Jump to content

Препоръчани коментари

Драганче снощи е запалила Благоевград. Ходеше ми се на неин концерт тук в Арена, но този път е съвместен с Брена, а нея не мога да я издържа. В Арена Белград ще има в края на годината, но никаква реклама не е започнала. Изглежда, старите кучета не им пречи да не пускат песни и албуми години наред. Като казвам старите кучета, визирам трите големи. Иначе, откакто си отиде Марина, не знам Цеца как и какви текстове ще подбира, но сигурно ще изпипа нещата. Между другото, доста грозно впечатление направи, като я накараха да коментира смъртта на Саша Видич - нито съболезнования, нито нищо, беше адски хладна и груба пред медиите, само и само защото не се разбираха преди смъртта му... а той изгради в годините добър стил за нея. Anyway. Ясна е на всички какъв човек е.

Има някаква промяна в Милица, не мога да дефинирам каква... Тук говори за Теа. 

Много е яка с тази прическа, но да посети дерматолог спешно. Близките кадри без блър са плашещи.

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Много е яка с тази прическа, но да посети дерматолог спешно. Близките кадри без блър са плашещи.

Видях и аз кадри с фон дьо тена - лоша светлина... иии наистина кожата е реагирала, обаче като се замисля, и на тях не им е лесно - грим, пушеци, прожектори, нощен живот... и щом дори на млад човек като нея кожата реагира, смятай.

преди 11 часа , adorable каза:

🤩

ХИТ! ❤️ ХИТ! ❤️ ХИТ! ❤️ 

Към тази дата най-много ми се откроиха Kucketina, Jasa & Kraljica prokletih ❤️ Страхотни ! Иначе си слушам още и Lav и Ilegala с Coby ❤️ Ама тези трите просто са най-добри ❤️ 

Кучкетина се превръща в хита от албума, следвана от Лав. Дуетът с Коби май ще си стане среден хит, подобно на Посесивна от предния албум.

Всички бързи песни ги въртя на рипийт официално. Тази е бруталка също. Жалко, че като последна от траклиста не й се обърна достатъчно внимание.

От 26.06.2023 г. от 15:09, adorable каза:

Тупалка.

Така и не можа да ме зариби. Единствено на припева избухва, но само в първата му част, след това губи тяга. Най-доброто парче за мен продължава да е "Психо". 

Много повече ме кефи от Милица като цяло, онази сякаш винаги е пренавита, докато Сашка е скрита лимонка. Отделно е доста по-добра певица.

И аз не спирам на Сашка "Placebo" и "Psiho" - брутални песни.

Леля ви Сузана си снима старите песни. :D Скучно й е, има пари за харчене, угажда си.

Психо наистина е много ударна. Абе, и на двете албумите им са готини. Емат концепция кога и в какъв вид да ги издадат. Клиповете повечето не са високобюджетни, но имат идея и елемент на изненада. Просто подхождат с уважение към продукцията си и са работарки. То сега им е времето и урожаят, както се казва.

Иначе между двете аз лично предпочитам Милица - има силен характер, амбициозна е, сама се бори, понесе и много критики от разни лелички като Снежана Джуришич и Кеба. Аз даже не знаех за миналогодишните скандали около нейна песен и Ана Николич. Тя се е сдушила с Карлеуша, което ще подразни конкуренцията малко или много. Прийович е добра певица, сладка е, но ми е твърде безхарактерна, а и да благодари на Брена, щото без нея...

Интересно е какво се случва с Рада... много е естествена и откровена, прекалено даже за този бизнес. Малко тъжна ми изглежда и звучи:

На тях двете с Таня Савич проблемът им е, че са прекалено свестни. Не съм вярвал, че това някога ще представлява проблем, но... когато ги слушам, така излиза. Скромност и честност не са предимства в днешно време. Дано избухнат и те с парчета - могат го.

@adorable рече и отсече: "туй е хита от албума" и няколко дни след това чукнахме 5 милиона!

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

@adorable рече и отсече: "туй е хита от албума" и няколко дни след това чукнахме 5 милиона!

