Jump to content

Препоръчани коментари

Зайко, стига си развявала нещата :gun_bandana: Ти тъпа ли си, какво? Гага неведнъж е казвала, че много харесва Бритни.. Ако искаш и в чат мания пусни този коментар. То си личи, че е колаж.. колкото Гага беше цитирала лятото песен на Антонина :mf_surrender:

• Отговори 215
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не съм ти зайко и не си ги мисля нещата аз, а в страницата на Бритни за България го пише.

Щом го пише в тази страница не означава, че е вярно. Снимката от Twitter е колаж.

Щом го пише в тази страница не означава, че е вярно. Снимката от Twitter е колаж.

Въпросната страница не е най-голямата на Бритни за България и се поддържа от един емоционално само малтретиращ се олигофрен и изобщо не би следвало да бъде източник на каквото и да било свързано с Бритни.

• 2 months later...
6169815w.png

Ей тва се казва фотошоп, в лице дори не можах да я позная. :mf_surrender:

Ей тва се казва фотошоп, в лице дори не можах да я позная. :mf_surrender:
Всяка корица и фотосесия бива обработвана. Иначе това си е баш тя и има снимки от преди месец-два, когато бе снимана фотосесията, по бански и тялото й е в перфектна форма, каквато е тук.

А това е от вчера на Wango Tango:

936773_10151629726460631_2038699404_n.jpg

Всяка корица и фотосесия бива обработвана. Иначе това си е баш тя и има снимки от преди месец-два, когато бе снимана фотосесията, по бански и тялото й е в перфектна форма, каквато е тук.

А това е от вчера на Wango Tango:

936773_10151629726460631_2038699404_n.jpg

Е права е в интерес на истината много прекаляват с фотошопа.

• 2 months later...

Бритни ще издаде двоен албум с най-големите си хитове на 20 август- The Essential Britney Spears:

http://www.ilovemusicpop.com/2013/08/new-b...medium=facebook

Бритни ще издаде двоен албум с най-големите си хитове на 20 август- The Essential Britney Spears:

http://www.ilovemusicpop.com/2013/08/new-b...medium=facebook

Това няма нищо общо с нея, просто някаква компилация - от лейбъла й предполагам. Иначе е добър подбора, липсва ми само Born to make you happy - заслужава много повече да е в такава компилация, отколкото Do somethin примерно.

Така, тая тема се хващам и я вкарвам в ред, защото е много занемарена.

Бритни на премиерата на The Smurfs 2 от предния уикенд:

Britney-smurfs-premiere.jpg

britney_spears_smurfs_2_premiere_with_sean_prest.jpg

britney-spears-and-katy-perry-attend-smurf2-premiere.jpg

Доста добре изглежда, обаче трябва да свали обезателно няколко килца. На Оскарите в началото на годината беше перфектна!

Какво знаем за албум 8 засега:

- Албумът ще е на пазара до края на годината, най-вероятно ще излезе между албумите на Кейти Пери и Лейди Гарга.

- Първия сингъл се говори, че ще бъде пуснат на 24-ти септември.

- Бритни на много пъти казва, че албумът ще е най-личния, който е правила досега. Над този албум тя ще има пълен творчески контрол. Сещаме се какво чухме от нея, когато тя контролираше нещата - In The Zone, Blackout и Circus, така че... :1000 (30):

- will.i.am ще е изпълнителен продуцент на албума, Бритни също.

- За албум 8 Бритни ще залага на поп звучене, с хип хоп и ърбан елементи. Слава Богу, бозаливото денс звучене от Flop Fatale ще липсва.

- За голяма радост на феновете, Бритни пише песни за албума, нещо, което също липсваше при предния.

- Освен

, естествено, Бритни има сесии и със William Orbit,
, Danja,
,
,
,
и
. Със сигурност се знае, че със
заедно са написали поне няколко песни.

- Напоследък феновете на Бритни се хванаха се един хаштаг във туийт на Бритни (или май на някой от композиторите) - Feed the Wolves. Почти на 100% е сигурно, че албума ще се казва така.

- Слава Богу, will.i.am засега е написал само една песен в албума. Не ни трябват повече, честно казано.

- Много от песните, написани лично от нея или в колаборация с други за оригиналния Femme Fatale (щял е да има ърбан и електро звучене и най-вече песни в мид-темпо, с рок елемнти и т.н., преди лейбъла й да решше, че това не е достатъчно комерсиално и да заменят нейната идея с 15 денс бозички на Dr Luke), се имат на предвид за новия албум.

- Бритни е написала една песен със сестра си - Джейми Лин.

- Минимум 3 песни ще са написани от William Orbit, който обещава минимум преработка на гласа, както и нещо като Frozen (за такова не се и надявам, това е най-великата песен на всички времена, нищо не може да я стигне).

Имам страшно големи очаквания, а както гледам и не само - Бритни печели всякакив анкети за най-очакван албум, феновете са екзалтирали вече. С добра промоция, добри изпълнение и силен lead single с този албум съм сигурен, че ще скрие шапката на всички.

Какво знаем за албум 8 засега:

- Албумът ще е на пазара до края на годината, най-вероятно ще излезе между албумите на Кейти Пери и Лейди Гарга.

- Първия сингъл се говори, че ще бъде пуснат на 24-ти септември.

- Бритни на много пъти казва, че албумът ще е най-личния, който е правила досега. Над този албум тя ще има пълен творчески контрол. Сещаме се какво чухме от нея, когато тя контролираше нещата - In The Zone, Blackout и Circus, така че... :1000 (30):

- will.i.am ще е изпълнителен продуцент на албума, Бритни също.

- За албум 8 Бритни ще залага на поп звучене, с хип хоп и ърбан елементи. Слава Богу, бозаливото денс звучене от Flop Fatale ще липсва.

- За голяма радост на феновете, Бритни пише песни за албума, нещо, което също липсваше при предния.

- Освен

, естествено, Бритни има сесии и със William Orbit,
, Danja,
,
,
,
и
. Със сигурност се знае, че със
заедно са написали поне няколко песни.

- Напоследък феновете на Бритни се хванаха се един хаштаг във туийт на Бритни (или май на някой от композиторите) - Feed the Wolves. Почти на 100% е сигурно, че албума ще се казва така.

- Слава Богу, will.i.am засега е написал само една песен в албума. Не ни трябват повече, честно казано.

- Много от песните, написани лично от нея или в колаборация с други за оригиналния Femme Fatale (щял е да има ърбан и електро звучене и най-вече песни в мид-темпо, с рок елемнти и т.н., преди лейбъла й да решше, че това не е достатъчно комерсиално и да заменят нейната идея с 15 денс бозички на Dr Luke), се имат на предвид за новия албум.

- Бритни е написала една песен със сестра си - Джейми Лин.

- Минимум 3 песни ще са написани от William Orbit, който обещава минимум преработка на гласа, както и нещо като Frozen (за такова не се и надявам, това е най-великата песен на всички времена, нищо не може да я стигне).

Имам страшно големи очаквания, а както гледам и не само - Бритни печели всякакив анкети за най-очакван албум, феновете са екзалтирали вече. С добра промоция, добри изпълнение и силен lead single с този албум съм сигурен, че ще скрие шапката на всички.

Aз пък знам,че на 19 август излиза новият сингъл.

Aз пък знам,че на 19 август излиза новият сингъл.

Бритни на път за студио по танци днес:

normal_XRAY_BS030.jpg

Изглежда страхотно, малко може да свали някой друг килограм от дупето, но пък няма нищо лошо в бразилско дупе като Джей Ло. На 5-ти и 6-ти беше в студио да записва, вчера и днес да репетира. Тази ера ще е нещо велико, Бритни не е ибал толкова ентусиазирана от In The Zone насам.

Очаквам нещо супер яко. Просто имам предчувствие за това.

Последният албум ме лично ме разочарова и като хитовост, и като звучене. Видеоклиповете обаче бяха много добри. Надявам се в новите песни да има от онова леко ковренско звучене, докато пее както в Gimme more, Toxic, If you seek Amy, Piece of me и 3. :D :D :D

Очаквам го и аз, преди години много харесвах Бритни, но последния й албум беше просто жалък.

Бум! Отидете на britneyspears.com и вижте какво се появява. Нямам никакво търпение! :1000 (34): :1000 (34): :1000 (34):

(Броячът приключва на 17-ти септември и не се знае за какво е точно, но всичко сочи, че е за пилотния сингъл.)

Очаквам нещо супер яко. Просто имам предчувствие за това.

Последният албум ме лично ме разочарова и като хитовост, и като звучене. Видеоклиповете обаче бяха много добри. Надявам се в новите песни да има от онова леко ковренско звучене, докато пее както в Gimme more, Toxic, If you seek Amy, Piece of me и 3. :D :D :D

Хаха, има един, който на няколко пъти казва неща за песни, дати и т.н., свързани с по коврите, и винаги е прав. Е, той каза, че ако може да оприличи вокалите на Бритни в пилотния сингъл със стара нейна песен, би казал точно Gimme More. Откачам - тази песен е от друга планета, никоя друга поп елементарница не може да направи такава (или изобщо на нивото от песните в Blackout).

<h1 class="single-title">Britney Spears-Miley Cyrus ‘Bangerz’ Collaboration Confirmed</h1>

http://idolator.com/7481024/britney-spears...oration-bangerz

Би било доста яко! :D

<h1 class="single-title">Britney Spears-Miley Cyrus ‘Bangerz’ Collaboration Confirmed</h1>

http://idolator.com/7481024/britney-spears...oration-bangerz

Би било доста яко! :D

Вярно е. От много време се спекулираше, вече е потвърдено.

Леле, и аз много се развълнувах. Харесва ми, че не се шуми много около новият албум, и накрая ще има БУМ.

• 2 weeks later...

Така... няколко дни не можах да пиша, а то какви неща се случиха.

Бритни онзи дени, вчера и днес заснима видеото към новия сингъл, който е потвърдено, че са казва Work Bitch. Малко не ме кефи заглавието, ама се говори, че ще е в стил Gimme More и отново песен-шамар към критиците, така че очаквам нещо супер. Снимка от снимачната площадка:

britney-werkbitch-shoot-cowrote.jpg

При такава визия, и песента да е зле, ще й бъде простено. :Vishenka_05: :helpsmilie: Още една снимка, този път зад кадър, докато чака да я потъмнят с онези спрейове за тен:

BTrTlJ3CYAAGf9D.jpg

:notworthy:

Work Bitch ще направи премиерата си на 16-ти по iHeartRadio (за нас това е 1 часа сутринта на 17-ти) и ще бъде достъпна в полунощ между 16-ти и 17-ти (за нас 7 сутринта). Обложката на сингъла:

BT-m6EPCUAAPvJg.jpeg

Уникална обложка! Бритни изглежда уникално, увереността й се е върнала. Забележете стикера на Лас Вегас на огледалото - вече значи е на 100% сигурно. Като цяло и стила на обложката крещи Вегас. Тази ера ще е брутална. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Виждам в очите й пренебрежение и наглост, това е чудесно, защото 3-4 години не виждах нищо в тях, сега има хъс! Очаквам с нетърпение :Vishenka_05:

Work Bitch ще направи премиерата си на 16-ти по iHeartRadio (за нас това е 1 часа сутринта на 17-ти) и ще бъде достъпна в полунощ между 16-ти и 17-ти (за нас 7 сутринта). Обложката на сингъла:

BT-m6EPCUAAPvJg.jpeg

Уникална обложка! Бритни изглежда уникално, увереността й се е върнала. Забележете стикера на Лас Вегас на огледалото - вече значи е на 100% сигурно. Като цяло и стила на обложката крещи Вегас. Тази ера ще е брутална. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Тази ера на Бритни ще е мазало!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...