Jump to content

Галена х Преслава - За награда

Препоръчани коментари

• FitkataSlimTea changed the title to Галена х Преслава - За награда

И аз се чудя..... Очаквах много повече от този дует. Надявам се да има следващ, да е бърза песен и да бъде избухваща...... 
А защо си мисля, че точно това е било снимано още май-юни 2024 и са я отложили за сега, когато Галена пусна албума?
То този скандал стана прословут и трябваше да се възпее, но тази песен би била много по-ефектна в периода на 2012 година.....
Хубав текст, хубаво видео, въздействащо изпълнение.... изглеждат чудесно, а песента...... няма да я слушам повече от 5 пъти. Някак си ми е като "Кой бе, кой", но е по-добра от дуета с Азис. Песните им в албумите и на двете са много по-силни. 
За мен най-силния дует си остава "ХАЙДЕ, ОТКАЖИ МЕ"! 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Thecranfan каза:

Доста слабо. Провлачените цигулки, стържеща Галя, липса на кулминация. 

Как и двете са го одобрили, не знам. 

Интересното е, че един от хората, които е писал текста е тази изпълнителка

Да не е гадже на тоя Питър Райнов? 

Сподели в други сайтове

Аранжимента ми е супер безличен - Ганев можеше да се постарае много повече за подобен дует. Но иначе е топ проект, очаквам да стане хит на нивото на ВНЛ.

Сподели в други сайтове

Доста ми харесва, ама не е от типа “масов хит“. С по-бързо темпо и по-силни вокали щеше да бъде.

Дали няма да пуснат и нещо по-бързо преди концерта? 

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, FitkataSlimTea каза:

музиката е писала, не текста, заедно с хитар Питър Райнов. 

Иначе тая скука е напълно подходяща за пенсионерската публика която явно гонят. 

Най-якия и дует след този с Амет и Хабиби си остава 

Дали ще видим Фатих Юрек в арената ...

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Аранжимента ми е супер безличен - Ганев можеше да се постарае много повече за подобен дует. Но иначе е топ проект, очаквам да стане хит на нивото на ВНЛ.

Да,ако мелодията не приличаше на още 100 други от Ганев. 
Доста скучно,не е лоша песента принципно,но от Галена се очакват много по-креативни неща. Ще стане някакво хитче заради имената,но нищо впечатляващо.

Сподели в други сайтове

Аз я приемам като песен за концерта и после няма много, много да се слуша, поне според мен. Иначе - не е лоша, но можеше повече. 

Сподели в други сайтове

На мен песента ми хареса много, изключително топъл и смислен проект. Браво и към двете. Доказват защо са най-големите в жанра. Евала!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Сцената обичам лудо каза:

На мен песента ми хареса много, изключително топъл и смислен проект. Браво и към двете. Доказват защо са най-големите в жанра. Евала!

Напълно подкрепям. Много нежна и силна песен,разказват история двете, а има още хиляди истории като тяхната и много хора ще се припознаят. Това е песен за старо приятелство,няма как да се разбере от всички.

Сподели в други сайтове

А! Петка и Галош направили нов шит?

А+Г=ВНЛ 2.0 и пак шибания арабски аранжимент...

Кат' за пенсионери става

Ганьо пак го е домързяло да си поразмърда малко мозъчните гънки и да измисли нещо ново.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, FitkataSlimTea каза:

Не текста, а музиката. Тя Йоанна от години си прави песните сама.

Скука - едва изтърпях до припева, а той се оказа още по-разочароващ. Нова версия на ВНЛ. Живей им остава песента. 

Сподели в други сайтове

Топ! Голяма еуфория по песента навсякъде. Тези двете няма да бъдат бутнати от върха още една петилетка поне. Щом аз простих някак на Преслава и стъпих след 10 години пак на нейно участие, значи всичко е възможно в тоя живот.  :D

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

Не текста, а музиката. Тя Йоанна от години си прави песните сама.

Скука - едва изтърпях до припева, а той се оказа още по-разочароващ. Нова версия на ВНЛ. Живей им остава песента. 

От еуфория и аз обърках. Текста е на Росен Димитров и Галена :D 
Първоначалното "УАУ" и отзвук вече го има. Я да вземат да направят един дуетен албум, за да си изберем любими песни, че тази не е моята. Слуша ми се нещо бързичко.

Сподели в други сайтове

Току що, FitkataSlimTea каза:

От еуфория и аз обърках. Текста е на Росен Димитров и Галена :D 
Първоначалното "УАУ" и отзвук вече го има. Я да вземат да направят един дуетен албум, за да си изберем любими песни, че тази не е моята. Слуша ми се нещо бързичко.

Ти направи албум - в темата Сигнално жълто! 🥰

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

Ти направи албум - в темата Сигнално жълто! 🥰

Дадено! Обаче най-много ми хареса, че нито се съобщи за премиера, нито казаха дума, а директно се пусна песента. На времето точно за това се получаваха изненади и имаше повече интерес към жанра. Днес това се случи! Това се казва изненада! До последно мълчание и БАМ дуета който чакаме от Май 2024 година, след година и половина вече е факт. Едва ли някой от нас е подозирал, че ще е такъв тип песента.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...