Jump to content

Препоръчани коментари

Ние утре по обяд ще се събираме и ще го гледаме. Голям хайп около този сериал - аз самия го изгледах преди няколко месеца в рамките на три седмици, но определено вече разбирам защо целия интернет е залят с неща за него постоянно. Много се вълнувам!

Тази нощ в 4 ще го излъчват успоредно със световната премиера и по нашето HBO. И съответно след това ще се появи и в тракерите, вече зависи от времето за качване. Но на сутринта ще е качен със сигурност.

Благодаря ти.

Единственият сериал, които чакам с нетърпение.

Утре съм на работа през целия ден и ще го гледам чак вечерта. Няма да си отварям фейса и изобщо няма да влизам в интернет! Чакам цяла година не искам някой спойлер да ми развали кефа!

Уникален е сериала!

Този сезон ще е разбиващ

Много ми е кеф, че започнах да го гледам още от първия излезнал епизод и не съжалявам изобщо

Чакането си заслужаваше,епизода ми хареса много. :)

Малко слаб ми дойде май първия епизод, но е нормално - все пак финалът на миналия сезон остави не една и две недовършени сцени и трябваше да се покаже какво се случва, но и така не усетих кога свърши. Нямам търпение за следващата!

По принцип премиерните епизоди на сезоните на GoT са леко слаби, тъй като довършват финалите на предните сезони или set the stage за новите сюжетни линии в сезона. Аз съм много доволен от епизода (като изключим Дорн, който още от началото е страшно тъп), а края беше шокиращ!

Общо взето този епизод си беше встъпителен в новия сезон. Показаха всички актуални сюжетни линии и горе-долу разбрахме в каква посока ще се развиват нещата при всеки от героите. От друга страна наистина един епизод за всички персонажи е много малко като време, а от трейлърите вече знаехме доста. Като цяло много добро начало, очаква ни брутален сезон.

• 2 weeks later...

Жестоко започнаха, вече нямам търпение за следващите епизоди. :girl_witch:

3-ти епизод не ми хареса, абсолютно нищо не се случи.

• 3 weeks later...

Уникален е 6 сезон...

5 епизод...... жесток

Започнах от 1 до 6 сезон отново и изгледах всички за 3 дни.

Наистина е страшно добър сезона засега. Светлинни години пред бозавия 5-ти.

• 2 weeks later...

Слаб беше епизода...

Аря май ще мре.. щом се занимава с многоликия боG.

Отново слаб епизод...

Последните 15-20 мин. бяха интересни

Кралицата се завърна!

9 и 10 епизод ще са разбиващи

Последният епизод и на мен не ми хареса. След уникалните теории за Аря и нападението, резултатът беше меко казано разочароващ и нелогичен. В Речен пад (така ли беше Riverrun на български? :1000 (29): ) също беше изключително внезапна и неинтересна равръзката. И нито видяхме как Рибата се бие (и умира), нито както Аря убива оная. Общо взето едно голямо нищо.

Реално само сцените в Кралски чертог бяха яки. Мен тази локации винаги ми е била любима, с най-много интриги, ама напоследък ми скучаеше. Е, вече не. Моята любимка Цеца почва пак да мачка като психопатка! :girl_witch:

Последният епизод и на мен не ми хареса. След уникалните теории за Аря и нападението, резултатът беше меко казано разочароващ и нелогичен. В Речен пад (така ли беше Riverrun на български? :1000 (29): ) също беше изключително внезапна и неинтересна равръзката. И нито видяхме как Рибата се бие (и умира), нито както Аря убива оная. Общо взето едно голямо нищо.

Реално само сцените в Кралски чертог бяха яки. Мен тази локации винаги ми е била любима, с най-много интриги, ама напоследък ми скучаеше. Е, вече не. Моята любимка Цеца почва пак да мачка като психопатка! :girl_witch:

И аз обожавам Цеца! Не знам какво ще прави в епизод 10, но със сигурност ще достигне пика на лудостта си. Според много теории дори ще умре, което ще бъде много жалко, защото е един от най-интересните персонажи.

И аз обожавам Цеца! Не знам какво ще прави в епизод 10, но със сигурност ще достигне пика на лудостта си. Според много теории дори ще умре, което ще бъде много жалко, защото е един от най-интересните персонажи.

Мисля, че тази теория с адския огън и Джейми ще се окаже вярна, но ще е в седми сезон. Ще ме е яд, ако умре, защото още от първия сезон ме кефи, но самата идея е страшно яка и поне ще има яка смърт.

Мисля, че тази теория с адския огън и Джейми ще се окаже вярна, но ще е в седми сезон. Ще ме е яд, ако умре, защото още от първия сезон ме кефи, но самата идея е страшно яка и поне ще има яка смърт.

Със сигурност смъртта й ще е епична! Има твърде много теории, които завършват с убийството й, че чак ме е страх! По принцип е 99% сигурно, че ще умре преди окончателния финал на сериала (заради пророчеството, а и едва ли Денерис ще я остави жива), но ми се иска да я погледаме поне още един сезон!

Денерис ще завладее ли седемте кралства?

Много е вероятно, но в този сериал никога нищо не се знае!

Пепел на клавиатурите ви - Серсей ми е любимка и ще е огромна глупост ако я убият още сега. За какво беше цялото й унижение, ако не й дадат шанс да смачка сектантите?!?

Малко ми е слаб и на мен май сезонът. Сега последните серии ще е мазало. 100% ще оставят развръзките за... др сезон, но дано поне битките на Денерис и Джон срещу Рамзи имат някакво развитие и екшън.

Не мога да повярвам, че го казвам, но ми липсва брутализмът в сериала. :1000 (29):

Много е скучен този сезон, направо ми беше омръзнало от Аря, най-сетне се приключи с простотиите и. Искам си Денерис и Серсей повече, невероятни са! Не разбирам защо отделят само по 2-3 минути на епизод на тях и Джон, а Аря, Бран и онзи с половин лице ги дават по 10 минути. :mf_surrender:

Брутален епизод

Избиха рибата с този епизод

Не ми се мисли финала какъв ще е..

Наистина беше жесток 9-ти епизод, не усетих кога свърши, заслужавахме силни финални епизоди след слабия сезон.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...