Jump to content

xarax

Ramaniасs
  • Коментари

    3589
  • Регистриран

  • Победи

    1

Всичко публикувано от xarax

  1. не, не е така. Герб и ДБ трябва да управляват,те са от ЕНП.АМА НЕ МИНИСТЕРСТВА НА ПРИНЦИПА както досега. ПП са пълни измекяри.
  2. представете си,че ББ е от 1г. зад решетките и го няма. Сега си представете,че и Гешев го няма. Направо искам за 1 г. да са в затвора,да видим тогава кой ще им пречи на тея да направят нещо смислено. Сега си помислете и си отговорете защо за 100 дни затънахме още повече? За инфлацията,горивата къде са милярдите заеми които изтеглиха?Тея освен да плюят и обещават ....
  3. Васко Кеца - 12.000лв.
  4. хора,помогнете .немога да намеря темата с линковете за поп фолка дайте някаква препратка
  5. meleto направи една анкета кой за кого е гласувал последните 3 пъти. (преди дългия щеше да ги оправя,сега Киро почтения,а 2022г.-кой ще ги оправи?) и кой за кого ще гласува на предсрочните избори пролет-лято 2022г.
  6. Герджиков Не защото СДС и ГЕРБ го подкрепят,а защото е най-умен и еродиран от всички останали. от всички Президенти които сме имали Жельо и Петър Стоянов са най-достойни и сега Герджиков.
  7. не е сигурно,никога не казвай никога. пп. днес видях Киро "почтения" караше една от новите коли електрическите от ония дето подписа договора.на задната седялка седеше Асен "почтения" и затваряше някакви кранчета,абе въртеше ги и викаше досега ви набутахме с милярд и триста милиона, догодина още три-четири милярда и сте готови🤣
  8. г-жа Манолова е 4 мандата в парламента и Омбудсман на държавата. Ако тя е символа на промяната,жална и майка на промяната! мухахахаххахахахахаххаха
  9. за почитателите на Лая Костинбродска
  10. "Аз направих", "Аз платих", "Аз построих" много точно казано!Той е Премиер министър,ти какво искаш да каже: НИЕ комунистите го направихме.
  11. кой бизнес е репресиран? магистралите ги правят българи,толкова си могат. Овчарита и те са същите,защото всички са мързеливи и само гледат да краднат.Обаче ,като отидат да работят на запад мигат като пеперудки.Спазват всичко,защото ги е страх.Не ми се правете на по-различни,всички Българя сме едни мързеливци,професори и доценти.Само акъл даваме,ама нямаме мозък.
  12. това,което не направи Костов,Жан,Симеончу,Станишев,Ореха
  13. точно казано! един ми каза.... чух,че на някой му казали.... една жена казала.... знам един дето го подслушвали.... и накрая кво-нищо. мръсни,долни комунистически номера и клевети. ГЕРБ имат за дялане доста,но след бай Тошо те направиха нещо за България.
  14. Не им обръщай внимание,дори спри да четеш в тоя раздел.😀
  15. Моля, Админа ако всичко е решено да затвори темата. Fast или друг на неговото място не заслужава подигравки.
  16. Не съм фен на ББ, но за мен има 3 неща за които мога да го лайкна 1 Оправи държавния дълг 2 Опази България и Европа от мигранти 3 Справи се с короната останалото е Затова трябваше да подкрепят правителство на Даниел Митов но с точно разписани точки за реформи.Тогава ББ щеше да се съгласи на всичко.ЕНП също можеше да помогне, да му дръпнат малко ухото и работата би потръгнала.
  17. Държавата дане е от мравки? Не е ли от хората?Защо хората не излязат навън 2-3 милиона от домовете си само за 3 дни,ама само за 3 дни и да блокират тая държава.Тогава ще видиш ,че ще е по-различно.Докато едни будали ходеха по улиците на протест,други тарикати на работа,трети на почивка и четвърти в барчето усмихнати да ровят "у фейса" ще е така!Затова казвам ,че сме кофти хора.На нас ни дай да правим интриги,да се подиграваме един на друг зад и пред гърба но само в скъпата ни Родина България.Навън сме по ниски от тревата!
