Jump to content



Илюминати, Тайни Общества, Нов Световен Ред


Препоръчани коментари

ОТКРОВЕНИЕ НА ЕДИН ОТ ЕЛИТА

прочетете тази статия,струва си!

Преди повече от 10 години, през януари 1991 г., руският вестник “Свободное слово” публикува “Изовед на един свръх­човек”. Тогава тези “свръхчовешки” откровения са били възприети като пропито с ненавист бълнуване на “пациент” от Кре­мъл. В днешно време, обаче, те придобиха съвършено друг смисъл. Погледнете отминалите години и ще видите, че тази “Изповед” не е нищо друго, освен страшният сценарий на най-голямата трагедия, в която на всеки от нас е отредена неза­вид­на роля. Именно затова “Изповедта на един свръхчовек” днес придоби “втори живот” на страниците на централните вестници в Русия и Украйна. Прочетете още веднъж и се замислете над това, което е било написано преди 10 години!

 

 

 

ИЗПОВЕД НА ЕДИН СВРЪХЧОВЕК

(със съкращения)

 

 

 

Нашето време отново идва. А всъщност то никога не си е отивало. Времето винаги е било и ще бъде наше. На земя­та винаги е имало добро и зло. Но ние винаги изглежда, че сме повече, защото сме по-силни и по-агресивни от доброто и е невъзможно да бъдем победени. Ние си сменяме формата и обвивката, табелите и цветовете, приспо­со­бяваме се към условията, но оцеляваме и побеждаваме. Нашата цел е само една – да бъдем победители! Вашата участ е да бъдете роби за вечни времена. Ние успяхме да ви присадим гена на робството завинаги. Ще ви дадем още хиляди революции и перестройки, вие вечно ще се борите за справедливост, но никога няма да я получите.

 

Аз ще ви говоря открито не защото съм толкова нагъл, а защото не знам какво е страх. Зад мен стои гигантска непобедима сила. КГБ, МВР, правителството, прокуратурата. И всякакви върховни инстанции – те са само лостове в нашите ръце. Президентите играят по нашата свирка, те изпълняват нашата воля, правят това, което ние искаме.

 

Ние плюем на вашите депутати-радикали, дори и да са милиони. Върхът винаги ще бъде наш! Вие можете да ни отнемете вилите, привилегиите, колите и прочие, но властта – НИКОГА! Ние плюем на общественото мнение, за нас то е глас в пустиня. Та нали ние го създаваме, това обществено мнение. Ако искат да си правят стотици референдуми. Важното е народът да изпълнява нашата воля. На всеки ваш щурм ние ще отвърнем мощно и жестоко. За нас е детска игра да унищожаваме продукти, заводи, екологичното равновесие, гласността, изкуството и т.н. За нас е детска игра да прeдизвикаме глад, саботажи, нищета, разруха, епидемии…

 

... Всичко, което вършим, ние го правим обмислено и гениално ПРОСТО. Вие ще ни съдите чрез чиновниците и номенклатурата. Това е наивно. Да, ние винаги ще поставяме на високи постове алчните, амбициозните и глупаците. Те са нашата броня и защита. Цялата ваша енергия се разбива на пяна в техния чугунен монолит.

 

Енергията на вашия робски протест стига до първото робско подаяние. Два хладилника с колбаси са способни да усмирят всичките ви страсти и да приспят мечтите ви за демокрация. Вие унищожихте всичките знания и целия опит на своите предци и повтаряте само техните грешки. Никой от вас не знае какъв е смисълът на живота и предназначението на човека на тази Земя. Погледнете се отстрани, вижте с какво се занимавате и за каква участ сте достойни. Вие сте роби и разрушители. Ние унищожаваме земята с вашите ръце. По наша воля вие опустошавате недрата на планетата, съсипвате моретата, реките, екологията, избивате се един друг. Затова ще носите своя кръст на вечни мъки и страдания ...

 

Ние ви научихме на мързел и отвращение от труда. Ние ви научихме да рушите, а не да градите. Ние ви лишихме от чувство за достойнство, гордост, самоуважение, благородство, съчувствие, милосърдие. Ние отстранихме младежта от политиката, като й подхвърлихме “зара” на рока и порнографията. Ние пренасочихме вашата ненавист от нас към вас самите. Ние ви лишихме от вяра и религия, погубихме вашата духовност и унищожихме любовта ви към ближния. Ние ви направихме луди, съсипахме ви здравето и ви направихме постоянно зависими от лекарства и лекари. Ние създадохме псевдонаука и опошлихме вашето изкуство.

 

И вие се осмелявате да ни наричате престъпници? Не, истинските престъпници сте вие! Вие ни позволявате да правим каквото си поискаме. (не е луд, който изяжда три зелника, луд е който му ги дава!) Вие си играете на царе, вождове и президенти. Вие имате нужда от козли, които водят стадото овни на заколение. Има класа на робите, има и класа на паразитите. Последните – това сме ние. Ние сме малко, но сме по-умни и по-сплотени от вас. Ние не искаме да произвеждаме. Това е призвание на робите. Но ние искаме да консумираме. Искаме разкош, привилегии, защото ние сме носители на идеите. Разумът управлява ръцете, а не обратното. Ние сме малко, но сме направили много...

