Jump to content

Препоръчани коментари

Текст: Десислава Петрова, Мариета Ангелова и Андреан Стефанов - Андро

Музика: Андреан Стефанов - Андро, Десислава Петрова и Атанас Колев

Аранжимент: Андреан Стефанов - Андро

Много добра музика! И текста е типичния класически поп-фолк, но извивките тук идват в повече..... "Ааааааааааааааааааааааааааааааааа , оооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, целунЕеееееееееееееееееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕеееееееш".
Клипът - Глория този път е на стол. Новото е, че има 10 секунди в които се включва в хореография - трябва да й го признаем! Иначе в началото муцките много ме кефят! ;) 😘 

Излишно се е охарчил Гюр да снимат няква рандъм Тройница, а дори на прилича на байологикъл уоман. 

Нещо припевът свършва по средата, много странно...

Иначе сравнено с типичните и повърни, това не е чак толкова зле. Има препратки лъм Stronger на Бритни Спиърс 😆

Посредствено! Дори "Убиваш ме на място" има повече потенциал.

Текстът се състои от 5 думи. Видеото е гледано вече. Голяма изненада.

преди 23 минути, pacho каза:

Посредствено! Дори "Убиваш ме на място" има повече потенциал.

Текстът се състои от 5 думи. Видеото е гледано вече. Голяма изненада.

Помислих, че видеото е AI генерирано в първия момент.
Това издължаване на фразата в края на припева е излишно.

Много безлично. И как е възможно песните й да звучат еднакво, дори когато работи с различен композитор!? 💩

Всеки път си мисля, че по-зле няма накъде, и всеки път успява да надмине очакванията ми!

Безумно е, няма нищо запомнящо се. Текста е абсурдно неритмичен, а е писан от трима човека. Тя затова й удължава фразите. А какви песни имаше - очакване, лабиринт, дори една оставете ме на мира. Такава деградация няма при никоя друга голяма звезда.

Явно новия и фетиш е този Андро, няколко проекти с него и нито един не става. Харесвам Глория и доста я защитавам, прави топ участия напоследък, но не трябва да включва почти нищо от последните 10 години.

Жалко.

преди 3 часа , asylum каза:

Много безлично. И как е възможно песните й да звучат еднакво, дори когато работи с различен композитор!? 💩

Остави я намира 

Тя на никого не пречи

Живота неин си го владее

Право й е да живееееееееееееееееееЕеЕе

Оф как успява да изпее всичко по такъв безличен начин

По-добре да кавърдисва сръбско, повече ѝ върви

Песента не ми харесва, няма нищо грабващо в нея. Нито е текст, нито е изпяване. Съжалявам, но нямаше нужда. Клипа е един от всичките такива. 

Тази година, трябваше да заложи единствено на “Прераждане” и “Тя не пита” със силни и изпипани клипове. Вместо това, Глория избълва 10 песни с ТВ версии, които дори мама Стефче не помни. И албум щяла да пуска.. с тези бози?

преди 19 минути, GSA каза:

Тази година, трябваше да заложи единствено на “Прераждане” и “Тя не пита” със силни и изпипани клипове. Вместо това, Глория избълва 10 песни с ТВ версии, които дори мама Стефче не помни. И албум щяла да пуска.. с тези бози?

Ще си набива сама шЪмарите с него. :D 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   3 Потребители

• Create New...