pacho Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Любов, лека нощ, самота, добър ден Където и да се събудиш остани засмян Любовта няма цена, но бих я платила С мен ходеше, когато всеки спря От мен си тръгна, когато всеки друг оставал е Всяка твоя рана бих позлатила Ref. Един на милион така се появи сърцето ми за всеки друг поквари Един на милион, който не се забравя Един на милион толкова грешен, а толкова истински Беше стъпките мои, мое огледало Сърцето ми покрай твоето в зима цъфтеше Любовта няма цена, но бих я платила Имал си ме и никой по този начин не е, В небето ме въздигаше, когато всичко падаше Всяка твоя рана завинаги бих позлатила БЕЗ ПРЕТЕНЦИИ да е точен и стилистично издържан, нахвърлях го за 5 минути. Припевът не е много ок. Много е интересно в сръбския как с две думи се изразява нещо, което в нашия език ще ти трябват 4-5 части, подлог, предлог, местоимение и т.н.... Все си мисля, че и това спъва от време на време нашите текстописци да напишат сносен текст по готова музика. Трудно си е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Точен е превода на Пачо, само Uz mene isao kad svako stao je = С мен ходеше (беше) когато всеки спря (да бъде) Все си мисля, че и това спъва от време на време нашите текстописци да напишат сносен текст по готова музика. Трудно си е. Така е, и на МК когато искаш да преведеш сърбски текст то ти излиза двоино повече текст. Сигурно падежите много помагат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Поправих. Може да се пипне още, за да звучи добре на български, ама е занимавка. Едната й песен доста прилича на последната песен на Ministarke. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Поправих. Може да се пипне още, за да звучи добре на български, ама е занимавка. Едната й песен доста прилича на последната песен на Ministarke. Погрешен ред си изтрил. Втория ред от този куплет трябва да се поправи. От мен си тръгна, когато всеки друг оставал е да се замени с С мен ходеше, когато всеки спря И мен ми харесва Od milion jedan и като клип и като песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Не съм много впечатлена. 1. Загърли опет, Само ми йе добро, Требаш ми ти - най ми харесват. 2. Йесен 3. Он и она Од милион йедан ще ми трябва още време. Не ми харесва изпяването. От клиповете никой не ми харесва. Евтинджос са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Aleksandra Prijovic i Aco Pejovic в дует през февруари! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Trebas mi ti е хубава. Много добре е представила песните пак, хореография, танци, ала-бала. От предния албум повече песни харесах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Драгана Миркович с концерт във Варна в края на месец март Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Около 01h и 40мин говорят за Juzni Vetar и ЈК казва каква звезда е била Драгана че не правила само ДЖИБЕРСКИ песни с Juzni Vetar а и модерни песни като и песни на англиски. Саша казва че нищо не постигнала с този англиски албум и че с Juzni Vetar имала най-голям успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Много е интересно в сръбския как с две думи се изразява нещо, което в нашия език ще ти трябват 4-5 части, подлог, предлог, местоимение и т.н.... Все си мисля, че и това спъва от време на време нашите текстописци да напишат сносен текст по готова музика. Трудно си е. Спъва ги тва, че няма талант и търсят вдъхновение във ФБ. Иначе за езика имси прав - преди превеждах един сериал и идваше със сръбски субтитри. Всички реплики бяха с по 3-4 думи, а аз не можех да си събера превода в изискванията за думи на ред и брой редове... Песните за сега не ми допадат, ще им свикна, ОБАЧЕ тея неща наречени клипове.... ОМГ, все едно Драгана е майка на наша Райна Същата неадекватност. Да дадеш толкова пари за разрешително да снимаш във Венеция, да се бръкнеш допълнително и да ти опразнят локациите и да се облечеш по тоя начин, да се цериш като варена тиква докато пееш любовна балада, и на всичкото отгоре да залепиш в клипа и кадри снимани пред мокет, на който са залепени изкуствени гюлове :mf_surrender: :mf_surrender: В клипа на другата балада яко си личи пожаревацкото ниво на всичко - нейните кадри заснети от ДМ нямат и 10% от кадрите на момчето и момичето заснети от другата компания... Бързата песен пък е дъното - същото преобличане, същите прегърбени танци вече 20 години. Явно не може да осъзнае, че клиповете остават във времето и трябва да инвестира ако не в нещо оригинално, то поне в нещо, където не е смешна. Един Данчо Петков ще й направи 300 пъти по-хубави клипове, срамота е селските рапъри да имат по-хубави видеа от нея... Къде беше Драгана, къде стигна...хубаво поне, че се усети и отслабна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/rada-m...zbog-prijovicke Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/rada-m...zbog-prijovicke Какво да направим, че Рада не е толкова симпатична колкото Сашка. Иначе на Драгана проблемът е, че работи с екипите от телевизията си, които снимат предавания, но за клипове видно не ги бива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Рада ми беше любимата от ЗГ още когато се състезаваше през 2007, но сега мога да кажа че Милица Павлович ми е любима. Рада започна да пее "с много трилери" и гласа и' не е като беше в началото. Тя е на различни условия в Гранд, така че всичко е възможно а и на Новогодишната програма на Гранд не участваше. А и като капак не е вече "златната кокошка" на Саша, сега Прииович е "ЗЛАТНА КОКА" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 2017 e годината на ЈК! И последната ударно успешна година за Брена! (като песни) (според този ясновидец) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Рада участва в програмата на Гранд, качила си е видео в канала. Не мисля, че ще напусне, няма причина - и сега може да ходи да обядва при Леа Киш. ДМ и за предавания не ги бива, още снимат в 3:4 даже... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Да идва март да срутим Арената!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Цеца вместо да клипира "Трепни" и още две силни песни, които станаха хитове, тя тръгнала да събира песни за следващ албум.. няма нищо лошо, нека, но да не загърбва песните, които станаха хитове от този албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 ЈК нападна Александра Прииович в Туитър Нарича я "селянчица" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 А можеш ли да преведеш какво точно е написала, защото някои думи не ги разбирам.Обижда ли я или?Предполагам че Nanogicom е нещо за Цеца...хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Много ме кефи тази песен,откакто е излезнала ето това е истински поп-фолк, няма го онзи бийт, като нашите песни, ето това е истинският поп-фолк с живите инструменти, изпяването, няма омръзване! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 А можеш ли да преведеш какво точно е написала, защото някои думи не ги разбирам.Обижда ли я или?Предполагам че Nanogicom е нещо за Цеца...хаха JK : Уважиш селянчицата Прия (заради Брена) напишеш и' добър съвет а тя изтрие това и отново постне снимката с Наногицата (Цеца). Ето това е рурално (селско) родословие. Много ме кефи тази песен,откакто е излезнала ето това е истински поп-фолк, няма го онзи бийт, като нашите песни, ето това е истинският поп-фолк с живите инструменти, изпяването, няма омръзване! Съгласен съм. Тази песна има живот в себе си. Иначе не знаех че е била част от НГ програма на Гранд, нали писаха че не отишла на заснемането. И Дара беше на НГ програма на Гранд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Адреана Чекич се е пошегувала с А.П и ЈК казвайки : "Е сега Прия може да даде отказ на ЈК!" (иска да каже че АП вече е "собственичка" на Гранд ) Хубава вечер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 https://www.facebook.com/SasaKovacevic.offi...55084110784063/ това не ми изглежда да е от Пинк и Гранд на Брена.. или се бъркам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.