 

... Народът не може да даде никакви гаранции. А ние можем. И ще ги дадем. Вечният ни диалог с народа винаги ще бъде диалог между двама глухи. Всеки ще слуша само себе си. Ние сме убедени, че всичко ще бъде така, както ние искаме...

 

... Вече започна да ни омръзва този хаос, и скоро ще видите, как ще приведем всичко в ред. Ние нямаме намерение да изостряме обстановката и да се занимаваме с репресии. Ще действаме в пределите на закона, но камшикът няма да ви се размине. Вие сте си го заслужили. А след него идва и остенът.

 

Ние имаме нужда от свежи кадри. Трябва да се освободим от боклука и вехториите. Ще вземем на служба умните, съобразителните, младите и енергичните и ще ги превърнем в наши предани слуги – това е само въпрос на техника. Аз смятам, че най-важното, което успяхме да направим, бе да присадим завинаги гена на страха във вашия народ. Вие вече никога няма да се избавите от него. Съществува естествен страх – той е необходим за съхранението на вида. Но същесвува и страх от наказанието на властта. И докато има власт, ще има и страх. Вие сте смели само на митингите, когато сте в тълпата, всички заедно. Но нали всеки от вас си има своя коптора. Следователно, вие винаги сте наши. Бързо ще ви омръзне да стърчите по митингите и да си дерете гърлата напразно. Нали виждате, че просто ви даваме възможност да “изпуснете парата”. Нали след вашите викове в действителност нищо не се променя. Викайте си!

 

Така е замислено, така е планирано. Има само един начин да бъдем победени завинаги. Но вие никога няма да можете да се възползвате от него, защото само злият гений може да го измисли. Доброто не е способно да направи такова нещо.

 

Добре се получи поредната ни игра с вас на преустройство, гласност и демокрация. Каквото иска тълпата – моля, ще й го дадем. Но дотолкова, доколкото е целесъобразно за нас. Колко смешна и наивна е вашата вяра, че може да има сериозни промени. Изкуството да се говори всичко и да не се казва нищо е също наше оръжие. Ще ви удавим в словоблудство. Досега не е просъществувала нито една ваша прогресивна идея. Осъществиха се тези идеи, които ние искахме, като им давахме вид, че произхождат от вас.

 

Ние имаме много силно оръжие – голямата, чудовищна лъжа, търпение, способност да се приспособяваме, да реагираме мигновено и – преди всичко – способност да действаме, нещо, което не умеят борците за справедливост. Освен това, ние разполагаме с отлични методи да изваждаме от строя такива борци с помощта на същата тази тълпа. А ние винаги оставаме в сянка...

 

Робите не са способни да действат. Вие можете само да се примирявате и да изпълнявате нашата воля. Всичките ви напъни да промените нещо към по-добро (както си мислите), няма да ви донесат нищо друго, освен страдания, разочарования и безизходица. Но аз не искам да ви разубеждавам и не ви призовавам да отпуснете ръце и да се откажете от съпротивата. Действайте, борете се, побеждавайте, наслаждавайте се на победата – с това вие само се залъгвате. Ние имаме нужда от противник. Нашите знания, ум и опит трябва винаги да се поддържат в добра форма.

 

... Необходима е нова вяра в светлото бъдеще. Ние никога не сме ви позволявали да живеете в настоящето, а само в бъдещето, а понякога и в миналото. Но допуснахме една грешка – много удължихме паузата. 70 години все едно и също – даже и на нас ни омръзна. Народът вече не вярва на нашите стари лозунги. Затова създадохме нов вид революция – отгоре. Демокрация, гласност, перестройка! Ами я погледнете историята – кога народът е имал полза от всичко това? Никога! Ние разчитахме на вашето невежество. А то е удивително!

 

... Ние решихме да ви превърнем във вечни просяци. Вие ще просите от нас винаги всичко: дом, храна, коли, земя, вода, та дори и въздух! А ние ще ви даваме само толкова, колкото считаме за необходимо. А вие самите, заедно с всичките ви джунджурии, ще бъдете винаги и само наша частна собственост.

 

Тази изповед е плесница за робите, за да си знаят те мястото, предназначението и кои са им господарите. Ние ви превърнахме в роби и вие привикнахте с това робство. То е станало за вас насъщна необходимост. Именно ние ви научихме да лъжете и нашата страна стана най-лъжливата страна в света. Ние ви научихме да крадете и вие станахте най-крадливия народ. Направихме престъпността норма във вашия живот. Сега ние спокойно ви ограбваме и ви превърнахме в животни с вечен инстинкт за потребление и разрушение.

