Jump to content

Препоръчани коментари

Ами щом ме питаш ще ти кажа. Заради кого през 2004 се появи категорията "Дуетна песен на годината"? Преди това тази награда беше "Вокална формация/дует на годината". Кому бяха нужни две почти еднакви категории?

Иванеее... То и на Планета първите години нямаше награда за албум - по тая логика после за Ивана ли я измислиха категорията?

А 2004 беше ли редно Райна и Коката да вземат дует, 2006 Светла Иванова клип, 2004 Мара за клип и още куп, куп абсурди...

Каквото е дала Марга на Глория, е било заслужено. Наградите на НФ винаги са били по-обективни. Имало е години, в които не са давали нищо на Глория - например 2006, въпреки че и тогава е заслужавала например за "Кръговрат". А Планета никога нищо не са й дали, дори в силни години като 2004 и 2007. Само там за 2003 специални наградки за клиповете... Естествено, че НФ ще компенсира.

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Не казвам, че "Не сме безгрешни" не е заслужавала награда. НО просто тогава се направи втора категория, за да може печеливши да са съответно Глория и Азис + Десислава и Азис. Райна и Коката бяха в Планета.
Не казвам, че "Не сме безгрешни" не е заслужавала награда. НО просто тогава се направи втора категория, за да може печеливши да са съответно Глория и Азис + Десислава и Азис. Райна и Коката бяха в Планета.

Няма да забравя 2006... Тогава бяха най-абсурдните награди на Планета. Силен албум като "13" на Вера не беше номиниран, но беше номиниран Амет, и накрая наградата взе Ванче за албум, излязъл декември. Традицията албуми, излезли в края на годината да печелят наградата, продължи и после. А като се сетя, че някои хора все още вярват и пращат смс-и... Просто Планета първо обслужваха Ивана, после Преслава. Това е. Най-вече заради тях работеше пропагандата, да се изкажа малко в стил Фокси.

Ами щом ме питаш ще ти кажа. Заради кого през 2004 се появи категорията "Дуетна песен на годината"? Преди това тази награда беше "Вокална формация/дует на годината". Кому бяха нужни две почти еднакви категории?

Вокална формация си беше категория за изпълнители, които по принцип си пеят в дует, трио или групи, както бяха Мая и Магапаса, Тони и Найден няколко години, 88, после Райна и Константин...с една дума, които не са се събрали само за една-две песни.

Вокална формация си беше категория за изпълнители, които по принцип си пеят в дует, трио или групи, както бяха Мая и Магапаса, Тони и Найден няколко години, 88, после Райна и Константин...с една дума, които не са се събрали само за една-две песни.

Без да ми цитираш от тълковния речник на Маргарита Лозанова обяснения, които тя даваше за тази категория след появата на другата.

Оставете Райна и Константин!

Всичко си заслужаваха!

И не ми говорете за обективност при Маргарита!

''Вярвам в любовта'', ''Еднопосочен път'' и ''Ненастина'' са били номинирани за песен!! Сериозно ли!?! Само ''Хипноза'' липсва.

Всичко си заслужаваха!

''Вярвам в любовта'', ''Еднопосочен път'' и ''Ненастина'' са били номинирани за песен!! Сериозно ли!?! Само ''Хипноза'' липсва.

Ами заслужавали са си номинациите тези песни - или трябва да пояснявам защо? На Райна и Константин кой им помни песните освен "Ти си ми всичко"? Сравняваш "Тежка диагноза" с "Не сме безгрешни"?

Харесвам Райна, ама прекаляваш.

Всичко си заслужаваха!

Какво са Райна и Константин пред Глория и Азис? Две тоалетни нули. Какво е "Тежка диагноза" пред "Не сме безгрешни"? Да не казвам...

Ами заслужавали са си номинациите тези песни - или трябва да пояснявам защо? На Райна и Константин кой им помни песните освен "Ти си ми всичко"? Сравняваш "Тежка диагноза" с "Не сме безгрешни"?

