Jump to content

Препоръчани коментари

Тук самата си е контрадикторна. И тъпи избори прави. Трябва да има респект. пп. Това "Сол в море" е песен на Александра :3fdb8960598fa63e:

На скоро имах възможността да гледам Пинкове звезде, ами не, пълна пародия са, Звезде гранда къде, къде са по - добри !! :Vishenka_05:
В петък излиза новия (първ) албум на Николия.

С колко нови песни?

Много добра интуиция имам. :1000 (19):

http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/hit-u-...nom-islamovicem

Дали няма да й е най-големият хит досега? :3fdb8960598fa63e:

С колко нови песни?

О не знам. Но предполагам че всички ще ги пуснат или в ТOXIC или в IDJ play. Казва че била "вредна трудница".

Иначе Лепа Брена тази вечер в Сараево (Зетра) ще получила награда за животно дели и ще пяла микс от 16 минути, не знам за какви награди се работи. :3fdb8960598fa63e:

О не знам. Но предполагам че всички ще ги пуснат или в ТOXIC или в IDJ play. Казва че била "вредна трудница".

Дано да са яки.

Танчето в финансова криза! Върща се на село, при маика си! (Така е след като напусна Гранд, сега Саша няма да и дава пари :3fdb8960598fa63e:)

http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/udaril...e-vraca-na-selo

Защо толкова певици напуснаха Гранд от какво не са доволни? Даже не знаех, че Таня Савич е напуснала.. :mf_surrender:
Защо толкова певици напуснаха Гранд от какво не са доволни? Даже не знаех, че Таня Савич е напуснала.. :mf_surrender:

Не че не са доволни, а просто искат да не дават процент на Гранд ( за певците/певиците които станаха звезди благодарение на Звезде Гранда) а другите просто намериха по-добри условия в Пинк, конкуренцията ражда плодове, там няма емоции - както казват. Това е шоубизнес. :3fdb8960598fa63e:

Александра П. и' намерила ново момче на Анастасия Ражнатович, някои кошаркар, френд на Филип, 11 години по-стар от Анастасия :3fdb8960598fa63e:
Ей, маке.. я кажи сръбските певици правят ли си промоции

Правят, понякога. Ето Николия сега няма да прави.

Александра П. и' намерила ново момче на Анастасия Ражнатович, някои кошаркар, френд на Филип, 11 години по-стар от Анастасия :3fdb8960598fa63e:

Прийович - кралица! Много ме кефи как се хвана със сина на Брена и се намърда в компанията на дъщерята на Цеца. :phpgrin2: :3fdb8960598fa63e: От някво село, до къде стигна... Да намира гаджета на Анастасия. :1000 (33): :1000 (29): :1000 (29):

Новият на Анастасия нещо не ми харесва. Костадин беше по-як от него. Тя явно следва примера на майка си - досега всичките й гаджета са с няква сериозна разлика в годините... :1000 (29):

Тя Александра нямаше ли да пуска нова песен, к'во стана?

Щеше уж септември. После септември постна снимка от студиото как записва с Braja и Srki Boy. И оттогава май няма нова информация. :scratch: Само пишеше, че ще се казва "Сенке".

И аз искам да излиза вече. Интересно ми е кво ще пусне след 2-та мегахита. :jump:

Щеше уж септември. После септември постна снимка от студиото как записва с Braja и Srki Boy. И оттогава май няма нова информация. :scratch: Само пишеше, че ще се казва "Сенке".

И аз искам да излиза вече. Интересно ми е кво ще пусне след 2-та мегахита. :jump:

3-те :3fdb8960598fa63e:

Александра и силикон си сложи, и момчето си промени, и живота и се смени. Така беше и с Танчето преди 12 години, но ето след 12 години отново се върща там от където търгна. Дано Александра има повече късмет и ум. :3fdb8960598fa63e:

Журито нещо почна много да си опонира, интересно стана.

Дара Бубамара много плоско мислене има, спори за глупости или неща дето е недоразбрала. И като оценява имам чувството че гледа само външния вид и коя песен пееш, те затова водещия вече я бъзика за песните.

Дара Бубамара много плоско мислене има, спори за глупости или неща дето е недоразбрала. И като оценява имам чувството че гледа само външния вид и коя песен пееш, те затова водещия вече я бъзика за песните.

То се знае че Дара е сложена там само да се кара и да предизвиква скандали за да е интересно. :3fdb8960598fa63e:

То се знае че Дара е сложена там само да се кара и да предизвиква скандали за да е интересно. :3fdb8960598fa63e:

Зорица и тя се прави на важна. И като вземе да си слага разни великденски венци на главата, става на клоун. Никога не е могла да се облича.

Драгана е най-адекватна за цялото жури. Александра си е ок, ама няма наблюдения над изворната музика и много я нападат журито. Шабан ми е излишен. Винаги един такъв полузаспал, бавен и мазен.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...