 

Ние никога не се разкайваме. Такова чувство не ни е познато. Аз ви пиша това писмо за да разберете, че политиката може всичко. А политиката е в нашите ръце. Сега ние ви отвлякохме от нея, като създадохме хаос в икономиката. Косподи, колко сте глупави! Вие си мислите, че ние се грижим за вас, да бъдете сити, облечени, обути. А ние пет пари не даваме за вас! Трябва да сте истински идиоти, за да не разбирате, че без политика всяка икономика е празна работа. Но икономиката е необходима на нас. Ние я градим за себе си. А не за вас. Затова тя е такава, каквато на нас ни се иска, а не на вас. Така че бъдете послушни и търпеливи и не ни пречете. Всичко, което ние правим за наше собствено благо, го правим винаги от ваше име и по ваше поръчение (на народа). Въобще не ни е гриша за изтичането на мозъци зад граница. Колкото по-малко такива мозъци има тук, толкова по-добре за нас: най-лесно се управлява страна от глупаци.

 

Докато държавата използва насилие, ние ще бъдем непобедими. А тя винаги ще го използва. Ще унищожим вашата бунтовническа енергия. Ще ви създадем хиляди житейски проблеми и вие винаги ще се чувствате смъртно уморени и духовно опустошени. Постепенно ще свием примката на вашата гласност. Ще я размием със своята идеология, като ви натрапваме всеки ден нашите догми. Ще унищожим езика ви, като го замърсим с измислени думи. Вие вече не се разбирате помежду си; не разбирате нито нас, нито дори самите себе си. Ние винаги ще обезсмисляме всички ваши прогресивни идеи и ще ги превръщаме в пълен абсурд. За вас няма да остане нищо светло. Вие ще изгубите способността си да се ориентирате в обстановката, ще се изморите да се озъртате и да не знаете накъде да се обърнете и на какво да вярвате. Ние ще намерим хиляди парцали с които да запушим вашите вечно недоволни гърла. Освен това ще мобилизираме срещу вас целият престъпен свят и в страната ще цари разбойничество и терор.

 

… Ние не се страхуваме за себе си. За нас винаги ще се намери оазис на тази планета, в който да живеем. Мога да предвидя поредната ви глупост. След като прочетете моята изповед, вие няма пак да се замислите над нейния смисъл. Ще се хвърлите да дирите автора. Вашето любопитство ще се окаже по-силно от човешката мъдрост. Вие в хор или един по един ще вдигате шум на страниците на пресата. Смисълът ще узнаете когато му дойде времето. Впрочем скоро ще го почувствате. Накратко, ние прекратяваме вашата перестройка. А нашата продължаваме. Как ще изглежда това? Ето как: Всичко ще става поетапно. Най-напред ще започнем с военните. На втория етап ще бъдат престъпният свят, КГБ, МВР. На третия етап ще заработят всички юридически служби, печатни органи, радио и телевизия. На четвъртия етап ще се включат търговията, финансите, икономиката. Петият и шестият етап са резервни лостове на властта. Седмият етап е идеологически и политически. Ние режисираме събитията, а вие само гледате. Така ще бъде винаги.

 

Аз съм на 82 години и напускам сцената с чувство на мир и удовлетвореност. Ние оставяме след себе си достойни приемници на нашето дело. Ние ще си останем господари завинаги.

 

Един от вашите повелители - Евгений Казимирович Гордеев

 

Москва, Кремъл, Сребърният Бор

 

7 януари 1991 година

 

Всичко това вече се е сбъднало! Сценарият на “Новия ред на вековете” (Novo ordo seclorum – надпис на банкнотите от 1 щ. долар – бел. ред.), написан от професионалната ръка на повелителя-кукловод, се е осъществил с поразяваща точност!

 

И все пак “Великият Архитект” ни е оставил един единствен шанс да се откъснем от кръста на вечните мъки и страдания, като признава, че “само зъл гений” би могъл да победи тяхната система. Историята ни учи, че всички подобни “господари” могат да бъдат доведени до “пълна и безусловна капитулация”: Когато народната ярост кипне, Народът придобива гениалност и побеждава!

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

И все пак "Великият Архитект" ни е оставил един единствен шанс да се откъснем от кръста на вечните мъки и страдания, като признава, че "само зъл гений" би могъл да победи тяхната система. Историята ни учи, че всички подобни "господари" могат да бъдат доведени до "пълна и безусловна капитулация": Когато народната ярост кипне, Народът придобива гениалност и побеждава!

 

Народа спи още. Нали видях на протеста оня ден. От над 10 000 в интернет дето щяха да протестират в Пловдив бяхме 100 човека :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Даваха едно много интересно интервю по НОВА - "Карбовски директно", с Ричард Ран. Ставаше въпрос дали въпросният план е конспирация за разгромът на България или обратното. Ясно е, че Р. Ран, защитаваше и казваше, че е бил за прогрес на България. Преходът бил труден в сравнение с другите държави, защото била слабо развита монетарната система, както и засилената корупция, най-вече в съдилищата. Хванах го към края, който има интерес, вероятно ще го качат в NovaPlay.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Даваха едно много интересно интервю по НОВА - "Карбовски директно", с Ричард Ран. Ставаше въпрос дали въпросният план е конспирация за разгромът на България или обратното. Ясно е, че Р. Ран, защитаваше и казваше, че е бил за прогрес на България. Преходът бил труден в сравнение с другите държави, защото била слабо развита монетарната система, както и засилената корупция, най-вече в съдилищата. Хванах го към края, който има интерес, вероятно ще го качат в NovaPlay.

