Jump to content

kalinkata

Members
  • Коментари

    23
  • Регистриран

  • Последно посещение

About kalinkata

  • Рожден ден 6.09.2015

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.xvideos.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

kalinkata's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. kalinkata

    За или против чужбина

    На чужбина не случайно и викат чужбина.Идва от чуждина,място на което не принадлежиш.Ако погледнем въпроса икономически чужбина е добър вариант за кариерно развитие,стига да спазваш изисквания,като език,призната диплома и т.н.България е бедна страна,в която няма почва за развитие.Тя е разграбена,разрушена,а народът е поставен на колене от ниски заплати,корупция,престъпност,страх и т.н.Няма такова нещо като това да избереш кариера в чужбина или да останеш тук,за "оправиш" България и повярвайте ми да избереш да останеш тук не е акт на патриотизъм. Акт на патриотизъм е това да излезеш да защитаваш правата си,да познаваш историята си и заедно със своите сънародници да се бориш за доброто на държавата и родината към които принадлежиш.Ако става въпрос за България,като моя родина,като страна в която съм роден,учил,работя и живея,една страна която има велико минало и уникална природа,избирам България.Но заедно и с този избор ние поемаме и по пътя на оцеляването.Само и единствено от нас,от нас българската нация и народ,зависи как и в каква страна ще живеем.
  2. Камелия няма участия и няма успехи в музикалните си проекти само поради една единствена причина,а именно,че не е част от Пайнер.Деси Слава не е по добра от нея,напротив,тя не може на малкич пръст да стъпи на Камелия.Но защо е по-успешна в момента?Отговорът е заради рекламата,която получава,реклама която ви промива мозъците и губите абсолютно всякаква обективност.А и да не говорим,че вече и двете са стари,нормално е да не ходят по участия и да не правят клипове,времето им е отминало.Така става и ще стане с всеки,неизбежно е.Но ако става въпрос коя е постигнала повече,коя е по-успешна,коя има повече талант,то тогава Камелия бие във всички категории.
  3. kalinkata

    Обща култура

    Въпросът не е дали общата култура те прави умен или не.За тези,които не са разбрали, въпросът е дали тя трябва да бъде задължителна.Отговорът се крие в понятието "обща култура".Общата култура е съвкупност от най-елементарни и основни знания от всички свери на живота,като се предполага,че всеки един би трябвало да знае.Тя не е задължителна,напълно свободен си да бъдеш напълно невеж по всичко,ако искаш.Но ако искаш да се наречеш един средно-интелигентен човек,то тогава ще ти е нужна богата обща култура.
  4. kalinkata

    Гледания в YouTube

    Още не мога да си обясня как това нещо събра толкова гледания
  5. Ако мислеш, че тея песни са хитове имам лоши новини за теб
  6. Абсолютно всеки се нуждае от вокален педагог,но няма нужда,ефектите в студиото са напълно достатъчни да оправят воят им.
  7. Камелия много ясно.Тя е най-добрата и талантлива пайнерка някога работила и творила в този жанр.В днешно време е хейтвана и позабравена,но нейният успех от хиляди продадени копия албуми и едни от най-големите хитове на 90те и началото на 2000 никога няма да бъдат минати от днешните цигании с по няколко милиона гледания.Нейните песни са отъждествени от жанра ПОП-ФОЛК,такъв какъвто трябва да бъде,фолклорна музика с поп елементи,а не днешните цигански чалгии с мазен ритъм,нескопосан текст,вой вместо пеене и баналните вече за всички заглавия и теми.
  8. Последният, който гледах е Кръстникът.Гледал съм го поне 30 пъти. Мафиотската сага остава класика в световното кино и със сигурност е един от най-великите филми правени някога.
  9. Кои са вашите топ 10 рапъри от 1990 насам.
  10. Хит е отвсякъде,но е и достатъчно доказателство за това,че музикалния инвалид Криско не е никакъв рапър,а чалгар.Това е поредната глупава песен.Никакво послание,нескопосани рими,заради които да има благозвучие пее като робот.Завиждам за диалекта му.В опита си за някаква балада,впряга цялата си неадекватност като писател,ужасен флоу и единствено и само някаква добра продукция.От цялата песен единственото за хвалба е beat-а.Мъчно ми е че такива като него стават известни с подобни простотии,вместо да се даде шанс на хора с истински талант като MC таi Dj с много по добри парчета от това.Опитва се да прави нещо повече от обичайната наркомания,но пак не му се получава!
  11. kalinkata

    Поп Скандали

    Тая песен става само за фапване, по-скоро клипа де.
  12. 1. Няма те до мен 2. Знам, че боли 3. Бели нощи 4. Две сърца 5. Птица скитница 6. На криле 7. В твоите очи 8. Завинаги 9. Следи от сълзи 10. Неочакван край 11. Only one 12. I'm your bitch 13. Кажи ми 14. Върни радостта ми 15. Най-неправилният мъж 16. Думи две 17. Любов 18. Мъжете всичко искат 19. Искам, но не мога 20. Само една
  13. Голям хит, няма що. Това, че има много гледания не означава, че е свестна песен. А и за разлика от Криско, Азис поне може да пее.
  14. kalinkata

    Lady Gaga - Общи приказки

    Да, верно кога ще пуска нова песен??
  15. Няма такива, вертолети, мертолети, по-големи простотии не бях чувал. Или пък новата на Емануела-пълна излагация
×
×
  • Create New...