Ама вярваш ли ми, аз първо нея чух и викам - нека чуя и другите, но това е хитът, усещам го.

Рибетина-кучкетина, само не знам кое е следващото - к$рветина. :D Абе, много е добра.

Радвам се, че си пуснах новите неща при съседите, та да имам какво да слушам, 'щото при нас в България положението е... сами виждате.

Мен много ме кефят видеата на Прийовичка - личи си, че влага и прави много, много изпипани неща за сръбския пазар!
Това, макар и от предния албум, ме зариби:

Крайно време е да изслушам последните й два албума.
Има брутален екип и резултатите са на лице.

Даже и 51-годишната Северина изкара яки и различни песни и видеа. Нашите са супер задръстени, една Галена не може сама да спасява жанра, а то и последните й неща не са на нивото на някои нейни стари. Глория влиза в това определение отгоре, колкото и да не ми се вярва, че я докара до там. Тези хора не влизат ли в Ютуб, Спотифай и т.н.?

Явно в попфолка ни има сериозен недостиг на кадри с артистични длъжности, ама като гледам и не търсят такива. По-важни са им гримьорите, фризьорите и Добри стилиста.... Нарича се "Creative Director", да вземат да пробват някой път!:mf_surrender:

Пачо, много си прав, но... как да го кажа :D, имах възможността да се отвратя от някои неща. Какви артистични лица при български певици... Първо - нямаме пазар. Също така много се копира и не се раждат оригинални и смели идеи. А мога да кажа, че преди 10-15 г. ние бяхме по-напред визуално и звуково, но после ни изравниха и изпревариха. Тук няма значение дали им харесваме държавите и културата или не - пускат по-готини неща и да, уважават себе си, а ние сме дупедавци - и в политиката, и във всичко.

Второ, у нас не искат да плащат, искат с трици маймуни и с чужда пита помен. Ако плащат, пък имат претенции да ти изземат функциите и да са по-разбиращи от човек, който е учил за нещо конкретно... пък те са едни жени от село с късмета да пробият и самочувствието да са велики. Мрат повечето да се обграждат с придворни дами, с които да интригантстват - съжалявам, всеки си заслужава обкръжението. Разбира се, че има талантливи млади хора, но в България всеки известен разбира от всичко и не иска да си признае, че някой друг е по-способен и ще го съветва. Не носят на критика, не мислят на наджанрово ниво.

В сръбско още имат конкуренция - не че и там не са на лагери, но тук дори и конкуренцията изчезна. Преебаха награди, промоции и предавания, всеки се спасява сам. Глория беше права преди години, когато каза Пайнера да им осигури студия и програми, както беше едно време, но Пайнера си направи милионите и баш го брига. Звезде гранда и Пинкове звезде тук няма да имаме. Мислите ли, че нещо им пречи да възстановят Тракия фолк, примерно? Не. Просто нашето загина, това е.

Тук нещата се правят парче на парче, сезон за сезон. Никоя от селските тарикатки не мисли в перспектива или как дадена песен би повлияла на кариерата ѝ в цялост - там да има нещо, да фърлят поредната помия на всеядните "фенове" и кой от где е. 

То затова и попаджиите като Любо Киров, които бачкат и влагат, започнаха концертна дейност - а Любо преди години нямаше такава, сам си я създаде... и албумите му се купуват на него, Миро и още някои. Без значение, че нямат гледания кой знае какви и не гърмят в Спотифай. Чалгата просто си остана само в клубовете. Освен това няма хитове като едно време - но това е и в световен мащаб. Нищо не си спомням от чалгата от миналата година - песни като 1000 пъти не ги броя, щото преди всяко участие на Глория ги слушах до втръсване, без да ми остават в съзнанието трайно, не ги асоциирам с нищо в живота си. Но си спомням "Повече" на Миро, примерно.

Просто нашите се примираха, че ще се върнат там, откъдето произлязоха... Затова такива като Андреа полудяха - защото бяха времена със скъпи клипове, награди и надцакване коя над коя, а сега все едно не са съществували. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...