To имаше и на БНТ цяло предаване за Плана Ран-Ът. Вие какво очаквате да каже тоя белязан престъпник с едно око Ричард Ран - истината ли? Истината се видя след прехода към пазарна икономика. Планът им вече 23 години направи от хората просяци, които едвам свързват двата края и плащат за здраве. А едни хора се нагушиха яко с народните пари и с масовата приватизация на всичко държавно...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не знаех точно къде да пусна долната публикация и сметнах, че в тази тема е най-добре.

 

23 години ни лъжат едни и същи хора, зад различни партии, инициали, цветове и се карат пред нас в Народното събрание, а всъщност изпълняват едни и същи АНТИБЪЛГАРСКИ интереси. Все пак не кой да е а лично превратаджията Андрей Луканов докара тук Планът Ран-Ът.

 

Кур за БСП! Да живее КОМУНИЗМА!!!!

 

Вижте лъжите на БСП от началото на демокрацията и дали едно от тия неща въощбе са осъществили или точно обратното:

5487106d.jpg

 

 

Лъжите на БСП

 

Едно доказателство от началото на 90-те години. БСП дрънкат противоречащи си обещания като "собственост, освободена от монопола на държавата" и "безплатно образование и здравеопазване", "народовластие" и "пазарна икономика".... Нищо от "хубавите" обещания не бе изпълнено, за сметка на пазарната икономика. Сега дори и тези хубави приказки ги няма в техните обещания. Защо ли? Защо десният глупак ББ дори ги засрами с изказването, че въвеждането на плоския данък повече отива на ГЕРБ, а не на БСП? До кога ще продължават някои, наричащи себе си "леви" хора, да подкрепят тази дясна партия БСП? И нима не виждат, че в момента участват в битката на едната олигархия срещу другата такава? Още от създаването си БСП е партия на "работодателите" които ще ви осигурят работа, но само ако станете член на тяхната партия...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тази статия е ненормална просто! Толкова подробно и достоверно е описано всичко,че не е иситна.

Прочетете я хора,ще останете без дъх на моменти,а анализа около и за смъртта на Уитни Хюстън е невероятен.

Отново връзката с числото " 11 " и окултното му значение.

Всичко е толкова "добре" навързано,че няма как да не си кажеш,че е истина.

Аз лично я прочетох на един дъх,въпреки че е доооста дълга,просто е толкова интересно,че не можеш да спреш.

Прочетете я!!!

 

http://www.parallelreality-bg.com/index.ph...1-18-40-35.html

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Учени във Ватикана: Предстои чудовищна манипулация за нашествие на извънземни

20121128.nerrfjnrnp.jpg

На форума във Ватикана проф. Лъчезар Филипов (вдясно) бе отличен с награда за приноса му към проучването на анормални явления


Готви се чудовищна манипулация на света, която ще инсценира извънземно нашествие! Това сигнализират учени, които се събраха на конгрес, посветен на извънземния разум, в обсерваторията на Ватикана преди дни.

Близо седмица учени, обществени организации, представители на бизнеса и уфолози коментираха появата на странни явления в някои страни. На срещата били коментирани и сигнали от щатите и Италия, според които САЩ готвят голяма манипулация до една година. Те щели да обявят съществуването на извънземни, за да предизвикат нещо подобно на 11 септември и да се завърти колелото на междузвездните войни. Става дума на новото харчене на пари за военни цели, заради което ще бъде завъртяна манипулативната машина.

Човечеството щяло да бъде подготвено и да се инсценира някакво нашествие на извънземни, твърдят учените. Щатите приключиха една война с терористите след 11 септември, убиха Бин Ладен, изчерпаха се мотивите им и сега си търсят нови оправдания за военните харчове. Има опасност от тази голяма манипулация, която е инспирирана от олигарсите, твърди българският учен проф. Лъчезар Филипов, зам.-шеф на Института за космически изследвания на БАН, който също участва с доклад във форума във Ватикана.

На срещата френски представител на аерокосмическата агенция, която е под контрола на държавния глава, алармирал за поява на НЛО около пристанището в Бретан, където има военни бази за съхранение на ядрени подводници.

Учените си задали и въпроса защо нямаме контакт с извънземен разум и стигнали до заключението, че пътищата ни са грешни и гледаме не там, където трябва.

Следващата среща ще е на 23 и 24 март догодина в Сан Марино. Единият ден ще е посветен само на опасността от манипулацията за нашествия от извънземни и връзката с военните бюджети. На срещата ще вземе участие и американският астронавт, летял до Луната Едгар Мичъл.

Мичъл нееднократно твърди, че правителствата крият информацията за пришълците. Звездата на световната космонавтика заявява, че има основание да предполага, че и руското правителство крие данните за посещенията на извънземни на руска територия.

"Освен САЩ, много други страни, включително и Русия, има информация за извънземните същества, - казва Мичъл. – Правителствата са длъжни да разкрият тази информация! Досега на това се решиха само Франция отчасти Великобритания."