Харесвам Райна, ама прекаляваш.

С какво е заслужила ''Вярвам в любовта'' номинация за ''ПЕСЕН НА ГОДИНАТА'' ? Ами ''Еднопосочен път'' или ''Ненаситна'' ?!

Те в топ 20 за годината не влизат.. :mf_surrender:

Ясно е, че ''Не сме безгрешни'' е била по-голям хит.

Но в момента казваш, че на Нов Фолк са били по-обективни защото Глория винаги е била издигана в култ там.

Какво са Райна и Константин пред Глория и Азис? Две тоалетни нули. Какво е "Тежка диагноза" пред "Не сме безгрешни"? Да не казвам...

Ми победители. :3fdb8960598fa63e:

Е Райна и Коцо се бяха голям хит!! А иначе да не говорим, че "Не сме безгрешни" е последния хит на Глория от тогава до сега....което е стряскащо.

Без да ми цитираш от тълковния речник на Маргарита Лозанова обяснения, които тя даваше за тази категория след появата на другата.

Нямам идея какво е обяснявала, дори дали е имало обяснения :gun_bandana:

Аз лично винаги съм възприемал тази категория като такава, каквато я описах - както Лия и Кондьо са я печелили заради поредицата си от дуети. Никой не е взимал тази награда само заради една песен.

А Райна и Константин определено не заслужаваха Дует на 2004 от Планета. "Не сме безгрешни" беше сензация, въртеше се на 20 минути в поздравите по Планета и накрая я класираха под номер 2 в годишната класация, а си беше баш за 1. "Тежка диагноза" не беше и в Топ 5 :mf_surrender:

Е Райна и Коцо се бяха голям хит!! А иначе да не говорим, че "Не сме безгрешни" е последния хит на Глория от тогава до сега....което е стряскащо.

Изобщо не е последният.

"Присъда" е Песен на годината.

"Кръговрат" беше хит, "Ако те няма" също.

Последният й хит е "Пясъчни кули"

Всичко си заслужаваха!

Че какво й е на "Вярвам в любовта"?! Песента е един път, страхотна е!

"Ненаситна" си беше хит, защо да не е номинирана?

Че какво й е на "Вярвам в любовта"?! Песента е един път, страхотна е! "Ненаситна" си беше хит, защо да не е номинирана?

''Песен на годината'' е за песен която е била хитова през годината, не качествена.

''Ненаситна'' е била хит, но е имало 20 по-големи. :)

С какво е заслужила ''Вярвам в любовта'' номинация за ''ПЕСЕН НА ГОДИНАТА'' ? Ами ''Еднопосочен път'' или ''Ненаситна'' ?!

Те в топ 20 за годината не влизат.. :mf_surrender:

"Вярвам в любовта" беше нещо като "Можеш ли да ме обичаш" - не са ги въртели по дискотеките, но много и всякакви хора ги харесаха, включително и такива, които не слушат чалга. Споделяха се и имаха добри гледания, въртяха ги по радиа, по скайповете си пишеха фрази от текстовете. Не подценявайте Глория и тези й песни. "Ненаситна" - има 2 големи концерта, на които е звучала, реакцията на публиката е показателна, получи й се с тази песен, а на нея с бързите песни в последните години не й се получава. "Еднопосочен път" откриваше турне 2008 на всеки концерт и беше на 4 място в годишния Планета хит 50.

"Тежка диагноза" е една дразнеща чекия. Никога не ми е харесвала и няма шанс да ми хареса. Втория им дует вече беше добре.
"Тежка диагноза" е една дразнеща чекия. Никога не ми е харесвала и няма шанс да ми хареса. Втория им дует вече беше добре.

Диагнозата беше голям хит и особено много по-голям от втория им дует. "Ти си ми всичко" обаче им е най-хубавата песен.