  18. 1. Искаш или не,но е така Човешкият материал е причината. 2. България е прекрасна страна,но не и хората.хората вече не са трудолюбиви.Да са най-много 20%.всичко друго е мързели ,далавераджии,мошенници и псевдо бизнесмени. Давам примери за размисъл: По селата няма работа,защото няма кирия за бизнеса. Мангите идат от вноса на плодове и зеленчуци и от далаверите в борсите.В градовете малките "бизнеси"-прекупвачи надули цените и реват няма работа.В същото време големите вериги правят огромен ОБОРОТ,другите "бизнесмени" като Илчовски изкупили-арендовали за без пари земите на хората и със субсидийките на Европа продават реколтата навън и се бият по шкембаците.Хотелиерите,те пък какви жалки душици са.Крал,крал направил хотел наема персонал ама като дойде дума за заплатата ...еми то на минималната пък ако има работа ще дадем някой лев на РЪКА.И накрая се оказва,че хотела (по морето и планините)пращи от туристи и пари нямаа.Като приключат сезона си накупуват нови джипове,ама да плащат данък?Другите тарикат бизнесмени са ресторантьорите.Там пък години наред крадът ама яко крадене.Заведенията все пълни на персонала заплатата мижава,данъци не се отчитат карат лимузини за стотици,живеят в къщи и апартаменти за милиони.Сега покрай короната кандидатстваха едни за програми 80-20,60-40 незнам си какви.И знаете ли какво ставаше прибираха парите за работниците си и им даваха трохички,или ги караха да отиват на борсата.Накрая какво излиза селата пусти,в малките градове "бизнесмените" искат да им работиш и едвали не ти да им платиш.Големите градове се пукат от работа .Барчета-кафенета цял ден пълни.Заведенията-ресторанти,дискотеки пращят по шевовете всеки хапва,пийва и се весели.Накрая друг виновен(едните искали много пари,другите нямало работа за такава заплата) .Никой на никого не е виновен-всички сме виновни,народа това сме ние всички.В България хората си мислят,че някой им е длъжен за нещо.Неее хора вие сами сте си длъжни и виновни за това си положение.Пак повтарям преди чакахме Костов,царя,Ореха,Жан,Станишев,ББ.Сега Слави утре Рачков,Маги и Джуди и така докато измрем и някога се стопим все някой ще ни е виновен и някой ще ни оправя.Сега е момента всички стари политици да се изметат със закон. пп. Никой не защитава мафията,която и да е тя Аз съм един от вас и нямам претенция да съм професор,философ или учен.Аз съм един от народа. Не ми редактирайте правописните грешки,ами си размърдайте сивито вещество изборите чукат на вратите ви
  19. предлагам ти тема за бъдещата ти медия да е защо в Пловдив има най-развита "сива икономика"? [от 89г. та чааак досега] 90% всички от бизнеса там работят на "черно-без фактури" що се отнася до темата Човешкият материал той е проблема на България. нито ББ,ЖАН,ЦАРЯ,Т.ЖИВКОВ,КОСТОВ,ОРЕШАРСКИ,ПЕЕВСКИ,ДОГАН И всички други минали
  20. гледам и не вярвам на Очите си няма никаква разлика с тея от парламента. толкова ли е жизненоважно да си модератор?много важно,къв си що си всеки гледа какво става в държавата и въпреки това тук няма никаква разлика НА БЪЛГАРИНА МУ ДАЙ ИНТРИГИ И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА Албуми до текушата година ей тъй на пише в раздел линкс https://www.ramania-bg.com/forum/110-албуми-до-текушата-година/ пожелавам на новите модератори,като оправят това онова да го оправят пп. лека работа на новите модератори,които и да са те!
  21. xarax

    Политика (Май, 2021)

    Бизнесмен бизнесмен ли? я се поровете и ще се уверите що за бизнесмен е тоя.колко хорица е измамил,как ги е изработил да им купи земите за жълти стотинки. нека първо него ревизират
×
×
  • Create New...