Jump to content

Препоръчани коментари

Бе по-добре да гледаме наистина интересни неща, защото и такива неща се случват в живота, а не сериали, на които половина сцени са как ядат, как слагат масата, как на чай бабите стоят и си приказват какво били сготвили. И ако дойде някой, 6 минути се поздравяват и им целува ръка.
  • Отговори 921
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

поне не съм кухо вещество като теб

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

• 2 weeks later...
Много ми харесва ризата на Исмаил, всеки път е толкова хубаво облечен. :P

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Как можаха да изберат Преслава. dontknow.gif Кебапчетата на масата са по-горещи от нея.

Всичко, в което се споменава Глория ти е по някакъв начин много забавно и свещено. Предполагам с какъв интерес гледаш всички части на "Мадагаскар" и си представяш как хипопотама пее "Приличам ли на вятъра". mf_surrender.gif

XAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Ами какво има да схващам... все повече започвам да мисля, че като видиш навън плакат за участие на Глория клякаш и започваш да се кръстиш по 3 пъти за здраве. :huh: :huh: :huh:

:roll1: :roll1: :roll1:

Имаме новинаааааааааааааааааааааааа, прясна, прясна.

Новият албум "Metropol" на Ismal YK въпреки,че е минало съвсем малко време от издаването му е най- продаваният в Турция и най-слушания. Успехът продължава за Ismail YK. Същото се получи и с миналия му албум.

Приказвайте си каквото искате, Исмаил продължава да се харесва,yesssssssssssssss- най-хубавата минута отреди няколко минути. :viannen_28: :yahoo1: :yahoo1: :yahoo1: :77: :yoji: :g2: :happyppl: :happyppl: :happyppl: :happyppl: :band: :P

:1000 (29):

Знаех си, че си я пробвал и затова толкова я мразиш. Просто те е отрязала след това, щото ти е малка пишката :Vishenka_05: :Vishenka_05: А и както знаем, арменците обичат по машала жени! :phpgrin2:

Абе щом ти се задави, значи не е толкоз малка :kissing2: :1000 (34): :1000 (29):

Ще отида аз в списъка, ама тебе ще те заведа в Морската във високата сграда с решетки по прозорците - там в него списък ти е мястото,ама са те изпуснали ... Хубаво ще си дишаш чист морски въздух!

И за да няма флууд - тоя гей ли е?

:roll1:

Нали си в списъка с игнорираните и сигурно не го е прочела,иначе щеше да бълва огън и жупел... 1000%20(29).gif

И за да не е флуд-да,иначе зайчето нямаше да го хареса. ;дд

buahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaahahahahahahahahaha не могаааааааааааааааааааааааааааааааааа

Даже току-що сестра му сега публикува клипа от концерта във фейса си.

Бисерите на зайка край нямат ;dddd

Най-после слушам и новата песен на Sarbel. yahoo1.gif yahoo1.gif yahoo1.gif yahoo1.gif 77.gif g2.gif g2.gif g2.gif g2.gif happyppl.gif happyppl.gif happyppl.gif happyppl.gif tongue.gif

Вече му се похвалих даже.

1000%20(29).gif

Защо в множествено число?

Говори на себе си и въображаемите й приятели.

Aйде сега всички, които приказваха глупости да им кажа,че Исмаил си има приятелка.

Като си приказвате тука на вятъра, не е лъжа-безсмислени простотии.

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Според титана на мисълта zai4eto82, когато една пластмасова кутия е обвита с картонена, тя се превръща в стъклена. Предприемачи, нападайте!

Новият диск е уникален. Още по-готин е албума да го видиш в ръцете си. Направо не смея да го разопаковам, толкова е красиво всичко.Сега го разопаковах от картони, пликове,тиксо. Самият албум е с картонена кутийка-тя се маха и вътре вече се отваря стъклена кутийка и вече вътре е самият диск.

Обложката на албума е още по-хубава,отколкто я гледах в предавания, като Исмаил си промотираше албума. Заслужава си парите-всеки лев.

Пластмасова се води,ама е с картонена кутийка, тъй че е много хубаво направено.
И ти отдолу-Hristina изобщо не стой, защото нямаш никава работа в темата освен да обиждаш.

Малоумни ли сте вече, какви сте-не знам.

Това на едно лапе да му го кажеш,ще те разбере.

Ама на вас ви трябва едно хубаво наказание за обиди и заяждане,че да се научите.

Надявам се свестните модератори да си свършат работата!

:whistling: :whistling: :whistling: :whistling: :whistling: :whistling: :whistling: :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

Предималко изгледах клиповете от ДВД-то й и мога да кажа на големите разбирачи, че абсолютно всичките са на ниво, без 2-3.

Така че за клиповете на Глория никой да не обелва лоша дума! "Женското сърце", "До последната сълза" са супер добри и иновативни.

Голяма иновация, от саксиите се премести по строежите :mf_surrender:

Пацата си избухва... :happyppl:

• 2 weeks later...
Пето, Камелия има най-големите и най-много като бройка доказани мегахитове, а който каже, че пукнат хит е нямала, моментално трябва да бъде хоспитализиран в психиатричен диспансер, защото е опасност за околните.
:notworthy:
Какви откачени фенки имало на Исмаил. Една започна да ми пише гадни коментари под снимките във фейса,че съм била кучка, дявол, да съм изтрила снимката, на която съм с новия албум на Исмаил. Впоследствие като писахме с един фен на турски благодарение на Гугъл преводача, момчето ми казва,че този човек е жена,която ми пишеше гадните коментари, и че тя ме ревнувала от Исмаил и затова да я изтрия,защото е луда. Е вече е блокирана.

roll1.gifroll1.gif

Тя преди 2 месеца пусна албум, те вече за нов жадуват откачалките! :mf_surrender:

1000%20(29).gif :roll1:

КАКЪВ СИ ТИ, ДА НЕ СИ ГОСПОД, ИЛИ НЯКОЙ МНОГО ВАЖЕН, ЧЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯВАШ,А?

Да бяха взели Зайка за главната роля във видеото на Просто те убивам! :roll1:

Кой си ти да ми казваш как изглеждам,а?

Убий го!

Намерила Камелия какво да каже за Татяна, дето се облича да не казвам като каква. И после не била злобна,кой заблуждава.

Нямала Татяна хитове и дискография- друг път. Ей затова й изказване заслужава да я замеря с нещо.

:roll1:
По-напушен от мен няма в този форум, брат. К`ви ги говориш, да не са габровски шеги това?

Пресвета Дево, слез и си прибери вересиите! :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:

почти не разговарям с българи

Има доста интелигентни роми напоследък, а и един вчера си тананикаше "Баш майсторска", докато вървеше по Сити и си купуваше памперси от нас.
  • 2 weeks later...
Хаххаха да се смея или да плача? Разбира се,че има изяви на живо...Е все пак ние сме живи нали,нормално е да има на живо изяви. ;D

:bx:

• 1 month later...

6106228Y.jpg

Не знам как сте пропуснали да качите и това :dontknow: :dontknow: :dontknow:

ПС: Забележете чии цитат е, там е бисерът :)

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...