Близо 80-годишният Мичъл взе участие в мисията "Аполо-14" и стана шестият човек, който кацна на Луната. Той прекара 9 часа и 17 минути на повърхността на спътника. Американският космонавт е изключителен авторитет в световната космонавтика и е единственият, който се осмели да направи такова сериозно заявление.

Той твърди, че спецслужбите на всички водещи държави имат шокиращи архиви за контактите на земляни с НЛО.


Link to comment
Сподели в други сайтове

Прочел съм доста информация относно фалшивата НЛО инвазия, предизвикана от илюминатите. Нещата имат смисъл и логика. До колкото аз разбрах въпросните извънземни няма да бъдат нашественици от други планети, а извънИЗМЕРНИ същества. За обикновените хора това звучи твърде абсурдно, но който си има малко понятие от енергия и квантова физика ще разбере смисъла на тези твърдения. Преди малко попаднах на едно клипче и статия, които потвърждават това, за което говоря!

 

http://www.chudesa.net/%D0%BE%D1%82%D0%B2%...%BE-21-12-2012/

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Kesha е илюминатка, толкова знаци на представянето й на шведския X-Factor. Добре, че не я слушам тази откачалка:

!

Не знам. Тя прави нещата толкова видно, че според мен е по-скоро запозната като материя с илюминатите и нагло използва тази материя, за да се популяризира като продукт. Жрицата на илюминатите Мадона не си позволява такива демонстрации... А като цяло целия шоубизнес е продукт на илюминатите. Не ме учудва никой...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Драконе , гледаш ли БТВ , дават документален филм за Масоните .. Някакъв Красен Кралев и още 2ма 3ма , масона говорят по-подробно ..

Аз въобще не гледам ЪТВ. Представям си каквъ ще е тоя "документален" филм - про-масонски и лъжлив, да заблуждава хората.... Мерси, зная ги що за стока са Ътв.... Пари да ми дават, няма да ги гледам :1000 (19):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз въобще не гледам ЪТВ. Представям си каквъ ще е тоя "документален" филм - про-масонски и лъжлив, да заблуждава хората.... Мерси, зная ги що за стока са Ътв.... Пари да ми дават, няма да ги гледам :1000 (19):

Аз също не го гледах, но ми казаха , че във филма са изкарали масоните като общество което помага на хората ... типично за Бтв ...

25-11.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Тези, които са запозначи по-подробно с плана на Илюминатите, знаят, че едно от най-серозното им оръжие срещу масата е била Дарвиновата теория. Благодарение на нея 70% от населението на света са станали атеисти.

 

http://www.pravoslavieto.com/docs/evolutsia/1.htm

 

Всички хора, които се заблуждават, че произлизаме от маймуните , могат да се образоват малко. Това е статия, обоснована на много години труд на над 600 учени в цял свят.

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мдам.. По тази тема една изключителна статия, на която попаднах преди време. Обоснована с изключителни доказателства:

 

Еволюцията, най-разпространяваната лъжа !

 

 

Степента на сложност и ред в биологическите организми не може да бъде обяснена по еволюционен път, както и това - как те биха могли да възникнат случайно. Дори да допуснем, че процесите пораждащи тази случайност се подчиняват на известните универсални природни закони, ние не можем да обясним с тяхна помощ появата на живота от неживата материя. Въз основа на тези закони например ние не можем да обясним факта, че информационната наситеност на явлението „живот" изисква продължителността на процеса за неговата поява да бъде 10 пъти по-голяма от възрастта на самата Вселена. Животът, следователно, дори на най-ниското ниво, което можем да наблюдаваме, е толкова сложен, че възможността това събитие да стане случайно е нула. За творческото създаване на каквато и да е материална среда във Вселената е необходимо не само определянето на закона валиден за самата тази среда. Интелигентната намеса в този смисъл може да се разглежда единствено като опосредствно действие стоящо над този закон, за което ние никога не бихме могли да имаме дори и най-бегла представа, изхождайки единствено от знанието ни върху въпросния закон. Може определено да се каже, че всички опити за обяснение на появата на сложните биологически системи, в които функционират едновременно много различни компоненти и в които всеки елемент е необходим за правилното и хармонично функциониране на цялото, са се проваляли. Те не могат да бъдат обяснени и като резултат от

 

една дълга поредица от случайни събития, поради простия факт,че независимо от относителната сложност на взаимовръзките в неорганичния свят, живите организми се оказват несравнимо по-сложни. Известен в науката факт е, че живите организми са изградени въз основа на твърде сложната система, наречена „молекула на ДНК" (дезоксирибонуклеинова киселина), в която е закодирана цялата информация необходима за направляване развитието

 

на цялостния организъм, стартиращ от зародишната клетка. При все че, възможностите за модификации в молекулата на ДНК са огромни, позволяващи широк диапазон на отклонения в различните видове растения и животни, тази молекула служи и като гарант, че тези отклонения ще бъдат в определени

 