Диагнозата беше голям хит и особено много по-голям от втория им дует. "Ти си ми всичко" обаче им е най-хубавата песен.

Така е.

Мда. "Ненаситна", "Ако те няма" и "Пясъчни кули" какво са? Абе, вие много интересна представа за хит имате. Що направо не напишеш и ти като Сашо Роман - Глория няма хит в кариерата си и това е, дразните вече. Песните на Глория не се свирят от оркестри, щото не са люта чалга и пиянски, не ги въртя и по дискотеките заради политика... Но знам страшно много хора, които са странични, и ги знаят, включително и тези от последните години. И понеже в зала 1 мангалите по обясними причини не изригват на тях, не значи, че например хората не знаят дуетите със Симона. О, знаят се, повярвайте ми - и от млади, и от стари. Тя и Лила Иванова уж няма хит от "Ветрове", ама ела да видиш какво става по концертите... Излезте малко от задръстените си критерии за хит.

А иначе да не говорим, че "Не сме безгрешни" е последния хит на Глория от тогава до сега....което е стряскащо.

Сигурно... :mf_surrender:

''Песен на годината'' е за песен която е била хитова през годината, не качествена.

''Ненаситна'' е била хит, но е имало 20 по-големи. :)

Което, за мен лично, е тъпо. "Песен на годината" според мен трябва да е точно това - качествена, музикална и с добро послание. Всъщност тогава за 2013, защо не спечели "Kiss me baby"? ;d

Хубуу... ;dd

За Анелия никакви певици, идоли или албуми. Да печели едногодишно участие в "Това го знае всяко хлапе". Да се научи да говори, да мисли, както и да мълчи. Дееба дебилния тъпегьоз.
"Вярвам в любовта" беше нещо като "Можеш ли да ме обичаш" - не са ги въртели по дискотеките, но много и всякакви хора ги харесаха, включително и такива, които не слушат чалга. Споделяха се и имаха добри гледания, въртяха ги по радиа, по скайповете си пишеха фрази от текстовете. Не подценявайте Глория и тези й песни. "Ненаситна" - има 2 големи концерта, на които е звучала, реакцията на публиката е показателна, получи й се с тази песен, а на нея с бързите песни в последните години не й се получава. "Еднопосочен път" откриваше турне 2008 на всеки концерт и беше на 4 място в годишния Планета хит 50.

Господи, какви са тези глупости ?

''Песен на годината'' трябва да стане хитове песен, позната на масовата аудитория.

Нито ''Вярвам в любовта'' нито ''Ненаситна'' нито ''Еднопосочен път'' могат да се мерят с хитовете излезнали през съответните години.

Марга си обича Глория и това е ясно!

За Анелия никакви певици, идоли или албуми. Да печели едногодишно участие в "Това го знае всяко хлапе". Да се научи да говори, да мисли, както и да мълчи. Дееба дебилния тъпегьоз.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Аз направила едно нещА, коЙто никой друг не направил :roll1:

''Песен на годината'' трябва да стане хитове песен, позната на масовата аудитория.

Нито ''Вярвам в любовта'' нито ''Ненаситна'' нито ''Еднопосочен път'' могат да се мерят с хитовете излезнали през съответните години.

Марга си обичаше и Деса, но едвам и даваше по една награда след Пайнер, а 2006 даде над 5 на Преслава например. Глория винаги е била много харесвана от голям брой читатели и на списанието и тая противна песен "Еднопосочен път" си беше доста харесвана и въртяна.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Аз направила едно нещА, коЙто никой друг не направил :roll1:

Аплодирайте една.., жена... певица... колежка... ХОМОСАПИЕНС? МАЙМУНА?

Мога да ти гарантирам, че на много хора са направили впечатление и са запомнили песни на Глория повече, отколкото Палатки и Йо-йо-та, които днес не важат, а много хора и не знаят кой ги пее тия бози, особено такива на средна възраст и в дълбоката провинция.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...