Обективно погледнато, Фики е прав. На клипчетата от The Face ясно личи, че Галин е гола водица на живо. :1000 (19):

ЦЪК

ЦЪК

ЦЪК

ЦЪК

Дори мен ме объркваш.

Брой номинации:

9 - Галена / Галин / Джена

8 - Преслава

7 - Фики

6 - Анелия / Емилия / Цветелина Янева

4 - Яница / Борис Дали

3 - Андреа / Ани Хоанг / Роксана / Теди Александрова

За песен трябваше "Най-добрата" и "Всичко чуждо пожелаваш" също да имат номинация! Поне аз тях бих сложил на мястото на "Да бях от гадните" и "Горе-долу"! Иначе пак има някои доста абсурдни номинации и в това за дебют... гласувах за Крисия Димитрова, но сигурно Фики ще я вземе. Така поне Яница има шанс да вземе за прогрес, а Галин за певец. Може би, ще е най-добре.

Ейй, ама не върви ли Андреа по стъпките на Камелия. На концерта не беше, на наградите я пренебрегват.. да очакваме ли творческа пауза и напускане с фейсбук статус? :1000 (29):

Дори мен ме объркваш.

Да, но Галин задобрява, за разлика от Фикрет. Ето го "фоворитът" Фики от съвсем скоро, преди 10 дни. Пълно мъртвило, а има 8 000 000 в тубата.... ЦЪК

Брой номинации:

9 - Галена / Галин / Джена

8 - Преслава

7 - Фики

6 - Анелия / Емилия / Цветелина Янева

4 - Яница / Борис Дали

3 - Андреа / Ани Хоанг / Роксана / Теди Александрова

2 - Райна за фолклорен изпълнител и фолклорен албум и май и двете ще са нейни :1000 (6): :1000 (29):

За дует очаквах "Феноменална" вместо "Между нас" примерно... Мария и Азис явно няма да са. Или Емилия и Ави, или Преслава и Стораро според мен. Както Фики и Галена също имат шанс. При тия ще е конкуренцията. Другите няма начин, според мен.

Да, но Галин задобрява, за разлика от Фикрет. Ето го "фоворитът" Фики от съвсем скоро. Пълно мъртвило, а има 8 000 000 в тубата.... ЦЪК

Какво мъртвило бе - на концерта публиката скочи като луда още на първите акорди на "Горе-долу", която беше на 5 дена още :mf_surrender:

Концерта е по-обективен критерий от дискотеката.

Какво мъртвило бе - на концерта публиката скочи като луда още на първите акорди на "Горе-долу", която беше на 5 дена още :mf_surrender:

Концерта е по-обективен критерий от дискотеката.

Два месеца след този концерт само глупости ми говорите за него. Който скача там, скача и в дискотеките. Сам си прави изводите, Преса няма да ти пускам....

2 - Райна за фолклорен изпълнител и фолклорен албум и май и двете ще са нейни :1000 (6): :1000 (29):

Предполагам, че Райна ще взема едната, а Колева другата, няма как. Последната доста напира, пък и няма да се учудя ако вземе и двете награди.. Няма да е за първи път цялата зала да крещи Райна и накрая да обявят друга.. :Vishenka_05:

Предполагам, че Райна ще взема едната, а Колева другата, няма как. Последната доста напира, пък и няма да се учудя ако вземе и двете награди.. Няма да е за първи път цялата зала да крещи Райна и накрая да обявят друга.. :Vishenka_05:

Така ли, и кога, смея да питам, се е случвало това?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...