Jump to content

Препоръчани коментари

image004.jpg

The Men from U.N.C.L.E

Всички трябва да се учат от старото куче! Гай Ричи е жесток режисьор. Винаги подбира страхотни актьори.
Много добра игра с лек хумор и доволен екшън.
Заснемането е уникално и сцените са перфектно режисирани.
10ка без колебание. Ще го гледам пак обезателно!!
American Beauty / Американски прелести (1999)

american-beauty-(1999)-large-picture.jpg

Мнение: Невероятен филм! Актьорската игра е на много високо ниво, страхотна атмосфера и различен, но същевременно много реален сюжет. Гледах го, защото исках да видя какво е взело Оскар-а на любимия ми "Боен клуб", но е абсолютно заслужена и оправдана наградата. Не се подвеждайте от заглавието, звучи като малоумна американска боза, но не е.

Оценка: 9,5 / 10
  • 2 weeks later...
The Revenant / Завръщането (2015)

revenant-leo.jpg

Като моята оценка е 9/10, с една единица надолу заради края, който беше добър, но просто не беше нещо ново, виждали сме подобен завършек на много филми и сериали.

Всичко друго беше съвършено, това е един от най-красивите филми, който аз лично съм гледал, заснет по невероятен начин! През цялото време ми беше интересно за гледане, не ми стана скучно, наистина се насладих.

9030.jpg

Home Invasion 2016

Абсолютно копие на Паник Стая! 1:1 Разбира се не са надминали този с Джоди Фостър. Малко слаба игра на актьорите, малко нисък бюджет и не толкова разгърната история. Хареса ми, че са опитали да модернизират технически в действието, но не го бяха направили много добре. Нооо като цяло не съжалих, че го гледах, беше си на мястото в скучния съботен следобед и съм доволен. 6+/10

------------------------------------

Momentium 2015

Momentum-2015-dvdcover.jpg

Тук съм много доволен! Доволен екшън с не много пари направен, но ефектен.Типичен екшън трилър, какъвто не си бях пускал отмного време. Хареса ми, че започва с някаква история, която се обръща тотално и обърква. 8/10 бих дал и дори бих го гледал отново ако не намеря друго :)

10/10

Уникален филм. Гледал съм го поне 3-4 пъти, на 3D е още по яко!

Jurassic_Park_3D.jpg

prometheus_poster__120531080354.jpg

Прометей/2012

Явно съм един от много малкото негледали този филм...

Въпреки липсата на ярки и широко познати актьори, за мен са си изиграли ролите прилично добре.Силно фантастичен наклон има лентата, така че тези, които не си падат по този жанр няма да го харесат.

9/10 от мен. Добри ефекти, увлекателна история и добре представена. Очаквам продължението, което май ще е след година.

Kingsman / the secret service - 2014

kingsman-the-secret-service-banner.jpg

8 -10. Нищо ангажиращо. Приятна лека екшън фантастика.

Room
large_large_bhPgko14727rF9tSpstSFumiZgl.jpg

8/10
Момиче на име Ма е отвлечено, когато тя все още е тийнейджър. Оттогава нещастната жена живее в една малка стая с 5-годишния си син - Джак. В този случай момчето не е виждало нищо друго освен тази стая, той е роден в нея и никога не я е напускал.Ма обаче е създала цяла вселена за Джак в рамките стаята, и тя няма да се спре пред нищо, за да гарантира, че дори и в тази коварна обстановка, Джак ще бъде в състояние да живее пълен и цялостен живот. Но тъй като любопитството на Джак за положението им расте и устойчивостта на Ма достига своя предел, те приемат рискован план за бягство. В крайна сметка излизането им на свобода може да ги изправи лице в лице с това, което има вероятност да се окаже най-страшното нещо за тях: реалния свят.

Тежичък е на моменти, никой не знае що за живот живеят подбните заложници.
The dressmaker
dressmaker-poster.jpg

Обложката му лъже - това е много шантав филм, на моменти беше като театрална постановка, такова нещо не бях гледал. :1000 (29):
  • 2 weeks later...

Knock Knock / Чук, чук (2015)

knock-knock-poster.jpg

2/10

Скоро не бях гледала толкова тъп филм... загубих 1 час и 30 мин. Май трябваше първо да видя коментарите... :mf_surrender:

• 4 weeks later...

Моята голяма луда гръцка сватба 2

moiata-goliama-gracka-svatba-2-2016.jpg

Очаквах страхотна комедия, но се разочаровах. Има и забавни моменти, но като цяло - скука. 5/10

• 1 month later...
50 Shades of Black / 50 нюанса черно
(2016)

fifty_shades_of_black_movie_poster_2.jpg

Честно казано очаквах да е тъп, но всъщност имаше доста добри сцени. Пародия на 50 нюанса сиво, който аз не съм гледал. :D
Края беше скучен, очаквах нещо повече.

7/10

Gods_of_Egypt_poster.jpg

Лош избор се оказа.... Изкуствени ефекти и тотално измислена история...

captain-america-civil-war-movie-poster-12705-fb.jpg

Като фен на Марвел съм разочарован. Предпочитам Антмен пред това....

MV5BMjA2NDI0OTM1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzE2NjcyMQ@@._V1_UY268_CR2,0,182,268_AL_.jpg

6+

Историята ми беше интересна и увлекателна до края.

11 А (2016)

788652-l.jpg

9 / 10

Адски много ми хареса филма. Препоръчвам го.

Angry Birds: Филмът (2016)

p_264436.jpg

Много добра анимацийка. Спукала съм се от смях, има супер забавни моменти.

10 / 10

Alice Through the Looking Glass (2016) / Алиса в огледалния свят (2016)

alicettlg_payoff_1-sht_v13_sm.jpg

8 / 10

Не съм гледала първата част, но този ми допадна. Не съжалявам, че го гледах, даже ще си изтегля първата за да видя какво представлява.

Последният, който гледах е Кръстникът.Гледал съм го поне 30 пъти. Мафиотската сага остава класика в световното кино и със сигурност е един от най-великите филми правени някога.

Не се сещам кога за последно филм така ме е държал в напрежение от самото начало до самият край. Не усетих кога мина времето. Бях малко предубеден заради участието на Сара, тъй като не си я представях в такъв филм, но играта и беше брилянтна! Филмът е замислен добре и оригинално в основната си част. Можеха да го развият и по-добре, но и така съм доволен. Стряскащите моменти бяха доста и бяха качествени.

Краят определено беше неочакван.

Като цяло много добре :))

Въпреки, че беше доста статичен ми хареса и не се усети липсата на различи персонажи и локации.

До последно стоях и не знаех какво се случва и кой прав, кой крив?... Развитието беше адски шантаво и много ми хареса.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...