граници. От друга страна обаче, огромното количество подредена информация дори и в най-простия жив организъм е толкова необхватно, че е напълно невъзможно да обясним как тя (информацията за биологическия организъм) би могла да се съдържа единствено в системата от химическите връзки между

 

съставните елементи на ДНК. Определено може да се каже, че информацията, която съдържа ДНК се подчинява и на някакъв друг условно казано, принцип на живота, който не е присъщ на основните вещества и елементите, съставящи тези молекули, при все че, всяка органична материя е изградена от един и

 

същи вид ДНК, която на свой ред е изградена от същите основни елементи (въглерод, кислород, водород, азот и др.), които се намират на Земята. По този начин се утвърждава едно от основните свидетелства в Библията, че растенията и животните са били „произведени" от земята и нейните води, а човешкото

 

тяло е било създадено от „земна пръст".Принципът на живота обаче, допълва картината на тези съставни материални същности с нещо, което не е характерно за самите тях като част от неживата природа. Това нещо наричаме

 

„душа". Тя именно идва от някъде, защото няма никакво доказателство досега, че учените могат да синтезират нещо подобно на „живата душа". Освен това научните наблюдения показват, че в природата не съществуват естествени процеси, водещи до спонтанна (естествена) поява на „душата" в живите

 

организми. С други думи „абиогенезисът" (т.е. зараждането на жива материя от нежива) е невъзможен по принцип. Това е един също толкова универсален закон колкото е например вторият закон на термодинамиката. Да го наречем накратко „закон за невъзможността на абиогенезиса" (ЗНА). Един от парадоксите в съвременната наука обаче, е че еволюционната теория се базира

 

съществено върху отричането на този закон, защото в противен случай еволюционистите би трябвало да приемат съществуването на Създател, което обезсмисля напълно тяхната философия. Въпреки огромните противоречия, които поражда неприемането на ЗНА, еволюционистите продължават сляпо

 

да вярват в еволюционния произход на живота, пренебрегвайки научните основания на този универсален закон. По този начин се получава своеобразна конверсия в цялостните измерения на вярванията на хората - от една страна вярата в „научния" подход на еволюционистите, която се оказва много по-слаба и ненадеждна мотивировка в познанието и от друга страна – вярата в Бога, притежаваща редица логически достойнства, а от тук и решително предимство за научно описание на нещата в обективната реалност. Наличието на такъв закон като ЗНА показва, че Великият и Всемогъщ Творец е създал и закон, по силата на който се появяват биологичната материя и Човекът, но го е създал така, че да се отличава съществено от законите, определящи неживия физически свят. Ако възникването на биологичната материя и съзнанието се подчиняваха единствено и само на всеобщите закони, валидни за мъртвата материя, то тези две същности биха били неразличими една от друга. Очевидно сетивното познание на хората е приспособено да опознае и разбере законите

 

на мъртвата материя, докато законите за появата и функциите на биологическата материя притежават качества, които ги поставят в известен смисъл извън рамката на нашия непосредствен сетивен опит и знание. Действието на тези закони обаче, предизвиква определени ефекти, които ние констатираме като явления, създаващи илюзията, че те са свръхестествени

 

проявления, стоящи отвъд сетивния ни опит и законите,изведени с негова помощ.Безсилието на човека да очертае една пълна и смислена, от гледна точка на непосредствения сетивен опит, картина на живота,е важно основание той да се разглежда като резултат на творчески актове, в които намира своеобразна реализация „духовната потенция". Тази потенция се свързваше досега с напълно откъснати от традиционната научна картина на света категории, като душата, духа и духовността, утвърждаващи мнението, че живите същества имат качества, които не се свеждат към физиката и химията, а още повече към представата за случайното възникване на живата материя,

 

нарушаваща по един стихиен начин бариерата между живата и неживата материя, поставена от ЗНА.

 

От анализа на теорията за еволюцията става ясно, че с нейна помощ не може да се даде дори един единствен пример за възникването на какъвто и да е било нов вид растение или животно. Напр. в своята книга „Произход на видовете" създателят на тази теория Ч. Дарвин анализира факти свързани с отклонения вътре в самите видове, на отбелязани от него родствени връзки и външни прилики, като изразява редица предположения как са се развили биологическите организми,

 

следвайки неизменно линията „от по-простото към по-сложното" постигано чрез естествен отбор на по-силните и по-приспособени към средата индивиди. Всички тези съображения обаче, се оказва, че засяга т. нар. „хоризонтална еволюция", т.е. еволюцията, която променя само външните видими белези,

 

определящи вътрешновидовото разнообразие, но не и промените в самата генетическа структура, наречена в науката „вертикална еволюция". Въпреки това много учени, привърженици на еволюционната теория насочиха своите усилия за научно обяснение на нейните принципи с помощта на една по-нова област в науката, появила се едва в средата на XX век, т.е. почти един век по-късно след Ч. Дарвин. Това бе т. нар. теория на самоорганизиращите се системи намиращи се в състояние на неравновесие. Един от авторите на тази теория е Иля Пригожин. Оказва се, че в материалния свят има известен потенциал за следване на линията „развитие от по-простото към по-сложното", но както става

 

ясно той не е в състояние да обясни дори и най-простите възможни случаи на възникване на жива материя от нежива.

 

Ето няколко факти, които говорят в полза на това твърдение:

 

 

 

1. Изкуствено синтезираните в лабораторни условия белтъчни полимери нямат нито свойството асиметрия на живите аминокиселини, които винаги са с лява ориентация,нито последователността определена от ДНК чрез РНК. Никой и до ден днешен не може да обясни защо главните направления в химическата връзка на биологическата материя винаги имат определена ориентация в пространството, докато химическата връзка, получена по изкуствен път води до всички възможни такива ориентации (това е свойството асиметрия на биологическите белтъчни полимери). Колкото и големи да са успехите ни в

 

химическата наука, ние не можем все още да разберем естеството

 

на този допълнителен фактор, който стои в основата на естествения асиметричен синтез на аминокиселините.

 

 

 

2. И до ден днешен няма нито един успешен опит за синтез на белтъчни макромолекули, които да имитират дори най-простите форми на органичната материя. Известни „успехи" има само в областта на синтеза на разкъсани предварително части от живи материални структури (напр. части от биохимическа клетка), но това не може да се счита като доказателство, опровергаващо универсалната валидност на ЗНА. Безсилието на човешката наука в тази насока ни навежда на мисълта, че така както ние не можем изкуствено да синтезираме един електрон или един протон с произволни отнапред зададени качества (маса, заряд и др.), използвайки налични в природата материални компоненти, така не сме в състояние да синтезираме дори и най-простите органични вещества, осланяйки се единствено на познанията ни по химия и физика. И това се дължи на факта, че всяка предварително планирана ситуация в творческия акт с участието на човека превръща биологическия (или дори този на Вселената) еволюционен процес в част от естествената природа на нещата характерна за мъртвата природа,

 

която ние познаваме от непосредствения сетивен опит. Хармонията, която доминира в последователността на сложните органични съединения напомня за хармонията в музиката. Защо напр. тоналността на звуците, определящи честотната характеристика на музикалните тонове има точно определена

 

структура? Съвсем не е случаен факта, че музикалните тонове са седем на брой и тяхната завършена последователност, в рамките на осем тонални елемента, поражда чувството за благозвучие. Защо опитите да се измени тази структура

 

(Напр. додекафонията) води до музика, която е неприятна за ушите ни, наподобяваща хаотичното смесване на звукови вибрации, които не предизвикват естетическа удовлетвореност? Защото и в музиката има закон за подреждане на различните тонове, подобно на закона, подреждащ химическите съставки в системата на сложните биологически съединения, което поражда

 

едно ново качество в естествената картина на нещата, наречена от нас „дух на живата материя". Следователно „духът на музиката" е от същото естество, каквото е и „духът на живите организми", подчиняващо се на закон, стоящ отвъд сетивнотони познание.

 

 

 

3. Химическите съединения на ДНК и РНК загиват извън тялото, като дори при капсулация те издържат само ограничено време. Никой не може да обясни защо в живата материя участ ват само 20 на брой аминокиселини, въпреки огромното химическо разнообразие на тези съединения (няколко стотици на брой). Същото се отнася и до четирите вида нуклеинови киселини, които са основни съставки на носителя на генетичната информация ДНК. Езикът, на който е изразена тази информация може да се оприличи на четирибуквен код, който съдържа в себе си, в скрита, закодирана форма, структурния и функционален образ на всички възможни белтъчни макромолекули, както и на органичните тела, съдържащи се в организма. ДНК в този смисъл не е едно просто химическо съединение, а своеобразен генетичен код, представен в една изолирана система, която не еволюира и не се изменя по принцип. За да изпълнява функциите си на активна среда, пораждаща всичко, което е свързано със съществуването на организмите, ДНК се нуждае от помощта на други живи органични същности - белтъчните ензими, които изпълняват своите помощни функции под строгия контрол на това сложно химическо съединение. Във връзка с разглеждането на тези факти могат да се поставят следните въпроси: Ако ДНК под формата напр. На вирус загива извън живото, а вирусът както знаем, е най-простият организъм, то следва, че чиста ДНК не може да възникне първа и да съществува самостоятелно като активна и стабилна жива субстанция. Излиза, че всеки проектиран и осъществен от човека химически синтез на съединение, което има за цел да пресъздаде органичния химичен състав, води до конструирането

 

на една съвършено различна от биологичния и хомолог субстанция, неизменно принадлежаща на мъртвата материя. Коренната разлика в процеса на възникването на ДНК като химическо съединение и като биологическа субстанция, която в условията на организмите показва свойства, съвършено различни от тези на свободно съществуващото химическо съединение,

 

е показателно че има някакъв скрит от погледа ни фактор, който влияе допълнително върху характера и състоянието на тези системи. Образно тази ситуация може да се опише и по следния начин: „Тухлите", от които е изграден един жив организъм са също „живи" същности, докато „тухлите" на мъртвата материя са съответно винаги мъртви същности.

 

От друга страна, всички опити да се обясни това явление с помощта на квантовата физика и квантовата химия, се натъкват на непреодолими трудности. Например, много от биолозите-еволюционисти не приемат хипотезата за квантовата еволюция, обуславяща своеобразен генетичен дрейф или дори променящ фундаменталните физически закони, като основа на обяснението на явленията в протобиологията - науката, която лежи

 

в междинната зона между традиционната химия и биологията, опитваща се да обясни тези факти от гледна точка на съществуващата квантова физика. Целта е да се повтори успеха на квантовата теория постигнат от нея в областта на химията. В случая на биологическите явления и процеси обаче, както и в изследванията върху свойствата и същността на живата материя, квантовото обяснение се натъква на редица трудности:

 

 

 

1.Квантовите обекти нямат индивидуалност.

 

 

 

2. Съотношенията за неопределеност на Хайзенберг и принципът за допълнителност на Бор налагат своеобразни ограничения в структурата на материалния свят, които създават допълнителни трудности в редукцията на биологическите закони до тези на квантовата физика.

 

 

 

3. Вероятностният характер на квантовите явления е несъвместим с високата степен на определеност на биологическите процеси. Обектите, характеризиращи се с помощта на квантовата „пси" - функция, която се определя от уравнението на Шрьодингер, имат допълнителни, потенциални вътрешни степени на свобода, които се проявяват при определени физически условия (напр. фактът, че ние извършваме измерване или наблюдение върху квантовия обект).

 

 

 

4. Взаимовръзките между квантовите частици с полуцял спин се подчиняват на т. нар. принцип на Паули. Този принцип представлява описание на специфично физическо въздействие, което се разпространява с безкрайно голяма скорост във физическия вакуум (фВ). Това е т. нар. явление на квантовата свързаност

 

между физическите елементарни частици, обуславящо своеобразно действие от разстояние (т.е. действие, разпространяващо се със скорост безкрайност). То е отговорно за особения характер на химическата връзка, изразен в периодичността на химическите елементи съобразно техните свойства, позволяващо те да бъдат подредени в строгия порядък на известната Менделеева таблица. Принципът на Паули изразява едно особено свойство на квантовия фВ. От една страна той Води до пълно и почти изчерпателно обяснение на химическите явления и процеси, но от друга страна, налага съществени ограничения Върху структурата на химичните елементи. Съгласно този квантов закон не може да съществуват безразборни скупчвания от протони и неутрони в ядрата на атомите,съответстващи на различните химически елементи. Например елементът хелий (Не) не може да съществува като синтез на два протона и пет неутрона, че така

Link to comment
Сподели в други сайтове

Toя клип си е направо презентация на плана :mf_surrender: Бахти..

 

podpis.jpg

Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях.
Link to comment
Сподели в други сайтове

България скоро ще стане с население 7 милиона ... ако не е станала ...

А малко след това българите ще са само 6 милиона.

2 години минаха от преброяването ... населението се топи със средно 100 000д. на година

След година по това време 100% ще е под 7 милиона

Много преди 2050 ще дойде това време, за което ви плашат по медиите

Link to comment
Сподели в други сайтове

България скоро ще стане с население 7 милиона ... ако не е станала ...

А малко след това българите ще са само 6 милиона.

2 години минаха от преброяването ... населението се топи със средно 100 000д. на година

След година по това време 100% ще е под 7 милиона

Много преди 2050 ще дойде това време, за което ви плашат по медиите

Днеска точно за това говорихме с един професор в почивката... Тъжна работа... Според него вече сме под 7 милиона...

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

България скоро ще стане с население 7 милиона ... ако не е станала ...

А малко след това българите ще са само 6 милиона.

2 години минаха от преброяването ... населението се топи със средно 100 000д. на година

След година по това време 100% ще е под 7 милиона

Много преди 2050 ще дойде това време, за което ви плашат по медиите

 

В секретната част на Плана Ран-Ът пише че пазарната икономика за България е направена да обслужва население от 5 милиона. Ни повече, ни по-малко :gun_bandana: Аз казах, че се извършва ГЕНОЦИД над собствения ни народ. И за това са виновни всички ония гнусни превратаджии, масони, илюминати, престъпници и бивши членове на БКП завъртели задник-ветропоказател, които влизат в състава на Великото народно събрание след падането на комунизма и гласуват и приемат плана Ран-Ът с АПЛОДИСМЕНТИ :gun_bandana:

 

За съжаление имах индиректен досег с една масонка преди няколко месеца която е споделила че знае за тези неща още когато 99% от политиците не са знаели. И са й казали, че "икономиката" на България ще се състои единствено и само в сферата на услугите. Такива неща, като предприятия, заводи, селскостопанство, лека и тежка промишленост остават в миналото. Ааа и също, че ще започнат да се произвеждат всякакви ментета и продукти с лошо качество. Става въпрос за 90-91 година. И при зададен от нея въпрос "Защо, каква е целта" са й отговорили само "Щом не знаеш, значи не е твоя работа".

Link to comment
Сподели в други сайтове

От къде мога да прочета стария и новият завет?

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...