Jump to content

Препоръчани коментари

Music: V.A.D. (COCONUTHITS)

Lyrics: V.A.D. (COCONUTHITS)

Arrangement: Diamond Beat Production

https://www.ramania-bg.com/topic/119475-vanesa-x-danna-%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B0/
Сподели в други сайтове

Кога ще се научат, че като снимат клип в кола да слагат колана? И не се ли замислят какъв риск и какъв пример дават, да шофират докато се разейват и не си гледат в пътя.. 

Да не говоря Пашев как е съсипал песента в средната част, на един DJ да я беше дал по-добре щеше да я смеси и да се справи с аранжимента. 

Аз си оставам с АИ версията. 

Егати яката песен! Да взимат повече AI песни. Но това ако беше на Преслава и Галена щеше да е голям хит! Така..... не знам какъв интерес ще предизвикат. И двете са певици от пра-историческата ера, а ВанеШа се мисли за млада още. Дъртата и Данчето с яка песен! 

Купили песен за лукс и марки, а снимали клип за 5 лева.

Оригинала вече е хит, така че има вариант тази версия да остане по-назад.

Току що, Emanuela.Carey каза:

И аз това щях да добавя. Клип сниман с камерата на телефон. :D :D :D Според мен са бързали да пуснат песента докато още е хит и да не изпуснат момента.

данна без грим е направо страшно, устата й прилича на полов орган след оргия с 9 негри. Като се опита да я затвори и зее дупка.

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

данна без грим е направо страшно, устата й прилича на полов орган след оргия с 9 негри. Като се опита да я затвори и зее дупка.

Колко ли трябва да си загорял да се навиеш на праисторическото Данче ..... 

Не намирам разлика с другата версия, гласовете са все така изкуствени, а в аранжимента също няма нищо живо. 

преди 12 минути, Lelqtian каза:

Колко ли трябва да си загорял да се навиеш на праисторическото Данче ..... 

може да им е платила

Песента си е брутална още и преди да я вземат, клипа е посредствен, а Данна е мега противно същество. :D 

Добре че беше Шерминатора че иначе не знам откъде другаде щяха да се вдъхновяват вече няколко месеца в българската музика. Музиката е яка,но текста е брутално малоумен,получавам нервна криза всеки път като го чуя,очаквах Пашев да го промени малко.  Клипа си е копие на Мой си мерак.

преди 43 минути, asylum каза:

Не намирам разлика с другата версия, гласовете са все така изкуствени, а в аранжимента също няма нищо живо. 

може да им е платила

Няма толкова кеш на света, нищо че Данчето е присъствала на откриването ... 

Ванеса е с 12 години по-възрастна от леля Данче и изглежда в пъти по-свежа и натурална.

Трябваше Лоро Юнона да го изпее - Лоро ПияЛа!

Данна е ужасно погрозняла... преди поне приличаше на леля си Стефани, сега прилича на пластмаса.

преди 27 минути, pacho каза:

Данна е ужасно погрозняла... преди поне приличаше на леля си Стефани, сега прилича на пластмаса.

Самата песен трябваше да е Алеса Юнона!

преди 2 часа , pacho каза:

Или на "You wanna play a little game?"

50BD0227-C53C-406F-8E4B-5CC9AE4628C6_x700.webp.10a2fc0bfc97535386f52977ffad72c8.webp

Тая песен трябваше да се казва "Тотьо, посрана"

Зариби ме, от 2 дена не съм я слушал, а си я припявам. Само не знам какво е значението на "Лоро пиана", това някаква марка монтажна пяна ли е?

От 28.12.2025 г. от 16:12, Emanuela.Carey каза:

И аз това се чудя, как не можаха един хубав клип да направят.Гласовете им пасват на оригинала, даже са се препокрили. Не бих си представял дуги гласове на тая песен, но наистина можеха да се постараят повече за видео,ама те жадни за песен и дай на бързо.

Редактирано от hrsata
преди 13 часа , hrsata каза:

И аз това се чудя, как не можаха един хубав клип да направят.Гласовете им пасват на оригинала, даже са се препокрили. Не бих си представял дуги гласове на тая песен, но наистина можеха да се постараят повече за видео,ама те жадни за песен и дай на бързо.

Нямат голям избор. Тоя Кокос вероятно са го налазили Пашев, Биляниш, Алфите, Емилия, Диона, а както вече знаем - и Кали, и е било въпрос на часове някой друг да открадне готовият ИИ хит.

Оттук нататък явно това ни чака - кавъри на гръцки и сръбски мегахитове, цялата Б и В група чака някое ИИ парче да гръмне за да почне наддаването за него и в промеждутъка - Еви Аспарухов и Цветина.

Много слабо, какви тъпотии се правят в последно време, направо не е истина.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...