Andrew Cunanan. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 10 милиона за 71 дни, срещу "I'm the queen" за 85 дни! Браво, Тита, гордея се с теб, новата идолка и хамелеонка!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Kаналът на Гери Никол вече е потвърден от Ютюб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 10 милиона за 71 дни, срещу "I'm the queen" за 85 дни! Браво, Тита, гордея се с теб, новата идолка и хамелеонка!!!! С Криско и баба ми може Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Брутална е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 http://gospodari.com/mobile/%D0%B3%D1%80%D...deom107988.html Колко мяза на Криско Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Много яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Dara май е снимала клип: https://www.instagram.com/p/BYAsM_iF8IP/?ta...by=ceco.andreev Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Кристиян Костов: Не съм гей И аз така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Естествено, че малкия педал не е гей, все пак второто е ориентация, която дори не е задължително само сексуална А тоз горкия е много слабо ориентиран ... Иначе съм съгласен че музикалните конкурси не са му ги купували мама и тати, а той сам със задни части, то педофили много из тези среди .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 https://www.instagram.com/p/BYd1fTBAIIf/?taken-by=gerynikol Gery Nikol мачка с нови гърди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 https://www.instagram.com/p/BYd1fTBAIIf/?taken-by=gerynikol Gery Nikol мачка с нови гърди. photoshop Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Имам чувството, че нарочно се прави задника по-голям с Фотошоп. Нормална ли е? Ако сега дупето й е такова, не ми се мисли на какво ще прилича, като стане на 30. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Имам чувството, че нарочно се прави задника по-голям с Фотошоп. Нормална ли е? Ако сега дупето й е такова, не ми се мисли на какво ще прилича, като стане на 30. И аз искам такъв задник като на бедна лелка - млекопродавачка от народа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Абе ще прощавате, че го пиша тука, другаде и без това нямаше да ми отговорят. Тази песен, особено припева не ви ли е позната? (0:47) Сякаш съм чувал български вариант, и съм почти убеден че е така... познанията ми по турски не са достатъчни за да потърся турски статии дали е крадена песента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Гери ще участва в Революция Х, заедно с Бербатов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Тита - Антилопа Днес http://m.signal.bg/350656 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Това е на 1 во място в ютуб ма май е яко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Това е на 1 во място в ютуб ма май е яко Потрес... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Някой знае ли кога ще излезе нова песен от Гери? Въпреки че още гърми с "Напрао ги убивам", ама все пак минаха 8 месеца от нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Някой знае ли кога ще излезе нова песен от Гери? Въпреки че още гърми с "Напрао ги убивам", ама все пак минаха 8 месеца от нея Не мисля че ще пусне докато е в капките. Може би след това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Точно покрай "Капките" трябва да пусне, за да си използва инерцията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тези се разделиха сега ще си ги мерят кой е по по най ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Гери е снимала клип на самостоятелн песен в Бояна преди няколко дни в стил "Hard" на Риана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари