Jump to content



"Desperate Housewives" / "Отчаяни съпруги"


Препоръчани коментари

СПОЙЛЕРИ!!!

 

Е защо да не завърши със загатване за нова интрига, макар и край на сериала? Така е още по- интересно. Името е "Отчаяни съпруги" и през годините са се сменяли много такива, въпреки основната четворка. Фокусът винаги е бил върху Уистерия Лейн и мистериите. Това искат да кажат и сега, накъдето и да се разпръснат главните героини, винаги ще има нови "Отчаяни" на улицата и винаги ще има загадки. Кръговрат.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 744
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

На мен пък страшно много ми хареса и през цялото време ми беше адски тъжно. Всички поеха по различни пътища и бяха щастливи, но не бяха заедно. Гадно е, когато се разделяш с толкова близки хора, но с времето хората се забравят и все пак остават всички хубави спомени. Един сериал за приятелството, щастието, нещастието, отчаянието... и прекрасния живот :) "These ghosts watch, wanting people to remember that even the most desperate life... is oh... so wonderful" :) Адски силен финал.

 

п.с. интересува ме ролята на Марк Чери в този епизод?

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен ми беше скучен като цяло епизода с изключение на последните 15 тина минути и сцената с лимузината когато Джули започна да ражда и реакциите на Рене :1000 (29): Радвам се все пак, че Бри не влезе в затвора, защото в крайна сметка не тя уби Рамон. Постъпката на Макклъски беше много благородна

...като цяло целия епизод показа колко много държат всички един на друг и че винаги са били истински приятели. А относно отворения край си мисля, че това не е просто ей така. Надявам се да има някаква макар и бегла идея за продължение :D

 

И субтитрите в сайта на адиктед са отвратителни!!! То не са орязани думи, то не са правописни грешки, то не е грешен превод, някакви наблъскани букви във фона - гадост!!!! Като се прави нещо нека да е като хората, това е не наполовина работа ми не знам на колко....препоръчвам който разбира английски и не е гледал серията изобщо да не пуска въпросните субтитри ако не са излезли други.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Много хубав финал. Всички очаквахме повече, но предвид начина, по който се разви сезона, нямаше как да стане нещо кой знае какво. Тъжно е, че всички се пръснаха по света и не остаряха заедно. Сцената с всички духове беше уникална. Толкова много герои, които още в първи сезон сме гледали. Страхотна идея, за мен това беше най-силната част от финала. Жалко и за Карън, беше един от най-силните образи.

Не се хващайте толкова за отворения край. С него показаха просто, че дори след съпругите ще дойдат други хора на Уистерия Лейн, които също ще имат своите тайни и проблеми. Това са нещата от живота.

 

П.П. Субтитрите наистина бяха ужасни. Как може да пишеш "съжЕлявам", "въЛдушевен" или да превеждаш "unzip me" като "разархивирай ме", вместо "разкопчай ме". :helpsmilie:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

Хареса ми отчасти. Много тъжно ми стана на сцената със смъртта на Карън, както и на тази със събирането на Том и Линет.

Във финалa абсолютно излишен ми се видя моментът с внуците на Линет, както и с тая, дето се нанеси в къщата на Сюзън.

Най-много за финал ми хареса въртящата се плоча след смъртта на Карън, а този целият момент с песента беше много силен.

Свърши още един страхотен сериал... :(

Редактирано от pacho
Link to comment
Сподели в други сайтове

 Финалът беше крайно разочароващ. Не ми хареса последната сцена. Какво е това сега, приключват сериал, а в последната сцена загатват за нещо ново, за нова интрига? Че това да не е край на сезон, че да ни заинтригуват така накрая, за да нямаме търпение до следващия! Не ми хареса. За последен епизод на сериала, можеше много повече. 

 

Интригата накрая показва кръговрата на живота и как нищо на улицата не свършва, само защото 4 жени са я напуснали... Мислете малко, не гледайте буквално на всичко.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тъпо ми стана от финала! Поплаках и аз на две три сцени, но като цяло добре свърши...Сега кво ше гледам всеки понеделник - направо навик ми беше станало... :girl_cry2: :girl_cry2: :girl_cry2:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз само не разбрах за какво го свалят от екран? Нисък рейтинг или какво?

 

Рейтингите наистина намаляват, но това е нормално при тъкъв дълъг екранен живот, а и не са чак толкова малки. Главно го спират, за да не се стигне до момент, когато и на публика, и на екип ще им писне тотално. Което е мъдро решение. Повече сериали трябва да приключват навреме, вместо да стартират без ясен план за развитие и от фаворити на публиката, да се превръщат в бози.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Освен това Марк Чери малко или много заеба сериала. Повечето последните епизоди ги пишеха съвсем други хора, така сериала загуби доста от чара си.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Марк Чери дали наистина е ударил Николет Шеридън? Откакто нашумя скандала си мисля, би ли излъгала тя за такова нещо. Защото на него вяра му нямам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Изключително доволен съм от финала. Точно това исках да видя, тоест как продължава живота на съпругите след края на сериала. Моментите с Карън бяха много силни, най-вече сцената в съда когато излъга, че тя е убила Алехандро. Това ме трогна повече дори и от смърта й. Накрая когато показаха всички минали през улицата също беше много добра сцена като за финал.

 

Според мен идеята на последните 5 минути беше, че живота продължава да тече независимо, че съпругите вече са на различни места, всяка има нов път, нови проблеми, задължения и т.н. На улицата са дошли нови хора, от главните герои не остава и спомен, но както казах живота продължава... Много пучително и много истинско, защото точно така се случва и в реалния живот.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хубав беше финала, много гадно ми стана като се разделиха така, ама страшно гадно...готино сериалче си беше...но въпреки това са имали сезони и с по-хубав финал, пак си следват линията с началото на нова тайна

Link to comment
Сподели в други сайтове

 Знам, че са искали с финалът да покажат, че интригите и мистериите на улицата продължават, ама не трябваше точно с тази сцена да свърши сериалът. Това имах предвид. Точно последната сцена да завърши с някаква напълно непозната...това не ми хареса. 

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Сигурно три,четири дни ще ме държи.. :cry2:

 

Много се изкефих,когато Карън каза,че тя е убила Рамон.Ебаси печенето бабе,все си мислих,че Карлос ще си признае и ще отиде в затвора.

 

Завръщането на Катрин беше супер излишно,няква надута,както винаги :helpsmilie:

 

Радвам се,че Том и Линет се събраха,но пак с техните кой къде ще работи,кой ще гледа децата .. Искаше ми се някак да вместят детето на Том(порасналото дете).

 

Когато Джули започна да ражда в лимузината беше много забавно 1000%20(29).gif,Рене как и каза да си затваря краката :roll1: или пък когато Рене и Габи отидоха да магазина и откраднаха роклята и после ходеха пеша до залата,като някви кокошки. :hug:

 

Последните 15 минути бяха УНИКАЛНИ !!! :notworthy:

 

 

 

Много ми хареса как добре бяха направили тва с песента на Карън,как едни се женят,други се раждат,трети умират ...уникално :girl_cry2: Много ми стана мъчно за Карън,много :girl_cry2:

 

И после как играеха покера и се бъзикаха,толкова много исках,както каза Габи,да остареят заедно на тази улуца,много се надявах да е така! Но не стана така,всички се изнесоха,първо Сюзан,после Линет .. Габи,Бри.Ех,наистина исках да си останат заедно както винаги!

 

Добре,че поне ги дадоха след няколко години.Тва и на мен с внуците на Линет ми беше излишно.За Бри се изкефих,че се върна към силната стара Бри и тоя адвокат и отива.Също и за Габи,най-накрая ще прави това,което желае.Само със Сюзан не видяхме както ще стане,но пък последната обиколка на Уистерия Лейн беше направо спираща духа,почти всички напуснали ни персонажи(и защо не я дадоха никъде Иди,трябваше някак да я накарат да участва),много добре,че са го вмъкнали това,с това трябваше да завърши епизодът,а не с това за новите домакини с многото тайни.То тва се подразбира..

 

п.п:Марк Чери май взе участие в съда,около 9-тата минута,зад Бри.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хора, помагайте... Някаква буца ми е заседнала в гърлото откакто свърши, само си пускам финала. Как ми липсват вече, а е минал 1 ден. :( Знаех, че ще е така. Толкова е гадно като нещо обичано, което е било част от живота ти, свърши. Все ще се надявам да заснемат един ден филм, който да е като малко продължение и да го гледаме по кината.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хора, помагайте... Някаква буца ми е заседнала в гърлото откакто свърши, само си пускам финала. Как ми липсват вече, а е минал 1 ден. :( Знаех, че ще е така. Толкова е гадно като нещо обичано, което е било част от живота ти, свърши. Все ще се надявам да заснемат един ден филм, който да е като малко продължение и да го гледаме по кината.

Няма да стане. Това се случи със "секса и градът", но той свърши просто, защото му дойде времето. Съпругите свършват, защото екипа се отказва. Иначе би бих гледал с кеф филм в който показват детайлно живота им след края, но едва ли...

 

А Катрин наистина беше излишно, но нямаше как да не покажат какво се е случило с нея. Всмисъл тя беше от главните персонажи няколко сезона щеше да е тъпо да не завършат историята й.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Една епоха завърши... :Vishenka_05:

Някак ми е странно, че вече няма да чакам с нетърпение всеки понеделник да си гледам серийката от неделя ;(

 

Иначе финала си беше добър. Очаквано Бри не влезе в затвора. Много хитро го изигра Карън, евала, но малко вяло се размина цялата история...

Минутите в лимузината, в магазина бяха мега яките, счупих се от смях с Рене :Vishenka_05: Както и когато Карлос и Габи се "състезаваха" кой ще признае първи за убийството на Алехандро.

Минутите със смъртта на Карън, раждането и сватбата бяха уникални, клиширано, но страшно въздействащо. Много ме трогна и последната им игра на покер и представата на Габи, че ще остарея заедно и прочие. Последната обиколка на Сюзън беше добра като идея.

А самият финал според мен е малко вероятно да е отворен като за някакъв тип продължение. По-скоро е за квартала, един вид че всеки си има тайни. Мисълта ми е, че според мен ако може да се извади нещо като поука тя е, че и най-големите тайни, страхове и опасности се преодоляват с добри приятели каквито си бяха всички...

 

Отчаяни съпруги просто си беше перфектен сериал - имаше си смях, любив, драма, екшън, мистерия... :Vishenka_05:

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Финала си беше точно това, което харесвах в "Отчайни съпруги" - да се скъсам от смях и след това от рев. Макар, че не можах да се разрева, въпреки че исках :mf_surrender:

Само ме е яд, че за Рене не дадоха какво става, хем всичко се случи по време на сватбата, хем после нищо за нея.

Но ми хареса, първата част беше по-добрата. В крайна сметка след време всичко си остава същото, други хора ще дойдат, нови тайни ще излязат на яве, така е и в живота.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страхотно изиграни роли, въздействаща музика и силни реплики. Определно направиха страхотни финални епизоди! Вторият толкова силен и запомнящ се сериал след Приятели за мен!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Габи и Карлос най-много ще ми липсват :Vishenka_05: Любимите ми персонажи в сериала.

 

Я какви са сладки тук:

152237_la.jpg

Не съм сигурен, но мисля, че някъде бях прочел, че момичето, което играе Хуанита е сестра на Ева Лонгория.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...